- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #47.281
Ağrımazmı ağır vasıta diyolar resmen :)Amin Can'ım inşallah. Yaşlı kadınlar gibi oldum heryerim ağrıo artık sizdede varmı? Ya insanın totosu ağrırmı
Ayyy kiyamamm butun herseyinide hazirlamislardir ne zor.Allah guc kuvvet sabir versin.Kimseyi evlat acisiyla sinamasinBende cok uzuldum.rabbim sabrini versin. Esim adami aradı konusamafi nasi aglio dio. Rabbim evlatlarjmjzin acisini yasatmasin bize amin
Amin canm benim
Ay bende dr u aricaktim dedgin gbi artti ve koyulasti niyeki acaba normalakıntı zaten bu dönemlerde artıp koyulasıyormuş.benım öyle oldu telaşlandırma beni alektazaten gerginim pırtlayıvercek bu zilli
yok ya bişi demedi. sadece 3 hafta sonra gel dedıDoktorun sana bişi dedimi şu hafta alırız falan diye? Son kontrolümde 34. Hafta itibariyle her hafta geliceksin dedi benimki. Ben şu aralar çok baskı hissediyorum kasıklarımda normal mi bilmiyorum. Coraspini bıraktırdı sadece decavit ve demir hapı kullanıyorum şu an. Başka bişi vermedi.
Aynen benimde tutmuyo ayacıklarımYaa agirir popo kemiklerim batiyor bazen.bugun biraz ayakta kaldim.koltuga bile zor kaldiriyom simdi ayaklarimi.yorulunca belden altim felc gibi oluyor hemen.Allah guc kuvvet versin.hepimiz en az 37 leri gorelim insallahhhh
gereklı olan her şeyi :=)Kızlar bebişlere ne aldınız ben bişi almadım henüz :)
Nasil yani hicbisey almadinn.niye bukadar gec kaldin yaa.biz yikayip utuledik bileeKızlar bebişlere ne aldınız ben bişi almadım henüz :)
35. Haftada oluyosun 3 hafta sonra. İnşallah 39 u görürsünüz canım iyice gelişmiş olur kızıncınyok ya bişi demedi. sadece 3 hafta sonra gel dedı
aynen 35.35. Haftada oluyosun 3 hafta sonra. İnşallah 39 u görürsünüz canım iyice gelişmiş olur kızıncın
Oyyy masallahhhh var onemli gelisme seni ozledik :) tasindinmo yavrucumKaç sayfa konuşmuşsunuz yaaçarşamba bende kontrole gittim 1850 olmuş sıpam şimdilik yolunda herşey. Varmı perşembeden beri önemli haberler okuyamadım.
Ben tuzu cok azaltmadim.yinede şişmedi sadece cok oturduysam o gun sağ ayagim şişiyor nedense.alismisim surekli ayaklarimi uzatmaya heralde.suyun cok faydasi var tabikide.surekli tuvalete gidip odemi atiyoruzAynen benimde tutmuyo ayacıklarımşişmedi benimkiler henüz. Bazı arkadaşların davul gibi olmuş sanırım tuzdan. Ben suyuda çok tüketiyorum faydası oluyo sanırım
Ne bileyim son ayı bekledim .ilk ki düşük olunca korktum açıksası şimdi artık alıcam da neler alsam diye düşünüyorum :)Nasil yani hicbisey almadinn.niye bukadar gec kaldin yaa.biz yikayip utuledik bilee
Ben işte ne alacağımı bilemedim :)gereklı olan her şeyi :=)
Vallaha burda yazmakla bitmez canim.okadar cok teferruat varki.internette birsuru alisveris listesi var bi arastir istersen.Ne bileyim son ayı bekledim .ilk ki düşük olunca korktum açıksası şimdi artık alıcam da neler alsam diye düşünüyorum :)
Aminnnñ canm beninAyyy kiyamamm butun herseyinide hazirlamislardir ne zor.Allah guc kuvvet sabir versin.Kimseyi evlat acisiyla sinamasin
Can'ım bende özledim valla size yazmayı. Şükür taşındım bitanem çok güzel oldu yuvam. Teşekkür ederim.Oyyy masallahhhh var onemli gelisme seni ozledik :) tasindinmo yavrucum
Araştırdımda bir sürü değişik şeyler bişey sorum külotlu çorap ne zaman giydirilir.kış bebişleri olacaklar yaVallaha burda yazmakla bitmez canim.okadar cok teferruat varki.internette birsuru alisveris listesi var bi arastir istersen.
Ne bitmek tükenmek bilmeyen ödemimiz varmışBen tuzu cok azaltmadim.yinede şişmedi sadece cok oturduysam o gun sağ ayagim şişiyor nedense.alismisim surekli ayaklarimi uzatmaya heralde.suyun cok faydasi var tabikide.surekli tuvalete gidip odemi atiyoruz
Tabiki hiç kimsenin ne Zaman ne olcağı belli olmaz hazırlıklı olmamız lazım heran herşeye. Geliverirlerse bide napcaz bilmiyorum. Ben yavaştan gerilmeye başladım bileaynen 35.
39 korkuruyor benı yaa
açıkcası sancı cekıp gıtmek ıstemıyorum. bellı olmaz neyın ne olacagı
Yaa ben hic almadim kulotlu corap.pijamalarin icine ayakli pijamalardan bir kat daha giydiririm diye dusundum.sana benim.listemin fotosunu cekim belki isine yararAraştırdımda bir sürü değişik şeyler bişey sorum külotlu çorap ne zaman giydirilir.kış bebişleri olacaklar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?