2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar akşamdanberi benim de sağ bacağım agrıo ta böyle kemiği sızlıo resmen kociş de nöbette yok ki masaj yapsın :( magnezyum vermişti doktor içmiodum sanrm ondan yarın okula da gitmek istemiyorum sağlık ocagına gitsem rapor istesem verir mi ki ya pfsss ne desem ya da rapor için :KK64:

:KK70: şükür gözüm yok
vermek zorunda :KK17::KK53: 2 evladı var
birine bizim istemediğimiz yerı verdı, kendı de üste gectı. bize de inşallah 1,5 -2 yıla kalmaz ev alacak. ogluna alacak daha dogrusu bana degıl yani yanlış anlasılmasın :KK53:
İnadına üstüne aldır. Gerçi farketmez evlendikten sonra alınanlar 2 ye bölünür direk ama o öle sansın :KK71:

Kızlar akşamdanberi benim de sağ bacağım agrıo ta böyle kemiği sızlıo resmen kociş de nöbette yok ki masaj yapsın :KK43: magnezyum vermişti doktor içmiodum sanrm ondan yarın okula da gitmek istemiyorum sağlık ocagına gitsem rapor istesem verir mi ki ya pfsss ne desem ya da rapor için :KK64:
evet, magnezyumdan dolayı :=)

Benim gobek deligimden asagisi felakett catladiii.kipkirmizi hemdeee.kocamda her nst ye girdigimde foto cekiyo daha beter gorunuyorrr igggggg

ya benim de siyah çizgi çıktı göbekten aşağı doğru şaşırdım linea negra mıydı neydi adı.normalmiş ama sarışın beyaz tenli olunca garip geldi valla moralim bozuldu.allahtan doğumdan sonra geçen bir şeymiş de bir nebze rahatladım netten araştırınca

ya benim de siyah çizgi çıktı göbekten aşağı doğru şaşırdım linea negra mıydı neydi adı.normalmiş ama sarışın beyaz tenli olunca garip geldi valla moralim bozuldu.allahtan doğumdan sonra geçen bir şeymiş de bir nebze rahatladım netten araştırınca
benımde o çizgim çok yogun
ne garip bazı seyler..

Hee benimde bi 15 gun oldu cok koyu degil ama cikti bendede

Yok mu kız daha önce sancı çekipte doğurannnn :KK71:
Ben! Böyle adet sancısı gibi oluyo belin de ağrıyo oturasın kalkasın uzanasın gelmiyo hiçbiyere sığamıyosun sanki öyle oram ağrıyo buram ağrıyo gibi bişi değil. Sancı ilk boyutundayken uyuyabilirsin ama arttıkça uyku da girmez gözüne...

Back
X