2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yok ya bişi demedi. sadece 3 hafta sonra gel dedı

Yaa agirir popo kemiklerim batiyor bazen.bugun biraz ayakta kaldim.koltuga bile zor kaldiriyom simdi ayaklarimi.yorulunca belden altim felc gibi oluyor hemen.Allah guc kuvvet versin.hepimiz en az 37 leri gorelim insallahhhh
Aynen benimde tutmuyo ayacıklarım şişmedi benimkiler henüz. Bazı arkadaşların davul gibi olmuş sanırım tuzdan. Ben suyuda çok tüketiyorum faydası oluyo sanırım

Aynen benimde tutmuyo ayacıklarım şişmedi benimkiler henüz. Bazı arkadaşların davul gibi olmuş sanırım tuzdan. Ben suyuda çok tüketiyorum faydası oluyo sanırım
Ben tuzu cok azaltmadim.yinede şişmedi sadece cok oturduysam o gun sağ ayagim şişiyor nedense.alismisim surekli ayaklarimi uzatmaya heralde.suyun cok faydasi var tabikide.surekli tuvalete gidip odemi atiyoruz

Ben tuzu cok azaltmadim.yinede şişmedi sadece cok oturduysam o gun sağ ayagim şişiyor nedense.alismisim surekli ayaklarimi uzatmaya heralde.suyun cok faydasi var tabikide.surekli tuvalete gidip odemi atiyoruz
Ne bitmek tükenmek bilmeyen ödemimiz varmış benim bu aralar tuvaletten çıktıktan hemen sonra baya akıntım oluyo hatta suyum mu gelio acaba diye dalga geçiyorum

Araştırdımda bir sürü değişik şeyler bişey sorum külotlu çorap ne zaman giydirilir.kış bebişleri olacaklar ya
Yaa ben hic almadim kulotlu corap.pijamalarin icine ayakli pijamalardan bir kat daha giydiririm diye dusundum.sana benim.listemin fotosunu cekim belki isine yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…