- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #46.021
ben baya gec uyuyorum :=) yatarken dönüşler çok güç oluyor. yatakta mı yatıyorsun? koltuga gecsen ve arkana bısıler koysan bıraz rahatlarsın belkıUyku yok kaçtı gitti... Belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor... Sağa dön sola dön uyuyamıyorum...
Canım benim bikac defa silince kan geldi ama kendiliginden akmadi yani islaklik vardi nezle sandim sildim kan. Arada kan pihtilari geliyor. Göz kararması bas donmesi de ara ara oluyor tansiyonum düşük.Kızlar benim burnum cok kanıyor ya var mı benim gibi olan? Bir de baş agrısı ekleniyor buna, dün de gözüm karardı resmen yarım saat göremedim tansiyon ve şekerim normal çıkıyor ama
kan basıncımız artıyor benim kanamıuor da afedersiniz temizlediğimde götirüuoeum kanlandığını... Dr ne danıs, için rahatlasın...Kızlar benim burnum cok kanıyor ya var mı benim gibi olan? Bir de baş agrısı ekleniyor buna, dün de gözüm karardı resmen yarım saat göremedim tansiyon ve şekerim normal çıkıyor ama
Bende okumuştum öle bişi canım , doktorum kesin 38gelince alcaz demedi ztn,kesin tarihte vermedi biz kendimiz eşimle kafamızda niyeyse o tarihi belirledikHahahah cok guldum
Iyiyiz canimmm sizinde ii oldugunzu okuduk daha ii olduk. Canm aklini karistirmak gbi olmasn ben bugun bi yazida cocuklari 38 haftada planli sezeryanla aliolar ama o cocuk gercekte kac haftalik bilmeden hareket ediolr cocuk 2 hafta geriden geliosa gelisimi 36 haftalik gbi oluo ve bu durumda bu bebek kuvoze girio die yaziodu.sezeryanda olsa 40 a kadr bekleyin sancilar gelip kendisi gelmek istesin yazio. Ondan once bebek dis dunyaya hazr olmadan geliomus. Okudugum yazi isyerinde yarin istersen atarim canim. Normalletde bile 40ta gelmeyince 42 ye kdr yolu var dio bekleyin dio ben dr kontrolunde olarak beklicem son dk ya kadr
Daha ii işte canım..benim mecburi sezeryan olcağı için riske atmak istemio olabilir..çünkü daha 15gün önce arkadaşım aynı doktora gidiodu,kızın sancısının gelmesiyle doğurması 1saat içinde oldu bitti :)İşte benimki bekletiyor yapcak bile yok 39+3 falan alacakmış
Benimkinin ailsi de iki ev var gelin oturun evinizi kiraya verin ayda bin tl size kalır diyolar. Evlerden biri iki eltimin apartmaninda biri de kvmin karşısı. Deli miyimev bedava dıye dibine yerlesmek mı gerekıyor
evladının hakkını verecek sonucta, sankı benım hakkımı verecek
İnadına üstüne aldır. Gerçi farketmez evlendikten sonra alınanlar 2 ye bölünür direk ama o öle sansın
Eşimin ailesi de evimizi kaynımın üstüne yaptılar evlenmeden önce alindı ev. Eşim önceden üzerine alsaymıs ev onun mu sayilcakmış? Şimdi alsak ev ikimizin mi olcakkadın kalpten gıder heralde
nasıl olsa evlendıkten sonra alınanlar ortak
kızlar, benımkı çok sevıyor kafeini yaa
Benimkide nikotini :)
Şimdiden bağımlı ettiniz bebeleriİçiom canım. Yok içmeyince kıpır kıpır iç diyo
canım bu malt içeceklerden arkadaşım yeni doğum yaptığında içti çokta bişi farketmedi.. en iisi su dio süt için bol bol su içiçekmişiz :)Eğer gün içersinde çok hareketliysem akşamları belim ağrıyor ama onun dışında pek bi ağrım sızım yok
Ben almadım ama göğüsleri uyarmanın erken doğumu tetikleyeceğini duymuştum bi yerden ama nerden bilmiyorum o yüzden bilemedim başlasammı başlamasammı ama 34-35 arası başladak daha sağlıklk olur sanırım
Bir de bu malt içecekler varya süt arttıran getiren onlardan da doğuma 1 hafta kala için gibi bişiler okumuştum. Kullanmayı düşünen var mı?
Bizimki hayatta almaz kizina haksizlik olurmus kizinin hakkini yermis. Biraz yardim ettide siz aldinz o almadi size daha cok gidio hak gecio dedi. Sanki eltim. Benim abimedr annemler yardim edio benden daha cok ama kimsehak yiosun demio. Erkek cocuguna sonucta daha cok verirler daha cok alirlar ama bizimki hak die die aklini yedi. Torunlarda hic ole hakki dusunmuo ama digerine dunya yapti bizimkine daha o dunyanin d si olmadişükür gözüm yok
vermek zorunda2 evladı var
birine bizim istemediğimiz yerı verdı, kendı de üste gectı. bize de inşallah 1,5 -2 yıla kalmaz ev alacak. ogluna alacak daha dogrusu bana degıl yani yanlış anlasılmasın
Abimin esinin catlamisti tum karni gogusleri bacaklari halada gecmedi gorunce sok olmustum insallah ole olmayizRengi sonradan aciliyo diyolar bide ust taraflar catlamisyomus tek tesellim o.yoksa boyle cok kotu kipkirmizi.dallanmis budaklanmis yapraksiz agac gibiiii
Bence icmeyince cocuk mutluluktan ole kipirdiodur icincede uzuluodur yavrumİçiom canım. Yok içmeyince kıpır kıpır iç diyo
Seninki semsiye misaliİpin ucu kaçtı Can'ım şu saatten sonra ne değişecek ki
Ozaman ben yalanci sanci cektim. Gezinince geçti ama yatinca devam etti gece boyuda hep karninda agri vardi kabizmisim gbi hic uyuyamadim.Güzel anneler iyi akşamlar. Bugün doktor kontrolum vardı nstyede girdim sancı ağrı yok.ama doktora giderken gaz sancısı vardı hani bi gaz çıkarsa rahatlarim diyeceklerinizden.Ben her gün yatmama rağmen ara ara karnım kasiklarim belim sırtım ağrıyor.Hiç korkmayın artık doğal bunlar.Doktorum bundan sonra doğum olsa bile hiç korkma dedi 1800 olmuş kızım.Haftasına göre uyumlu.Size tavsiyem ayaklarınızı uzatıp bol bol dinlenin.Bu arada gerçek sancı pozisyon degistirdiginde geçmeyen eğer yatarken ağrı oldu kalktın yürüdün geçiyorsa o yalancı sancı oluyor. Allah hepimize sağlıklı hayırlı zamanında doğumlardan nasip etsin insallah
Peki dogum esnasinda sanci geldiginde ya ikinamazsak cocuga zarar vermiş olurmuyuz..ben en cok ondan korkuyorum o aciyo bilmedigimden ya sanci geldiginde ikinamazsam ya ittiremezsem diyorum. O yuzden epidurali dusundum ana ondanda korkuyorum napayım be karar vereyim bilemedimBen çektim bi de suni sancı verdiler yetmemiş gibi son haftalarda yaşadığımız kasılmalar var ya onun yoğunlaştığı bi durum doğum sancisini anlamaman mümkün değil gittikçe artıyor hen şiddeti hem de sancı aralarındaki süre kisaliyor böyle bi sancı geliyor 40/50 saniye cekiyorsun sonra 5 dakika dinleniyorsun bi kaç saate bu dinlenme dakikası 4/3 şeklinde azalıyor ama benim akşam 8/9 gibi sancılar düzene girdi her 5 dakikada bir başladı yani gece 3 dakikaya düştü sabah 6 gibi hastaneye yatisim yapıldı o saatlerde suni sancı verdiler bi de öğlen 1de dogurdum o aralarda dinlenme dakikaları oluyor ya onlar sayesinde dayanıyor insan bu kadar insan dayanıyor siz de dayanabilirsiniz merak etmeyin doğal doğumun en güzel yani bebek çıktığı andan itibaren hayat anne için normale dönüyor
vücudum bozulur diye çocuk yapmayanlardan olsak daha kıymetli olurdukAy bu erkekleri anlamak çok zor durduk yere olay yaratıyorlar.... Sana çocuk veriyorum daha ne istiyorsun.... Buldun bunuyorsun....be adam yani
hepsi ölsün dicemde benim anam da kaynanakaynanamda kız olsun dıe namazlarında dua edıodu kendı adını koydurmak ıcın. gzklı ne hayrını gorduysem 8. aydayım 8 kere gelmemıstır. halagelcem demıomu krıze gırıyorum. ben kayınbabamn adını koyucam ama ruyamda gordugum ıcın olucak ta 2 ısım olacagı ıcın ya ıkısını bır soylıcem yada tek. cok sukurkı kayınbabam cok ıyıdır. kızı gbı sever bagrına basar gelır sacımı oksar.. tekrar tekrar sorar kızım bı sıkıntın varmı bak ben yasadıgım surece sen hıcbısıyı dusunme der. öbürü hemen fırlar dondan cıkan gibibız ne zaman yasıcaz benı nezaman yasatcaksın hamıleyken benle bukadar ılgılenmedın der... zaten onun derdı o.. esımde bana cok ılgılı 2 de bır dua et oglum senı anlıo kızımınkı öküzdü agrısı olurdu e noluo derdı öküz der durur. bende en sonunda dedım allah razı olsn oglundan ben onun hakkını odeyemem ama oda benmkını odeyemez. bız cok sıkıntı cektık sızın haberınz olmadı dedım. e ne sıkıntı cektın kı sen dıo sana yansımak zorunda deıl kendıme kalsın cektıgım sıkıntılar. en basıtı kızın sana 1.5 saat uzaaklıkta dıe dert yanıosun ben ulke dısına cıktım burdan pay bıc dedım.. oda bana evlenmeseydın dedı. ozaman sende kızını vermeseydın dedım. bıdaha kapadı cenesını.. o karı benı cekemıo. ama ıyı oldugunda da oyle bı ıyıkı anlatamam o konuda da hakkını yıyemem. ama hamılelıgımde fesatlandı öyle hıssedıyorum. yada benım gozum acıldı..
kısmet cnmseninle aynıgün doğuracaz canım:)
bende galibaBen cokk safım
Bence duyuyor. Dis dunyadaki tum sesleri duyarlar algilayamazlarmis. Buara babasi konustukca cocuyor. Tvde o sesi izlerken cosuyorartık bılemem o kadarını
Canim ben hamileligin basindan beri burun kanamasi yasiyorum. Bas agrisida bu ara olurmus dr demisti basimda donuyor son 1 aydir tansiyon inip cikio normalmis bnlar ama sen yinede bi sor dr unaKızlar benim burnum cok kanıyor ya var mı benim gibi olan? Bir de baş agrısı ekleniyor buna, dün de gözüm karardı resmen yarım saat göremedim tansiyon ve şekerim normal çıkıyor ama
Oyyyy yerim onuuu hickirdiklarinda hic kiyamiyorum canlari aciomu diorm ama bi arkadsm sevinmelisin hickiran bebek saglklidir demistioy benim kuzusumu hickirik tutmus,koca adam gbiartik en son dayanamadi isyeaaaggnn diyerek pat kut tekmelere basladi.yeter ulenn baslatma hickirigina dercesine zavallim uykusundan da oldu oyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?