- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #47.301
Akinti hepimizde var canim normalden dahada fazlalasti nedense.yaa odemden son hafta dudak burun yuz falan şişiyoya.daha benim yuzde bisey yokNe bitmek tükenmek bilmeyen ödemimiz varmışbenim bu aralar tuvaletten çıktıktan hemen sonra baya akıntım oluyo hatta suyum mu gelio acaba diye dalga geçiyorum
bir yerden başlaman lazım. liste yapmak işiniz kolaylaştırır.Ben işte ne alacağımı bilemedim :)
Gerçektenden çok iyi olur mağzaya girdiğimde herşeyi alasım geliyo .en azından liste olur. Bende çocugu sıkar diye düşündüm rahat edemez diye polar pijamalardan yada kadife takımlardan alırım diye düşündümYaa ben hic almadim kulotlu corap.pijamalarin icine ayakli pijamalardan bir kat daha giydiririm diye dusundum.sana benim.listemin fotosunu cekim belki isine yarar
sarımtrak benimki günlük ped kullanıyorum ondan mı oluyor bilmiyorum.Birde şu nişan illa renklimi geliyor yani kahverengi,pembe ,kırmızı gibiSakin ol canım benim hep oluyo ole hatta biara nişan gibiydi gittim doktor bebek dönmüş dedi sonra 1hafya sonra gittik yine geldi doktor dedi yine ters dönmüş şuan ters bidahada dönmez heraldeyanı benim akintim hepvardi beyaz şeffaf ama kahverengi olduğu zamanlarda bebek fonuyoms
ne biliyim doktora sormak bile istemiyorum artık.hamileliğin başından beri sıkıntı stres artık iyice sinirler yıprandı herhalde.Sağlıkla vaktinde kucağımıza alalım inşallahAy bende dr u aricaktim dedgin gbi artti ve koyulasti niyeki acaba normal
Pembemsi geliyor akıntı gibi de değil canım daha çok istem dışı cis yapar gibisarımtrak benimki günlük ped kullanıyorum ondan mı oluyor bilmiyorum.Birde şu nişan illa renklimi geliyor yani kahverengi,pembe ,kırmızı gibi
çok şükür öyle birşey yok.Hiç birimiz zamanından önce yaşamayız inşallah böyle şeyleriPembemsi geliyor akıntı gibi de değil canım daha çok istem dışı cis yapar gibi
Canim bu benim listem kendine gore lazim olmayacaklarini ve adetleri belirleyebilirsin.Araştırdımda bir sürü değişik şeyler bişey sorum külotlu çorap ne zaman giydirilir.kış bebişleri olacaklar ya
Polar yada kadifelerin icine penye patikli lat giydirirsinGerçektenden çok iyi olur mağzaya girdiğimde herşeyi alasım geliyo .en azından liste olur. Bende çocugu sıkar diye düşündüm rahat edemez diye polar pijamalardan yada kadife takımlardan alırım diye düşündüm
Canim ne olduu yordunmu kendini bugunKızlarrr elim ayağım kolum kanadımmm heryerim ağrı sızı içinde dayanamıyommmmm
Aman bi bebek mağazasına git ne bulursan 2ser 3er al :) çok dert değil kıyafet yeni doğan al 3 ay sonrası zaten dışarı çıkarsın artık o zamanda neye ihtiyacın varsa gider alırsın hersey elimizin altında artık telefonla bile herseyi halledebiliyorsun :))Ne bileyim son ayı bekledim .ilk ki düşük olunca korktum açıksası şimdi artık alıcam da neler alsam diye düşünüyorum :)
Hayır yormadım ağrılar gün geçtikçe artıyor heryerim şiş burnum bileCanim ne olduu yordunmu kendini bugun
Çok teşekkür ederim canım ya çok yardımcı oldun :) bakar kendime göre ayarlarım :)Canim bu benim listem kendine gore lazim olmayacaklarini ve adetleri belirleyebilirsin.
Benim aksamlari daha cok agrim oluyor.benim bide karnim asagi inmis gibi geliyorr.yercekimine yenik dusuyor bebiktolarimHayır yormadım ağrılar gün geçtikçe artıyor heryerim şiş burnum bile
Rica ederim canim.aynen oyle kendine gore listeler yeniden aldikca isaretlersin.liste olmadan cok zor.guzel mutlu alisverisler canim.saglikla gelsin bebisin insallahÇok teşekkür ederim canım ya çok yardımcı oldun :) bakar kendime göre ayarlarım :)
Haklısında mağzaya girince gözlerim dalıyo gereksiz alma diyolar çabuk büyüdükleri için bi dahaki kontrtolden sonra alıcam artık :)Aman bi bebek mağazasına git ne bulursan 2ser 3er al :) çok dert değil kıyafet yeni doğan al 3 ay sonrası zaten dışarı çıkarsın artık o zamanda neye ihtiyacın varsa gider alırsın hersey elimizin altında artık telefonla bile herseyi halledebiliyorsun :))
Amin canım allah hepimizinkini sağ salim kavuştursun :)Rica ederim canim.aynen oyle kendine gore listeler yeniden aldikca isaretlersin.liste olmadan cok zor.guzel mutlu alisverisler canim.saglikla gelsin bebisin insallah
Aranızı düzeltmenize sevindim :)) bunlar en tatlı telaşlarHaklisin canim aslinda hamilelik cok guzel ama buyuk bi sorumluluk belki bu yuzden sinirlendim bilmiyorum bu gun konustuk gelen siparisi reddettik zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?