2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim burnum cok kanıyor ya var mı benim gibi olan? Bir de baş agrısı ekleniyor buna, dün de gözüm karardı resmen yarım saat göremedim tansiyon ve şekerim normal çıkıyor ama

Kızlar benim burnum cok kanıyor ya var mı benim gibi olan? Bir de baş agrısı ekleniyor buna, dün de gözüm karardı resmen yarım saat göremedim tansiyon ve şekerim normal çıkıyor ama
Canım benim bikac defa silince kan geldi ama kendiliginden akmadi yani islaklik vardi nezle sandim sildim kan. Arada kan pihtilari geliyor. Göz kararması bas donmesi de ara ara oluyor tansiyonum düşük.
Doktoruna sor ama senin fazlaysa.

kan basıncımız artıyor benim kanamıuor da afedersiniz temizlediğimde götirüuoeum kanlandığını... Dr ne danıs, için rahatlasın...

Bende okumuştum öle bişi canım , doktorum kesin 38gelince alcaz demedi ztn,kesin tarihte vermedi biz kendimiz eşimle kafamızda niyeyse o tarihi belirledik
O zamanlar bi gelsin bakcaz dedi suyu gelirse falan daha erken yada geçte olabilir dedi..ona kalsa zaten 1ocakta gelin dio :) hastane kapalı diorum olsun ben gelirim dio,yılbaşında bi yete gitmeyin ozmn içmeyinde bişi dedim gülüo karnına imzamı atarım dio

İşte benimki bekletiyor yapcak bile yok 39+3 falan alacakmış
Daha ii işte canım..benim mecburi sezeryan olcağı için riske atmak istemio olabilir..çünkü daha 15gün önce arkadaşım aynı doktora gidiodu,kızın sancısının gelmesiyle doğurması 1saat içinde oldu bitti :)

ev bedava dıye dibine yerlesmek mı gerekıyor
evladının hakkını verecek sonucta, sankı benım hakkımı verecek
Benimkinin ailsi de iki ev var gelin oturun evinizi kiraya verin ayda bin tl size kalır diyolar. Evlerden biri iki eltimin apartmaninda biri de kvmin karşısı. Deli miyim
İnadına üstüne aldır. Gerçi farketmez evlendikten sonra alınanlar 2 ye bölünür direk ama o öle sansın
kadın kalpten gıder heralde
nasıl olsa evlendıkten sonra alınanlar ortak
Eşimin ailesi de evimizi kaynımın üstüne yaptılar evlenmeden önce alindı ev. Eşim önceden üzerine alsaymıs ev onun mu sayilcakmış? Şimdi alsak ev ikimizin mi olcak
kızlar, benımkı çok sevıyor kafeini yaa
Benimkide nikotini :)
İçiom canım. Yok içmeyince kıpır kıpır iç diyo
Şimdiden bağımlı ettiniz bebeleri

canım bu malt içeceklerden arkadaşım yeni doğum yaptığında içti çokta bişi farketmedi.. en iisi su dio süt için bol bol su içiçekmişiz :)

Bizimki hayatta almaz kizina haksizlik olurmus kizinin hakkini yermis. Biraz yardim ettide siz aldinz o almadi size daha cok gidio hak gecio dedi. Sanki eltim. Benim abimedr annemler yardim edio benden daha cok ama kimsehak yiosun demio. Erkek cocuguna sonucta daha cok verirler daha cok alirlar ama bizimki hak die die aklini yedi. Torunlarda hic ole hakki dusunmuo ama digerine dunya yapti bizimkine daha o dunyanin d si olmadi
Rengi sonradan aciliyo diyolar bide ust taraflar catlamisyomus tek tesellim o.yoksa boyle cok kotu kipkirmizi.dallanmis budaklanmis yapraksiz agac gibiiii
Abimin esinin catlamisti tum karni gogusleri bacaklari halada gecmedi gorunce sok olmustum insallah ole olmayiz

Ozaman ben yalanci sanci cektim. Gezinince geçti ama yatinca devam etti gece boyuda hep karninda agri vardi kabizmisim gbi hic uyuyamadim.
Peki dogum esnasinda sanci geldiginde ya ikinamazsak cocuga zarar vermiş olurmuyuz..ben en cok ondan korkuyorum o aciyo bilmedigimden ya sanci geldiginde ikinamazsam ya ittiremezsem diyorum. O yuzden epidurali dusundum ana ondanda korkuyorum napayım be karar vereyim bilemedim

Ay bu erkekleri anlamak çok zor durduk yere olay yaratıyorlar.... Sana çocuk veriyorum daha ne istiyorsun.... Buldun bunuyorsun....be adam yani
vücudum bozulur diye çocuk yapmayanlardan olsak daha kıymetli olurduk

hepsi ölsün dicemde benim anam da kaynana

seninle aynıgün doğuracaz canım:)
kısmet cnm

bende galiba

artık bılemem o kadarını
Bence duyuyor. Dis dunyadaki tum sesleri duyarlar algilayamazlarmis. Buara babasi konustukca cocuyor. Tvde o sesi izlerken cosuyor c
Canim ben hamileligin basindan beri burun kanamasi yasiyorum. Bas agrisida bu ara olurmus dr demisti basimda donuyor son 1 aydir tansiyon inip cikio normalmis bnlar ama sen yinede bi sor dr una

oy benim kuzusumu hickirik tutmus,koca adam gbi artik en son dayanamadi isyeaaaggnn diyerek pat kut tekmelere basladi.yeter ulenn baslatma hickirigina dercesine zavallim uykusundan da oldu oyy
Oyyyy yerim onuuu hickirdiklarinda hic kiyamiyorum canlari aciomu diorm ama bi arkadsm sevinmelisin hickiran bebek saglklidir demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…