2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benımde hep vardı akıntım.

nasıl yani olmadı? olmayan sayılıdır heralde o zaman
Olmadı hic akintı. Kirmızı lekelenmelerim oldu ama diger akıntı olmadi.
belki dr kahverengi akıntıyı kastetti ya da bildigimiz beyaz akintıyı. Bilemicem. Hiç olmadı diye belki bu saatten sonra olursa bi tahlil almak istedi.
Sordum canım bebek hareketleri iyiyse sknti yok dedi netten baktm da doğuma yakın mide bulantısı kilo kaybı karinda iniklik oluyomus
Canim benim bulantim hep vardı.
bu aralar artti dedim dr önemsemedi pek. Genelde rahim büyüyo denmiş soranlara.

nasıl yani olmadı? olmayan sayılıdır heralde o zaman

ayy ben kendimi bildim bileli acayip olur akintim. hamile kaldigmda arasttirdm cok oluyormus fln,dedm Allahh bendekinden daha fazlasiysa yandim bildgn bazen adetin 3. 4. gunu gbi olurdum ben. hamilelik basladi kesildi ama 1.5aydir yine yogun..ben aliskinim yani,sorun olcak olsa dahi anlamam bu yuzden

Inan anlamadım bence hamilelik hassasligi var sende kızacak bişey yok ki degistirin beşiği olsun bitsin bunlar halledilemeyecek sorunlar değil önce sağlık sihhat bozma moralini boşuna
Evet dedigin gibi bu gun geldi siparis reddettik onu da kirdim ama bilyorum herseyi bana sormadi iyi de bazi seyleride kendisi yapmaya baslasa iyi olcak bebek buyuk sorumluluk ben herseye nasil yetisicem

Masallah bebislerine iyi bakmissin canim iki tane olmalarina ragmen kilolalari cok iyi bence asarlar 2500 u.hic kafani yorma.su iki hafta o kilo aldiran seyler var ya onlardan ye.yazmiyim.simdi cani ceken olur..biliyorsundur sende mutlaka.
Sagol canim evet simdilik cok sukur iyiler.37. Haftayida tamamlarsak deymeyin keyfimize kuveze gerek kalmaz diye dusunuyoruz.hayirlisi artik.dedigin gibi kilo aldiran seylere yuklenmek lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…