2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

pozisyonundan ya da durduğu yerden oluodur heralde sonuçta hareketlerini hissediyoruz önemli olan bu değil mi?bakalım sorcam doktoruma ne dicek
yani
önemli olan hareketleri. gebelıkte en garanti, emin olunan sey hareket etmesı zaten :=)
fazla da pinpirikli olmamak lazım.
sen tedbiri al, gerisi allaha bırak demişler.
stres ıyı degıl

lansinoh du galiba eve gidince bakayım bi..ablamdan geldi o ben almadım cunku :))
Sut sagma alicam cnm ben ilkinde emzirin emzirin diye tutturdular cocuk hic emememis ac kaldi sarilik oldu sutumde vardi gogus ucu yok bende bunda kismetse ac birakmak istemiyrm ilkini 15 gun sonra alistirmisti. Cay kasigiyla falan olmadi ama sen rahat ol benim gibi gogus ucu olmadigindan bebegin reddetmesi cok nadir oluyo

Inan anlamadım bence hamilelik hassasligi var sende kızacak bişey yok ki degistirin beşiği olsun bitsin bunlar halledilemeyecek sorunlar değil önce sağlık sihhat bozma moralini boşuna

yani
önemli olan hareketleri. gebelıkte en garanti, emin olunan sey hareket etmesı zaten :=)
fazla da pinpirikli olmamak lazım.
sen tedbiri al, gerisi allaha bırak demişler.
stres ıyı degıl

aynen çok fazla düşünmek iyi değil o yüzden üzerinde durmadım ama sebebini bilsem rahatlıcam yine de.mutlaka bi açıklaması vardır

Neden bu kadar sinirlendiğini anlamadım. Sonuçta sana soruyormuş nasıl diye.

Herşeyden tedirgin oluyorum zaman ilerledikçe tedirginligim azalır sanıyordum öyle olmadı canim b hcg değerlerini konuşurken şimdi doğum konuşur olduk ne mutlu bize maşallah

annelik işte böyle bişey sürekli evladını düşünmek ona bişey olmasın diye hep diken üstünde durmak.doğduktan sonra da artarak devam edecek gibi gelio bu tedirginliğimiz.olsun güzel duygular bunlar kaybetme korkusu.rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın.evlatlarımızın hep güzelliklerini göstersin bize

Bende su geldi hic sancim olmadi su gelince doktora gittim ebe o zaman elini soktu o heralde cati muaynesiydi hic acimadi bsuni sanci verdiler o belden giriyo cok degisik bir agri tarif edemiyrm 3 dknin arasinda uyukladigimi hatirliyrm sadece sanirim kendi sancilarin bu kadar kotu olmaz bende merak ediyorum kendi sancisiyla dogum yapanlar yazarsa cok ii olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…