- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #46.161
az canim.ben bebegime çok mu az kıyafet aldım anlamadım... dün baktım bişey yok... çok şey almayacagım diye diye ben heralde hiç bişey almamışım bi hastane cıkısı var bi takım kıyafet üçlü uzun kollu zıbın üçlü alt takım bi tane tulum var azmı ki... :))) bu kadar yeni dğan var...
Bende aynen öyle yapmışım canım bide yenidoğan almamışım hiç bi baktım yavrum hastaneden çıkınca ne giycek dedim hepsi büyükben bebegime çok mu az kıyafet aldım anlamadım... dün baktım bişey yok... çok şey almayacagım diye diye ben heralde hiç bişey almamışım bi hastane cıkısı var bi takım kıyafet üçlü uzun kollu zıbın üçlü alt takım bi tane tulum var azmı ki... :))) bu kadar yeni dğan var...
bebeği bezlerken kendimize de takam bi tane ancaBende eskiden akıntı olurdu kagıt havlu kullanıyodum. Hatta regl oldugumda da pedin üzerine kagit havlu koyuyodum pedlere guvenmiyorum
En az 4 5 tane 3lü ya da 5lı zıbın gerek.aldım aldım sadece yeni doğan kaç takım almalıyım bilemedim...
haftasonu bi çıkayım bari.... alışveriş yapmak lazım...En az 4 5 tane 3lü ya da 5lı zıbın gerek.
Gunde iki üc defa üzerini değişiriz.
Iki kat da giyinmesi lazim. Ekstra yine en az 5 alt 5 uzun kollu çıtçıtlı badi. Iki uç tane de kısa kollu badi çıtçıtlı. Tulum da en az 3.
3 ay sonrası aldım ben yarısını. Olur da cabuk gelişir sıgmaz.
En az böyle canim fazlası da gerekebilir.
yaaa tamam bugün konuşayım o zaman. kan kaybından gitmeyimde sonra oğluş kimi emer
ya ben de kimi emer deyince direkt babanneyi aklımdan geçirmiştimbabaneyı
Gecmis olsun canimm benimde oluyo arada bu bebisle bizi pek korkutuyo kont kadar bekle istersen bende dr cumartesi gidicemkızlarrrr sancılarım vardı. şimdi iyiyim çok şükür daha yeni geçti. nolur nolmaz hastaneye gitsemmi diyorum. perşembede kontrolum var bilemedim. bugün çok korktum amaaaa :/
kız sen de vur dedik öldürmüşsün, o ne öyle sanki yeğenine hediyelik almışsın gibiben bebegime çok mu az kıyafet aldım anlamadım... dün baktım bişey yok... çok şey almayacagım diye diye ben heralde hiç bişey almamışım bi hastane cıkısı var bi takım kıyafet üçlü uzun kollu zıbın üçlü alt takım bi tane tulum var azmı ki... :))) bu kadar yeni dğan var...
olmassssssssss sizler birer paket sağar yollarsınız eşime ben ölcem yaaa onu ısıtır ısıtır içirir olma mıya ben de kimi emer deyince direkt babanneyi aklımdan geçirmiştim
Hep resmi tatile gelecek doğumgünü.... Yılbaşından sonraki gün herkes uyuyor bir ocaktaYa benimkide 38+4-5gbi dedi ama bana kalsa 39+2yi beklese süper olur..1ocakta oluo gel dio 1ocakta alalım :)) ama beklenir mi ozmna bilmiorum..o günler bi yaklaşsında bakcaz dedi :)
Zor valla canım allah kolaylık versin huyu güzeldir inşallah belkide rahat edersin belli olmaz. Mecbur gideceksen önyargılardan arınarak git bari bellide olmaz... Herkes sorun yaşamaz... İnşallahh iyi şans senle olsun.Kaynanamin kendi evi canim.ayni apartma da 2 dairesi var.kira vermicez.evet bisey diyemezler ama bilmeleri benimde hosuma gitmicek
aman sen de deli ağzından yel alsınolmassssssssss sizler birer paket sağar yollarsınız eşime ben ölcem yaaa onu ısıtır ısıtır içirir olma mı
Canim sen hangi ildesin hastanen neresi?? Ozeller bile senn anlattigin gibi degilKuduruyorum valla ağrıdan siparişler kargolar var bir yandan onu yapıyorumEvden çıkmak için can atıyorum, bir atsaydım kendimi hastaneye benden iyisi yok. Vallahi ben de ilk kez bu adamı görüyorum böyle. 4-5 tane usg veriyor düşünsene devlette herkesin öyle ilgili olduğunu. Adam girse pıt diye doğururum devlette ama bu da doğuma girmiyor işte :/
evet kafayı yiyorsun ama merak etme yalnız değilsinGünaydın kıZlar.... Bugün çok psikopat düşüncelerle uyandım. Birkaç gündür hep bebeğim sağlıksız oluyormuş gibi rüyalar görüyorum.... Düşünceler gelip kafamı tırmalıyor. Herşey iyi güzel çıktıda belli olmaz. Ya çocuğum down sendroöluysa anlamadılarsa diye saçma saçma düşünceler geliyor aklıma.... Kafayı mı yiyorum acaba
Yaa sizdedemi oluyor.... Hayırlısyla geçirseydik şu zamanları. Kirpik düşünce dilek tutma varya ondan yaptımçıkmayınca oturdum gene kuruyorum... Durum vahim bende.evet kafayı yiyorsun ama merak etme yalnız değilsinbiz de arkandan geliyoruz
inşallah canımbiter biter canım göz acıp kapayıncaya kadar gecer inşallah ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?