- 1 Temmuz 2012
- 618
- 461
- 323
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #47.321
Çok şükür kendimi yormazsam problem yok, fazla ayakta kalınca hafif hafif sızlama olabiliyo dikişlerde. Oda geçicek inşallahoyyy büyür büyür annesııııı. sen nasılsın canm agrın sızın varmı
Günaydın. Sen de bnm gibi erkencisin 6 buçukta uyandım uyuyamiyorumGünaydın kızlar
Bir gün daha yaklaştık bebiklerimize
Mutlu bir gün olsun herkes için :)
Günaydın canım :) geri sayımlara az kaldı :) uykusız geçen bi gece inşallahngüzel geçerGünaydın kızlar
Bir gün daha yaklaştık bebiklerimize
Mutlu bir gün olsun herkes için :)
beeenUyumayan var mı hatta uyuyamayan
Erkenci değil akşamdan kalmayım :) hiç uyumadım midem çişim etrafın sesi falan derken sabah :)Günaydın. Sen de bnm gibi erkencisin 6 buçukta uyandım uyuyamiyorum
Ben hiç uyumadım ya öle esniyorumbeeensaat 1.30 da yattım 5.30 da uyandım bi da uyku yok üfffff
beeensaat 1.30 da yattım 5.30 da uyandım bi da uyku yok üfffff
Ben hiç uyumadım ya öle esniyorum
Günaydın herkese...
Gunaydinnnn bende 4 saat uyudum :) şükür yinede hadi bi kahvaltı masası hazirlayalim ortaya uyanan gelsinnnnnn :) Ayyy ne güzel olurdu :)
Gunaydinnnn bende 4 saat uyudum :) şükür yinede hadi bi kahvaltı masası hazirlayalim ortaya uyanan gelsinnnnnn :) Ayyy ne güzel olurdu :)
Amiiiinnn :) allah razı olsunnİnşallahhh hiç bi sorun çıkmazzzzz dualarımdasın:)
:)) çok şükür yolunda herşey. Minnoş pek memnun değil halinden hortumlarla başı dertte, bi çıkarabilse onlarısevsinler senin minnak kziini:) nasil gidiyor peki her sey:) minnosun keyfi nasill
Çok geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine, hiççç kalkma boşverr herşey olacağına varır sen dinlenmene bak.. Hatta erteleyebiliyosanız erteleyin bile taşınma işini.. Rabbim hayırlı vakitte hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahSelam kizlar.doktordan geldik.bebek dogum pozisyonuna girmis.catinin tam ustunde duruyomus.kafasi cok asagidaymis.calisma olayin bitti sadece yaticaksin dedi doktor.sadece tuvalete kalkmaya izin var.antibiyotik verdi.nst ye bagladilar.allahtan rahim agzi acilmamis.acilmis olsaydi hastaneye yatisini yapicaktim dedi.bu rahim acilma muayenesindende hic hoslanmadimannem gelicek yanima.bu halde nasil tasinicam ben bilmiyorum
Olmazmo canimmm okdr ugrastin didindin. Gule gule oturun mutlulukla insallah :)Can'ım bende özledim valla size yazmayı. Şükür taşındım bitanem çok güzel oldu yuvam. Teşekkür ederim.
Benimki de ayni. Demekki normal bunlarda. Insallah canimsarımtrak benimki günlük ped kullanıyorum ondan mı oluyor bilmiyorum.Birde şu nişan illa renklimi geliyor yani kahverengi,pembe ,kırmızı gibi
Canim gecmis olsn ne oldu sana yaaaKızlarrr elim ayağım kolum kanadımmm heryerim ağrı sızı içinde dayanamıyommmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?