- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #47.701
Sağolun kizlar pek bi cahil im bu konulardaBizde aynı canım,farklı şeyler yaptırmadık.Bizde bir tek kan uyuşmazlığı olduğu için onların testlerı vardır farklı olarak..
Doğuma hazırlık için kan tahlıllerimi ben sağlık ocagında yaptırıcam,ilgilenen hemşire 35.haftadan gel tahlıllerını yenıleyelım dedi,hem doğuma hazırlık olur,hemde para vermezsın özelde dedi,kiiii çok haklı 8.haftada 300 lira bayılmıştım kan ve ıdrar tahlıllerıne.Vajınal muayenede doğuma doğruymuş,zaten söyler dr un.
çok bilince sorun arıyo insan dimi :)benim doktorum da öyle...
ilk bebeğimde beni hiç nst ye bağlatmadı :)
gittiğimde de ne boyunu ne kilosunu birşeyini söylemez, ben de sormam...
no stress :) büyüyor işte minnoşlarımız...
ay ben boyatıyorum saçımı başından beri doktorum boyatma demedi hiç organik boyayla boyat sende, eşim topuklularımı ayakkabılığın en üstüne koydu istesemde ulaşamıyorum zatenben de öyleyim yaa çok moralim bozuluyor, normalde topuklu giyen bir insandım, su an giymiyorum hastaneye götrcem dogum sonrası topuklu ile döncem, kilo alıp cirkinleştm diye pilatese basladım, parfüm de sıkıyorum, bir de makyaj işine de girdim tekrar sadece eşimle gezmeye giderken yapıyorum ama haftada 1-2, napim mineral makyaj malzemelerinden aldım, kendimi iyi hissettiriyor hatta gecen sacımı boyatayım mı diye düşünüyordum çok beyazım var çünkü
kesinlikle canım...çok bilince sorun arıyo insan dimi :)
ay amin inşallahkesinlikle canım...
10 gram az olsa ortalamadan, niye zayıf kaldı diyoruz, boyu biraz kısa çıksa keza öyle...
oysa hepsi hepsi tahmini ölçümler.
sağlıkla doğsunlar en önemlisi bu...
Canım sağlık ocağından aldım raporDikkat et canim, zorlama kendini. Saglik ocaklarindaki doktorlar cok fazla veremiyorlar, bence kendi kadin dogumcundan al, 32+0 dan sonrada rapor olmuyor zaten, dogum iznine ayrilman gerekiyor.
aynen benim arkadaşım dogum yyaptı 3 hafta önce, 2900 demişler kilosuna ultrasona göre 3550 dogmuskesinlikle canım...
10 gram az olsa ortalamadan, niye zayıf kaldı diyoruz, boyu biraz kısa çıksa keza öyle...
oysa hepsi tahmini ölçümler.
sağlıkla doğsunlar en önemlisi bu...
cok sevindim alabilmene ben hala çalışıyorm bakalım gittiği yere kadarCanım sağlık ocağından aldım rapor
Doktora utana sıkıla istiyorum dedim
Utanma hiç hamilrlik bu keyfi bişey değil dedi.vermeseydi kendi doktorumdan slıcaktım.32 de ayrılıyorum kısmetse doğum iznine :)37 yi beklemiycem
Bende yeni atlattim cnm hergün bir kupa ıhlamur içtim başka bişi icmedim ama evde ise iç üstüne sıcak bişiler al uzan öyle iç hafif terletsin hep öyle yaptım şükür 4 günde geçtikızlar dün grip oldum bgn de boğazım acıyo burnum akıyo fazlalaştı biraz. sizin de böyle olduunda dr ıhlAmur fln verdi mi? ne içsem iyi gelir ki herşey yasak malum
tamam canım teşekkürler ağrım yok şükür şimdilikcnm normalde verirler ama 2 günden sonra paranı sgk dan alman gerekiyor ya o yüzden bazıları vermek istemiyor, bir de isedgn için gıcıklık yapablr
cnm ıhlamur içiliyor ama abartmadan, limon bal karabiber zencefil karışımı yap, tuzlu su ile gargara, bir de çok agrın olursa da parol agrı kesici alabiliyorsn 1 tane ama en önemlisi dinlenmek yatıp dinlenmen lazım portakal nar suyu iç c vitamini al
yok dikkat ediyorum canım öyle şeylere zararlı bişey tüketmemeye sağolCanım geçmiş olsun, yapacak başka bir şey yok ne yazık ki... Bol bol portakal, mandalina limonlu şeyler tüketebilirsin. Aman diyim başkasının lafına uyupta. Ot mot tüketmeyesin ıhlamur bile günde 2 büyük bardak.
saol canım inşallah hafif atlatırım şu gribiBalli limonlu sicak su ic canim taze zencefil ye birde balli sut ic insallah gecer gecmis olsun canim
saol canım bal da var evde yirim bol bol :)bana bal çok iyi geliyor canım,
sabah aç karnına bir tatlı kaşığı dolusu balı yut boğazını yaksın.
akşam da yatmadan önce...
çok geçmiş olsun, acil şifalar...
ay beni şu bi sıcak bi soğuk havalar mahvetti canım çok teşekkürlerIhlamur içebilirsin diye bılyorum canım,bol bol meyve yemen lazım,bende oyle atlattım.
c vitamınıne yuklen
bırde şu mılletle öpüşme sevişme işini bı bırakabılsek,sokakda goren bıle ayyy canım dıyıp karnıma ragmen ensemden cekıp opmek istiyo
Bol bol el yıkamanı tavsıye ederim.
evdeyim canım zaten hiç bi iş yapasım yok yatıp dinlenicem. gece de kramp girdi ayağıma kemiğim acıyo resmen yürütmüyoBende yeni atlattim cnm hergün bir kupa ıhlamur içtim başka bişi icmedim ama evde ise iç üstüne sıcak bişiler al uzan öyle iç hafif terletsin hep öyle yaptım şükür 4 günde geçti
Geçmiş olsun ben sirkeyle gargara yapıyorunm o gün geçiyor... Evet iğrenç ve yakıyor emfeksiyonlu bogazı ama cok etkili, bol sıvı, portakal mandalina suyu, ılık suya bikaç damla limın sıkıp için, bal yiyin, özellikle gece yatarken...Bende yeni atlattim cnm hergün bir kupa ıhlamur içtim başka bişi icmedim ama evde ise iç üstüne sıcak bişiler al uzan öyle iç hafif terletsin hep öyle yaptım şükür 4 günde geçti
benim arkaşada 3 .5 dediler doğumda 4.5 kilo doğdu kız cok zayıf zaten doğurana kadar öldü canı cıktı kızın mahvolduaynen benim arkadaşım dogum yyaptı 3 hafta önce, 2900 demişler kilosuna ultrasona göre 3550 dogmus
kızlar ocak annelerine ilk ne yazmışım diye bakayım dedim ama bulamadım kendimi, bu arada @the angellll @Surrender vethesecrets ilk yazdıkları zamana denk geldim :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-ocak-anneleri.813009/page-129
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-ocak-anneleri.813009/page-180
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-ocak-anneleri.813009/page-187
Sevindim canim alabilmene. Calisma bencede bosver, yukumuz gittikce agirlasiyor en iyisi evde yatmak :)Canım sağlık ocağından aldım rapor
Doktora utana sıkıla istiyorum dedim
Utanma hiç hamilrlik bu keyfi bişey değil dedi.vermeseydi kendi doktorumdan slıcaktım.32 de ayrılıyorum kısmetse doğum iznine :)37 yi beklemiycem
Benim de 10 gün önde dedi dr canım iyi bişey dedi banakızlar merhaba. cuma günü kontrolüm vardı doktorum bebeğin gelişimine 2 hafta önden gidiyor dedi.Biraz panik oldum. Benim durumumda olanlar var mı acaba
Evet benim de akıntı arttı internetten baktım bu haftalarda artiyormusYa kızlar akıntı miktarınızda artış var mı, örnegin bEN siyah kullanırım genelde, bembeyaz oluyor hı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?