- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #45.981
İçtim ama biraz gec oldu bişi yok die içmiodum ben ya kremi de catlak yok die sürmuorm sonra bi çatlıcak tam çatlıcak
Aynısından bende de var hem de her gecen gün daha belirgin oluo yaya benim de siyah çizgi çıktı göbekten aşağı doğru şaşırdım linea negra mıydı neydi adı.normalmiş ama sarışın beyaz tenli olunca garip geldi valla moralim bozuldu.allahtan doğumdan sonra geçen bir şeymiş de bir nebze rahatladım netten araştırınca
yok beyazTenin esmermi canim
İçiom canım. Yok içmeyince kıpır kıpır iç diyosen hala içiyon mu kız?
içinde kıpır kıpır mı oluyor yoksa?
artık içme yaaİçiom canım. Yok içmeyince kıpır kıpır iç diyo
Tşk ederim cvpladığın için. Öle bi durum olursa yani hemen gidelim hastaneyeBen! Böyle adet sancısı gibi oluyo belin de ağrıyo oturasın kalkasın uzanasın gelmiyo hiçbiyere sığamıyosun sanki öyle oram ağrıyo buram ağrıyo gibi bişi değil. Sancı ilk boyutundayken uyuyabilirsin ama arttıkça uyku da girmez gözüne...
İpin ucu kaçtı Can'ım şu saatten sonra ne değişecek kiartık içme yaa
bak cok az kaldı doguma..az iradelı ol
Canim gunde kac tane iciyosunİpin ucu kaçtı Can'ım şu saatten sonra ne değişecek ki
olsun, hiçbişi için geç degıldır. doktor biliyor mu, ne dıyor bu duruma?İpin ucu kaçtı Can'ım şu saatten sonra ne değişecek ki
çektin mi bilmiyorum ama böbrek sancısından kötü mü?Ben! Böyle adet sancısı gibi oluyo belin de ağrıyo oturasın kalkasın uzanasın gelmiyo hiçbiyere sığamıyosun sanki öyle oram ağrıyo buram ağrıyo gibi bişi değil. Sancı ilk boyutundayken uyuyabilirsin ama arttıkça uyku da girmez gözüne...
ben de bu ara ilaçlar konusunda öyleym decaviti falan düzensz içiorum agrılar geldi baksana gerçi zamanı da gelıo herkes Normal olur dio kimse önemsemio yaben 1 hafta kafama göre takıldım, düzen bozuldu ondan bence bu bazı sancılarım.
hayatta bırakmam artık .
ben eşime sürdürüyorum yagı, o yuzden ıyı oluyor
Hee pekde anlamam ama bazilari hamileligini bile onla anliyo baslarda.yok beyaz
yag kullandıgım için ellerim sürdükten sonra pamuk gibi oluyorben de bu ara ilaçlar konusunda öyleym decaviti falan düzensz içiorum agrılar geldi baksana gerçi zamanı da gelıo herkes Normal olur dio kimse önemsemio ya
Eşine sürdürme fikrini de tuttum az işe yarasınlar
Nikotini 1 olandan 5 t ane falanCanim gunde kac tane iciyosun
Bol bol yogurt tuket bari etkisini azalttigini duymustummmİpin ucu kaçtı Can'ım şu saatten sonra ne değişecek ki
Bilmiyoolsun, hiçbişi için geç degıldır. doktor biliyor mu, ne dıyor bu duruma?
Yoğurt herseye birebir ya şekeri düşürüyo zehiri azaltıyo zayıflatıyo :)Bol bol yogurt tuket bari etkisini azalttigini duymustummm
Vallaha aynenn tam bi ilac.benim bi tanidik cok sigara icerdi cokda yogurt tuketirdi.cigerleride masallah hep temiz cikardi aklimda hep o kalmistirYoğurt herseye birebir ya şekeri düşürüyo zehiri azaltıyo zayıflatıyo :)
Bilmiyobilse ne der hiç bilmiyom
Çekmedim ama bu sancının başlama sürecindekinin ondan daha kötü olacağını düşünmüyorum. Haaaa bi de kabızmışsın gibi karnında gaz sancısı gibi tuvalete çıkamam gibi bi ağrı oluyoçektin mi bilmiyorum ama böbrek sancısından kötü mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?