2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kizlar.doktordan geldik.bebek dogum pozisyonuna girmis.catinin tam ustunde duruyomus.kafasi cok asagidaymis.calisma olayin bitti sadece yaticaksin dedi doktor.sadece tuvalete kalkmaya izin var.antibiyotik verdi.nst ye bagladilar.allahtan rahim agzi acilmamis.acilmis olsaydi hastaneye yatisini yapicaktim dedi.bu rahim acilma muayenesindende hic hoslanmadim annem gelicek yanima.bu halde nasil tasinicam ben bilmiyorum

Gecmis olsun canim.dikkat etme zamanlari geldi artik.tasinsanda hicbiseye dokunmaman lazim.annenle kayinvaliden halleder artik.yada dogumdan sonraya birak tasinma isini.antibiyotik niye verdiki enfeksiyonmu cikti.

Gecmis olsun canim seninle ayni haftadayiz sanirim. Ayni sorun bende de var, bebek kafasiyla nerdeyse disari cikcak gibi vuruyor. Birde benim rahim agzimda kisalmis. Tuvalet disi kalkmam yasak. 3 hafta gecirdim boyle, doguma kadarda devam sanirim. Yatmak cok zor olsada yapcak bisey yok, yeterki vaktinde saglikla dogsun bebislerimiz. Tasinma isini mumkunse ertele, strese girme bence hic.

Kuzum çok geçmiş olsun ne oluyor bizlere böyle ya Moralim bozuluyor hergün birimize bir şey oluyor Çoook çok dikkat et kendine... Rahim açılma kontrolü dediğin şey işte çatı muayenesi Korkma, açılmış olsa bu kadar rahatsız etmezmiş...

Sağol canım malesef böyle iş hayatı. Allah yardımcımız olsun. Şu 5-6 haftayı da atlatsaydım.

Evet ben de öyle diyorum da düşüncesiz adam sinirlerim bozuluyor yine aklıma geldikçe.

Süper ne kadar anlayışlılar, maşallah diyelim nazar değmesin. Tüm gün durmadan çalışıyoruz yine de aptal bir baskı var bizde malesef. Hiçbir şey insanların sömürme hırsını durdurmayacak sanırım. Finans sektöründen kurtulsaydım iyiydi ama İzmir de iş olanakları çok kısıtlı maalesef.

Gecmis olsun canim.dikkat etme zamanlari geldi artik.tasinsanda hicbiseye dokunmaman lazim.annenle kayinvaliden halleder artik.yada dogumdan sonraya birak tasinma isini.antibiyotik niye verdiki enfeksiyonmu cikti.

Sagol canim tesekkurederim.Iltihap yok ama monurol diye bi anbiyotik verdi bilmiyorumki neden.tasinma isinide artik dedigin gibi anneler halledicek

Ay cok rahatsiz oldum kuzum ya sorma catimidir nedir istemiyorum normal dogum flnda hepimiz dokulmeye basladik hakkaten.bugun ilk defa korktum.ama sabahtan beri yatiyorum.2 ay napicam boyle merak icindeyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…