2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kanama riskin mi var ? Yada hiç kanaman oldumu şimdiye kadAr.... Benim kanamam olduğu için acaba olurmu diye hep kontroldeyim.... Aynen geceleri rüyamda foşurt diye kanlar boşalıyor,bebek kolunu bacağını çıkarıyor oradan diye kabuslar görüyorum herhalde hormonlar tavan yaptı.... Anneme anlatınca çok kızıyor bana salak salakk düşünüyorsunn diyeazarını atıp telefonu kapatıyor... Kadını darladımhayırlısıyla bir doğursamda kurtulsa.. Sen bir doğuracagına imkan olsa ben doğurur sana veririm diyor...
yok canm aksıne kansızlık var ya bende. kan verılecek dogumdan once. ya kanamam cok olur kanım yetmezse kan kaybından ölürsem diye düşüne düşüne bu hallere geldim

2 ocakta cumartesiye denk gelio canım ben istersem yapar ama ne bileim bilmiorum yaa çok karıştı kafam :)
zaman ne gösterirse ona göre beklicez görcez bakalım hayırlısı :KK66:
Olsun cumartesi,her yıl pazar pazartesi salı diy kayacak ne de olsa. Ama en azından ömür boyu tatil olmayack. Hm bir yaş doğumgünü paZara gelir.herkes rahat rahat gelir ilk doğumgününe.... Ayyy ne hesapçıyım ben ya

Yaa kizlar moralim cok bozuk gunde 2 defa ilacimi icmeme ragmem kanim cookk dusuk 8.8 cikmis ve b12 de dusuk 64 imdattt kan almak istemiyorumm aile hekimi 1 unite kan takarlar diyo duzelsin diye cumartesi kont gidicem bakalim dr ne soyleyecek
canım dr un ne derse yzarmısın benımkıde 8. 4. 36.haftada verıcek 2 unıte kan banada. duruma gore dogumdan oncede verıcek sende anemı tasıyıcısımısın nıye dusuyorkı kanın bu kadar

Olsun cumartesi,her yıl pazar pazartesi salı diy kayacak ne de olsa. Ama en azından ömür boyu tatil olmayack. Hm bir yaş doğumgünü paZara gelir.herkes rahat rahat gelir ilk doğumgününe.... Ayyy ne hesapçıyım ben ya
güzel ama ileriyi görüyorsun bende bakım hesaplayım barı yaa :)

yok canm aksıne kansızlık var ya bende. kan verılecek dogumdan once. ya kanamam cok olur kanım yetmezse kan kaybından ölürsem diye düşüne düşüne bu hallere geldim
Yok öyle çok kanama olmaz zaten doğumda.... Korkma sonuçta plesentanla ilgili bir durumda yok,hani aşagıda olur v.s gibi durumlarda kanama durumu sözkonusu oluyor ama senin olmaz öyle birşey. Kan hapını zaten muh bu kont ikiye çıkartır doktorun.

kızlaaarrr mothercare yine indirime girmiş markafoni de:)
bu sefer hala devam ediyo bakın hemennn :)
benim aldığım astronot bu :)
5021465682858_0_304x424_1.jpg
Bende aldım aynısı şuan mağazada 200 tl

kızlar bir gün girmedim anam sayfalar gitmiş resmen :))) dün bebek arabası ve karyolasını aldık hatta eve geldiler, ama karyolanın bikaç şeyini eksik getirmişler,onu da getirsinler silip yerleştiricem fotosunu çekerim, çok güzel bir duygu ya :)) bebek arabasını görmemişler gibi evde sürüyorum resmen :))) eşim bana dehşetle ve ibretle bakıyor :))
canım güle güle kullan ınsallah. :D bizde bebek arabasını aldıgmzda eşim benden daha cok meralandı tum odalarda test suruslerı yaptı zaten magazada da cıldırmıs gıbıydı bebegı ıcındeyken dusunemıom heralde bana kalmaz ondan :D

bunlarda her sey eşit. zaten öyle olsun
ben hiç sevmem cinsiyet ayrımcılıgını.
olsun canm da sureklıde basa kakmaya gerek yokkı.. kızınn durumu bızden daha ıı. onunda cocugu olup ısten cıkınca yardım etms onları gormuyor kalkıp bıze verılenı goruo.. bana gore esıt ama nıyeyse hep cok yıyen bızız

selamlar anneler, yahu şu minik eşşek eşim çok komik yaa.
uyandım kalkıcam, ''kalkma'' diyor. neyse kalktım.
bebiş hala uyuyor dedım, '' aman uyusun, uyusun büyüsün, ses cıkarma '' dıyor.. hayır uyanacak dedım inadına :KK70:
komık adam yaa :KK53:
ben uyandıktan 10 dk sonra benim bebiş uyanıyo :KK70:

Yok öyle çok kanama olmaz zaten doğumda.... Korkma sonuçta plesentanla ilgili bir durumda yok,hani aşagıda olur v.s gibi durumlarda kanama durumu sözkonusu oluyor ama senin olmaz öyle birşey. Kan hapını zaten muh bu kont ikiye çıkartır doktorun.
3 tane ıcıyorum canım kan ılacını anca dengede tututo ne düşüyor ne cıkıo :D
kızlar, defend hasta bezı çok iyi oluyormus hastane de. kullan at emici kilot
aklınızda olsun
aaa ondan alayım barı daha almamıstım

olsun canm da sureklıde basa kakmaya gerek yokkı.. kızınn durumu bızden daha ıı. onunda cocugu olup ısten cıkınca yardım etms onları gormuyor kalkıp bıze verılenı goruo.. bana gore esıt ama nıyeyse hep cok yıyen bızız
eee bazı anneler öyle. gelıne bişi gitmesın de damada ne gıderse gıtsın mantıgındalar.
geline edıcem diye kendı evlatlarına ediyorlar farkında degıller.

kızlar bazen uyandığımda kendimi sırt üstü buluyorum bi sorun olur mu bazen de gerilirken uyanıyorum o_O

Bende aldım aynısı şuan mağazada 200 tl
Lazım olur mu acaba diye herseferinde aklımdan geçior. Ocak şubat mart giyilir ama çok soğuk olursa acaba dışarı çıkarmıyız diye düşünüyorum. Arabayla kapalı yerlrr gideriz herhalde. Ben demi alsam acaba.
Yor.

kızlar, defend hasta bezı çok iyi oluyormus hastane de. kullan at emici kilot
aklınızda olsun

Doğumu özel hastanede yapacaksınız hastane kendi vermiyor mu hasta bezini? Benim hastane istememişti ilk doğumda. Zaten 2 tane mi ne kullandılar, sonra da kendim ayaklanınca kalkıp pedimi taktım.

Back
X