2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

az canim.
Kalanını 3 6 ay al canım cabuk büyüyolar. Battaniye yelek çorap eldiven biberon emzik krem pudra vs vs bunları aldın dimi kıyafet dışında?

Bende aynen öyle yapmışım canım bide yenidoğan almamışım hiç bi baktım yavrum hastaneden çıkınca ne giycek dedim hepsi büyük Gittim bi kaç parça yenidoğan aldım abartmayım diye tuttum kendimi hep ama busefer almama işini abartmışım

aldım aldım sadece yeni doğan kaç takım almalıyım bilemedim...
En az 4 5 tane 3lü ya da 5lı zıbın gerek.
Gunde iki üc defa üzerini değişiriz.
Iki kat da giyinmesi lazim. Ekstra yine en az 5 alt 5 uzun kollu çıtçıtlı badi. Iki uç tane de kısa kollu badi çıtçıtlı. Tulum da en az 3.
3 ay sonrası aldım ben yarısını. Olur da cabuk gelişir sıgmaz.
En az böyle canim fazlası da gerekebilir.

haftasonu bi çıkayım bari.... alışveriş yapmak lazım...

kızlarrrr sancılarım vardı. şimdi iyiyim çok şükür daha yeni geçti. nolur nolmaz hastaneye gitsemmi diyorum. perşembede kontrolum var bilemedim. bugün çok korktum amaaaa :/
Gecmis olsun canimm benimde oluyo arada bu bebisle bizi pek korkutuyo kont kadar bekle istersen bende dr cumartesi gidicem

kız sen de vur dedik öldürmüşsün, o ne öyle sanki yeğenine hediyelik almışsın gibi

Ya benimkide 38+4-5gbi dedi ama bana kalsa 39+2yi beklese süper olur..1ocakta oluo gel dio 1ocakta alalım :)) ama beklenir mi ozmna bilmiorum..o günler bi yaklaşsında bakcaz dedi :)
Hep resmi tatile gelecek doğumgünü.... Yılbaşından sonraki gün herkes uyuyor bir ocaktaBir resmi tatil çocuğu olarak ben bir kere bile okulda doğumgünü yapmadım içimde kaldı

Kaynanamin kendi evi canim.ayni apartma da 2 dairesi var.kira vermicez.evet bisey diyemezler ama bilmeleri benimde hosuma gitmicek
Zor valla canım allah kolaylık versin huyu güzeldir inşallah belkide rahat edersin belli olmaz. Mecbur gideceksen önyargılardan arınarak git bari bellide olmaz... Herkes sorun yaşamaz... İnşallahh iyi şans senle olsun.

Günaydın kıZlar.... Bugün çok psikopat düşüncelerle uyandım. Birkaç gündür hep bebeğim sağlıksız oluyormuş gibi rüyalar görüyorum.... Düşünceler gelip kafamı tırmalıyor. Herşey iyi güzel çıktıda belli olmaz. Ya çocuğum down sendroöluysa anlamadılarsa diye saçma saçma düşünceler geliyor aklıma.... Kafayı mı yiyorum acaba

Canim sen hangi ildesin hastanen neresi?? Ozeller bile senn anlattigin gibi degil

evet kafayı yiyorsun ama merak etme yalnız değilsin biz de arkandan geliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…