- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.082
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #47.241
çok mu kusma var? kusma varsa doktoruna sormalısınNe bileym kuzum bugün 33 oldum ama ben baua kilo verdim insan son haftalarda kilo alınır diyo ben istifra ettiğinden kilo veriyrm
nasıl yani olmadı?Bende hiç olmadı akıntı canım. Valla az bi akıntı sızıntı da olsa gel dedi idrar bakmak için herhalde.
benımde hep vardı akıntım.Sakin ol canım benim hep oluyo ole hatta biara nişan gibiydi gittim doktor bebek dönmüş dedi sonra 1hafya sonra gittik yine geldi doktor dedi yine ters dönmüş şuan ters bidahada dönmez heraldeyanı benim akintim hepvardi beyaz şeffaf ama kahverengi olduğu zamanlarda bebek fonuyoms
Sordum canım bebek hareketleri iyiyse sknti yok dedi netten baktm da doğuma yakın mide bulantısı kilo kaybı karinda iniklik oluyomusçok mu kusma var? kusma varsa doktoruna sormalısın
o kısma bişi diyemem
Sürekli mi oluyor leke gibi mi akıntı olması için bende oluyor mu emin olamadım.benımde hep vardı akıntım.
yok leke olmadı hiçSürekli mi oluyor leke gibi mi akıntı olması için bende oluyor mu emin olamadım.
Masallah kilolari cok iyii canim sen merak etme 2500 u gecersiniz bile benim arkadasimin ikiz kizlari oldu 2900 e yakin oldularKizlar benim bebiktolarimda biri 2170 digeri 2120 olmusbundan sonra yavaslayacak ama insallah 2500 u aşariz.
Sürekli mi az mı. Bende sadece çamaşırda beyaz leke olacak kadar oluyor. Bu mu dahası da oluyor muyok leke olmadı hiç
akıntı oluyor
Olmadı hic akintı. Kirmızı lekelenmelerim oldu ama diger akıntı olmadi.nasıl yani olmadı?olmayan sayılıdır heralde o zaman
Canim benim bulantim hep vardı.Sordum canım bebek hareketleri iyiyse sknti yok dedi netten baktm da doğuma yakın mide bulantısı kilo kaybı karinda iniklik oluyomus
nasıl yani olmadı?olmayan sayılıdır heralde o zaman
Yok canim.ama 37 de alirlar gibime geliyor.en fazla 38 e kadar bekletiyomus doktorgun belirlediniz mi doğum icin
Yok canim.ama 37 de alirlar gibime geliyor.en fazla 38 e kadar bekletiyomus doktor
Canim gecmis olsn. Bak birseye elleme annen gelio madem herseyibyaotr kv yide cagir. Cok onemli. Yerlesene kdr cok cok dikkat et. Rahim acilma muayenesi ne ki ablamadm orayi
Haklisin canim aslinda hamilelik cok guzel ama buyuk bi sorumluluk belki bu yuzden sinirlendim bilmiyorum bu gun konustuk gelen siparisi reddettik zatenNeden bu kadar sinirlendiğini anlamadım. Sonuçta sana soruyormuş nasıl diye.
ben 8 aydır yatıyorum.alışırsınbiraz bunalıma giriliyor tabi ama
Evet dedigin gibi bu gun geldi siparis reddettik onu da kirdim ama bilyorum herseyi bana sormadi iyi de bazi seyleride kendisi yapmaya baslasa iyi olcak bebek buyuk sorumluluk ben herseye nasil yetisicemInan anlamadım bence hamilelik hassasligi var sende kızacak bişey yok ki degistirin beşiği olsun bitsin bunlar halledilemeyecek sorunlar değil önce sağlık sihhat bozma moralini boşuna
Sagol canim evet simdilik cok sukur iyiler.37. Haftayida tamamlarsak deymeyin keyfimize kuveze gerek kalmaz diye dusunuyoruz.hayirlisi artik.dedigin gibi kilo aldiran seylere yuklenmek lazim.Masallah bebislerine iyi bakmissin canim iki tane olmalarina ragmen kilolalari cok iyi bence asarlar 2500 u.hic kafani yorma.su iki hafta o kilo aldiran seyler var ya onlardan ye.yazmiyim.simdi cani ceken olur..biliyorsundur sende mutlaka.
Sorun galiba bende biraz bu un elen argoyu reddettik annelik sorumlulgu psikolojimi bozdu galiba pisman oldum bendeo kadar çok tepkı vermenın sebebı ne?
bakıyormus işte, sorun ne ki?
Ayy masallahhhhh.darisi bana olsunnMasallah kilolari cok iyii canim sen merak etme 2500 u gecersiniz bile benim arkadasimin ikiz kizlari oldu 2900 e yakin oldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?