- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #46.001
allah yardımcımız olsunÇekmedim ama bu sancının başlama sürecindekinin ondan daha kötü olacağını düşünmüyorum. Haaaa bi de kabızmışsın gibi karnında gaz sancısı gibi tuvalete çıkamam gibi bi ağrı oluyo
Ayyyy Can'ım benim inşallah kendi evin yuvan eşyaların olur seni çok iyi anlıyorum bende oturdum bir dönemBende kayinvalidemle yasiyorum kizlar dua edin bana lutfen tek istegim kendi evim kendi kapim olsun
Ben çektim bi de suni sancı verdiler yetmemiş gibi son haftalarda yaşadığımız kasılmalar var ya onun yoğunlaştığı bi durum doğum sancisini anlamaman mümkün değil gittikçe artıyor hen şiddeti hem de sancı aralarındaki süre kisaliyor böyle bi sancı geliyor 40/50 saniye cekiyorsun sonra 5 dakika dinleniyorsun bi kaç saate bu dinlenme dakikası 4/3 şeklinde azalıyor ama benim akşam 8/9 gibi sancılar düzene girdi her 5 dakikada bir başladı yani gece 3 dakikaya düştü sabah 6 gibi hastaneye yatisim yapıldı o saatlerde suni sancı verdiler bi de öğlen 1de dogurdum o aralarda dinlenme dakikaları oluyor ya onlar sayesinde dayanıyor insan bu kadar insan dayanıyor siz de dayanabilirsiniz merak etmeyin doğal doğumun en güzel yani bebek çıktığı andan itibaren hayat anne için normale dönüyorYok mu kız daha önce sancı çekipte doğurannnn
ayy inan ki güldürdün beniBanada öle diolar canımm :) bende doktoruma sölüorum oda her seferinde bak bu dudakları şu şusu die gösterio
aynen o kısımlara sürülüyormus. yanlıs bılmıyorum yani dimi? :=) başlıycam ben de artıkBen 3 gunde bir gogsumun kahve kisimlarina suruyorum.
Gecen yolda yururken aynisini dusunuyodum.kızlar, kulaklıkla muzık dınleyınce bebikte duyuyor mu? hadı size beyın fırtınası bır soru
Benimde hic duzen diye bisey kalmadiUykum kaçtı
Pufff
nefes alıp verışımızı bile duyuyorlarmıs. bunu da duyaydılar yaaGecen yolda yururken aynisini dusunuyodum.Birden farkettimki aslinda duydugumuz sesleri beyin faliyetimizle algiliyoruz. Asagi gitmiyodur kanimca
bir yerde şöyle yazıyor: Gebelikte bebeğin müzik dinlemesi için kulaklığı annenin kanına dayamak gerekmez, bebek müzik çalardan gelen sesleri de duyabilir.Gecen yolda yururken aynisini dusunuyodum.Birden farkettimki aslinda duydugumuz sesleri beyin faliyetimizle algiliyoruz. Asagi gitmiyodur kanimca
Bencede keske ya... kizim simdiden essiz bir muzik zevkiyle tanisirdinefes alıp verışımızı bile duyuyorlarmıs. bunu da duyaydılar yaa
Dis ortamdan bahsediyolar bencebir yerde şöyle yazıyor: Gebelikte bebeğin müzik dinlemesi için kulaklığı annenin kanına dayamak gerekmez, bebek müzik çalardan gelen sesleri de duyabilir.
benım kulaklık büyük mesela, yanımda oturana gıder ses. belkı o manada söyluyor olabilir.Dis ortamdan bahsediyolar bence
O da cok kisik olmaz mi, normal konusma sesi tv sesi kadar yukseklikteki sesleri duyuyolardir bencebenım kulaklık büyük mesela, yanımda oturana gıder ses. belkı o manada söyluyor olabilir.
artık bılemem o kadarınıO da cok kisik olmaz mi, normal konusma sesi tv sesi kadar yukseklikteki sesleri duyuyolardir bence
Yani iste benimkide sadece tahminartık bılemem o kadarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?