2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

biter biter canım göz acıp kapayıncaya kadar gecer inşallah ,

bende içiodum canım 32. haftada yani dün itibariyle kes artık dedi bıraktım kullanmıyorum.. sen t5ekrardan bir sor istersenn.. Allah korusun erken falan gelcek olurlarsa ve sezeryan olursa kanı durduramazlar..
yaaa tamam bugün konuşayım o zaman. kan kaybından gitmeyimde sonra oğluş kimi emer

ayy demeee sen hangı hastaneye gıdıosun bahar a mı

ben günlük ped kullanıyorum özellikle tuvaletimi yaptıktan sonra acayip akıntım oluyo.

Hayırrr kullanma sakın, mantar kapabilirsin o pedler aşırı derece nem üretiyor. Doktoruna sor mutlaka... Ben hayatım boyunca mantar olmamıştım. 1 kere bir hafta günlük ped kullandım başıma oradan üredi.. Doktorda önermiyorum ben demişti.

kız pantolon ıslanır o zaman rezil olmayayım ne koyacam

ben bebegime çok mu az kıyafet aldım anlamadım... dün baktım bişey yok... çok şey almayacagım diye diye ben heralde hiç bişey almamışım bi hastane cıkısı var bi takım kıyafet üçlü uzun kollu zıbın üçlü alt takım bi tane tulum var azmı ki... :))) bu kadar yeni dğan var...

seksi seksi beyaz pantolon giyiyom ben bide :) sizin kadar kilo almadım 10 kilo verdim ya daha bi seksi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…