2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Güzel anneler iyi akşamlar. Bugün doktor kontrolum vardı nstyede girdim sancı ağrı yok.ama doktora giderken gaz sancısı vardı hani bi gaz çıkarsa rahatlarim diyeceklerinizden.Ben her gün yatmama rağmen ara ara karnım kasiklarim belim sırtım ağrıyor.Hiç korkmayın artık doğal bunlar.Doktorum bundan sonra doğum olsa bile hiç korkma dedi 1800 olmuş kızım.Haftasına göre uyumlu.Size tavsiyem ayaklarınızı uzatıp bol bol dinlenin.Bu arada gerçek sancı pozisyon degistirdiginde geçmeyen eğer yatarken ağrı oldu kalktın yürüdün geçiyorsa o yalancı sancı oluyor. Allah hepimize sağlıklı hayırlı zamanında doğumlardan nasip etsin insallah

Yok mu kız daha önce sancı çekipte doğurannnn
Ben çektim bi de suni sancı verdiler yetmemiş gibi son haftalarda yaşadığımız kasılmalar var ya onun yoğunlaştığı bi durum doğum sancisini anlamaman mümkün değil gittikçe artıyor hen şiddeti hem de sancı aralarındaki süre kisaliyor böyle bi sancı geliyor 40/50 saniye cekiyorsun sonra 5 dakika dinleniyorsun bi kaç saate bu dinlenme dakikası 4/3 şeklinde azalıyor ama benim akşam 8/9 gibi sancılar düzene girdi her 5 dakikada bir başladı yani gece 3 dakikaya düştü sabah 6 gibi hastaneye yatisim yapıldı o saatlerde suni sancı verdiler bi de öğlen 1de dogurdum o aralarda dinlenme dakikaları oluyor ya onlar sayesinde dayanıyor insan bu kadar insan dayanıyor siz de dayanabilirsiniz merak etmeyin doğal doğumun en güzel yani bebek çıktığı andan itibaren hayat anne için normale dönüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…