2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sağolun kizlar pek bi cahil im bu konularda

ay ben boyatıyorum saçımı başından beri doktorum boyatma demedi hiç organik boyayla boyat sende, eşim topuklularımı ayakkabılığın en üstüne koydu istesemde ulaşamıyorum zaten elime geçse ben şimdi de giyerim çok takıyorum paçoz mu oldum diye. kiloyu hiç deme zaten fıçı oldum

Dikkat et canim, zorlama kendini. Saglik ocaklarindaki doktorlar cok fazla veremiyorlar, bence kendi kadin dogumcundan al, 32+0 dan sonrada rapor olmuyor zaten, dogum iznine ayrilman gerekiyor.
Canım sağlık ocağından aldım rapor
Doktora utana sıkıla istiyorum dedim
Utanma hiç hamilrlik bu keyfi bişey değil dedi.vermeseydi kendi doktorumdan slıcaktım.32 de ayrılıyorum kısmetse doğum iznine :)37 yi beklemiycem

kesinlikle canım...
10 gram az olsa ortalamadan, niye zayıf kaldı diyoruz, boyu biraz kısa çıksa keza öyle...
oysa hepsi tahmini ölçümler.
sağlıkla doğsunlar en önemlisi bu...
aynen benim arkadaşım dogum yyaptı 3 hafta önce, 2900 demişler kilosuna ultrasona göre 3550 dogmus

cok sevindim alabilmene ben hala çalışıyorm bakalım gittiği yere kadar

kızlar dün grip oldum bgn de boğazım acıyo burnum akıyo fazlalaştı biraz. sizin de böyle olduunda dr ıhlAmur fln verdi mi? ne içsem iyi gelir ki herşey yasak malum
Bende yeni atlattim cnm hergün bir kupa ıhlamur içtim başka bişi icmedim ama evde ise iç üstüne sıcak bişiler al uzan öyle iç hafif terletsin hep öyle yaptım şükür 4 günde geçti

tamam canım teşekkürler ağrım yok şükür şimdilik
yok dikkat ediyorum canım öyle şeylere zararlı bişey tüketmemeye sağol
Balli limonlu sicak su ic canim taze zencefil ye birde balli sut ic insallah gecer gecmis olsun canim
saol canım inşallah hafif atlatırım şu gribi
bana bal çok iyi geliyor canım,
sabah aç karnına bir tatlı kaşığı dolusu balı yut boğazını yaksın.
akşam da yatmadan önce...
çok geçmiş olsun, acil şifalar...
saol canım bal da var evde yirim bol bol :)
ay beni şu bi sıcak bi soğuk havalar mahvetti canım çok teşekkürler
Bende yeni atlattim cnm hergün bir kupa ıhlamur içtim başka bişi icmedim ama evde ise iç üstüne sıcak bişiler al uzan öyle iç hafif terletsin hep öyle yaptım şükür 4 günde geçti
evdeyim canım zaten hiç bi iş yapasım yok yatıp dinlenicem. gece de kramp girdi ayağıma kemiğim acıyo resmen yürütmüyo

acayip siskinlik var bende yahu,sanki dunyalari karnimda tasiyorum,yemisim yemisim yemisim...agirlik yapiyo karnimi tasiyamicam yakinda

Geçmiş olsun ben sirkeyle gargara yapıyorunm o gün geçiyor... Evet iğrenç ve yakıyor emfeksiyonlu bogazı ama cok etkili, bol sıvı, portakal mandalina suyu, ılık suya bikaç damla limın sıkıp için, bal yiyin, özellikle gece yatarken...

Sevindim canim alabilmene. Calisma bencede bosver, yukumuz gittikce agirlasiyor en iyisi evde yatmak :)

selam kızlar,
kv beni sinir etmeye başladı bu şimdi başka şehirde ya doğuma yakın ben haber verince gelecek.geçen akşam eşimle konuşurken bebğin adı belli mi diye sordular bi dua hazırlayıp doğumdn önce odasına konuluyomuş.doğduktan sonra da bebeğin başının altına konuyormuş.bunun ne olduğunu bilen var mı?
bu arada bugüne kadar birgün arayıp kızım ne lazım bişey istermisin işte alışveriş yapıyoruz dedim bak şu lazım olur mutlaka al gibi hiçbişey demedi ama şimdi kalkmış bunu yapacakmış tövbe yövbe günahada giricem.
ne yapıyim sizce ne olduğunu bilen var mı kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…