- 11 Temmuz 2015
- 519
- 382
- 18
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #47.161
İnşallahhh hiç bi sorun çıkmazzzzz dualarımdasın:)Çok şükür bende kızımda iyiyiz :) gayet güzel gidiyoruz çok şükür..
Haftaya sanırım göz muayenesi yapıcaklarmış dua edin bize sorunsuz atlatalım kuzucuğumla inşallah
Vajinadan geldi canim.makattan degilBana da geçenlerde oldu canım çok zorladim makat catlagi olmuştur kabiz kalma
Vajinadanmi geldi.benimki vajinadan geldiBen hamileliğim başında yaşamıştım canım genel cerraha gittim çatlaklar var demişti ilaç verdi kullanmadım kendilinden geçti sonra..bidahada yaşamadım
Vajinadan geldi canimHEMOROİD olmuş olabilir misin .. anüsünde yumuşak bi çıkıntı var mı kontrol et.. hemoroid olabilir
O zaman doktoruna git bence canım sen zorladim yazınca ikinma sonucu makattan geldi sandımVajinadan geldi canim.makattan degil
36+0Dogum iznine 36+0 da mi yoksa 37+0 da mi ayrilmak zorundayiz biri beni aydinlatsin
Ebeett :) minnak kızı olan benim :)
Mutlaka dr una git.erken dogum habercisi olabiliyor.igne yapiyorlarVajinadan geldi canim
O vajinadan gelmez canım..eminmisin peki.?doktoruna git hemen eminsen..Vajinadanmi geldi.benimki vajinadan geldi
Esim evde degil.pazartesi kontrolumuz var doktora ozaman giderim ancakO vajinadan gelmez canım..eminmisin peki.?doktoruna git hemen eminsen..
Pazsrtesi gidebilirim esim yok evde suan.pazartesi kontrolumuz varMutlaka dr una git.erken dogum habercisi olabiliyor.igne yapiyorlar
Gecmis olsun canim.dikkat etme zamanlari geldi artik.tasinsanda hicbiseye dokunmaman lazim.annenle kayinvaliden halleder artik.yada dogumdan sonraya birak tasinma isini.antibiyotik niye verdiki enfeksiyonmu cikti.Selam kizlar.doktordan geldik.bebek dogum pozisyonuna girmis.catinin tam ustunde duruyomus.kafasi cok asagidaymis.calisma olayin bitti sadece yaticaksin dedi doktor.sadece tuvalete kalkmaya izin var.antibiyotik verdi.nst ye bagladilar.allahtan rahim agzi acilmamis.acilmis olsaydi hastaneye yatisini yapicaktim dedi.bu rahim acilma muayenesindende hic hoslanmadimannem gelicek yanima.bu halde nasil tasinicam ben bilmiyorum
Kanama yada su gelme durumu olursa acil durum demektir diyor doktorum hemen doktora gitmelisin bencePazsrtesi gidebilirim esim yok evde suan.pazartesi kontrolumuz var
Korkum 2 kat daha arttı. Nasıl atlatıcaz bu doğum korkusunu bilen varsa anlatsınKızlar aralık annelerinde baya baya doğumlar başlamış yaAnladığım kadarıyla gelen bebekler 37 haftalık
Gecmis olsun canim seninle ayni haftadayiz sanirim. Ayni sorun bende de var, bebek kafasiyla nerdeyse disari cikcak gibi vuruyor. Birde benim rahim agzimda kisalmis. Tuvalet disi kalkmam yasak. 3 hafta gecirdim boyle, doguma kadarda devam sanirim. Yatmak cok zor olsada yapcak bisey yok, yeterki vaktinde saglikla dogsun bebislerimiz. Tasinma isini mumkunse ertele, strese girme bence hic.Selam kizlar.doktordan geldik.bebek dogum pozisyonuna girmis.catinin tam ustunde duruyomus.kafasi cok asagidaymis.calisma olayin bitti sadece yaticaksin dedi doktor.sadece tuvalete kalkmaya izin var.antibiyotik verdi.nst ye bagladilar.allahtan rahim agzi acilmamis.acilmis olsaydi hastaneye yatisini yapicaktim dedi.bu rahim acilma muayenesindende hic hoslanmadimannem gelicek yanima.bu halde nasil tasinicam ben bilmiyorum
Selam kizlar.doktordan geldik.bebek dogum pozisyonuna girmis.catinin tam ustunde duruyomus.kafasi cok asagidaymis.calisma olayin bitti sadece yaticaksin dedi doktor.sadece tuvalete kalkmaya izin var.antibiyotik verdi.nst ye bagladilar.allahtan rahim agzi acilmamis.acilmis olsaydi hastaneye yatisini yapicaktim dedi.bu rahim acilma muayenesindende hic hoslanmadimannem gelicek yanima.bu halde nasil tasinicam ben bilmiyorum
Sağol canım malesef böyle iş hayatı. Allah yardımcımız olsun. Şu 5-6 haftayı da atlatsaydım.Canim allh yardimcin olsun. Bunlarda Allah korkusu yok. Allah bildigi gbi yapsin hepsini. Benimde yaklasik 2 aydir sikintim var.ki cok rahattm ama adama bisiler oldu. Bugunde arkamdan is cevirdigni ogrendm ve kendi kurdugm tum prog taslaklari sildim yeni gelen yapsin. Silerken icim cok huzursuz oldu ama oda benim tum iyi niyetimi su istimal etti. Sende bosver ne cikicaksi izne . Bi asalagn kendi egolari yuzunden. Sen keyfine bak su son haftalari i rahat gecirmeye bak. Bende o an üzülüyorum sinir oluyorum ama sonra bebegime zarar diorum ve düşünmüyorum surda 3 haftam kaldi o dusunsun diorum. Allah yardimcimz olsn malesf ozel sektor bole. Kimseye acimiolar kimsenin durumuna anlayis gostermiolar sanki onlar robot
Evet ben de öyle diyorum da düşüncesiz adam sinirlerim bozuluyor yine aklıma geldikçe.Canim sıkma canını bunların hepsi böyle işlerine nasıl geliyorsa öyle davranıyorlar izin almak kadar çalışmak da senin hakkın ve hasta olmak da hepsinde yasal hakkını kullanıyorsun sonuçta doktor çalışabilir derse ona laf düşmez çalışmak istiyorsan çalış bebek dogunca daha çok ihtiyaç duyacaksin izne bunun kararını o veremez
ayyyy ne kadar düşüncesizcebenim normalde koşuşturmacalı bi işim vardı kanamalı gebelik geçirdiğim ve ilk bebeğimi kaybettiğim için masabaşına geçtim 8 saat çalışıyorum ama toplasan 2 saatinde tam anlamıyla çalışıyorum.. hatta bi tanede yardımcım var su içmeye bile kalkmıyorum çok ağır iş olacağı zamanda vardiyamı değiştiriyorlar..
Gecmis olsun canim.dikkat etme zamanlari geldi artik.tasinsanda hicbiseye dokunmaman lazim.annenle kayinvaliden halleder artik.yada dogumdan sonraya birak tasinma isini.antibiyotik niye verdiki enfeksiyonmu cikti.
Kuzum çok geçmiş olsun ne oluyor bizlere böyle yaMoralim bozuluyor hergün birimize bir şey oluyor Çoook çok dikkat et kendine... Rahim açılma kontrolü dediğin şey işte çatı muayenesi Korkma, açılmış olsa bu kadar rahatsız etmezmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?