2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aaa aynı ben
comıng soon last 7 weeks

Bende aksine içindekileri de almadım daha. Pişik kremi şampuan baktım hafta sonu 45 liraları buluyordu. Bu daha iyi olur diye düşünmeye başladım.

Bende aksine içindekileri de almadım daha. Pişik kremi şampuan baktım hafta sonu 45 liraları buluyordu. Bu daha iyi olur diye düşünmeye başladım.
Bu marka iyimi bi araştırmak lazım,ben birde yahudi malı israil urunu almak istemediğimden biraz seçiciyim,hepsini dalin aldım.Fiyatlarıda öyle uçuk değil,civilde dalin bakım seti şeklinde el çantası takımı vardı,ondan aldım.Eksikleride kendim tek tek tamamladım.Bi pişik kremi kaldı benimde alınmadık.

Bu aradaaaaaa, sigara içen bayanlar içiyomusunuz hala. Ben hamile olduğum gün bıraktım. Canım da hiç istemedi. Şu haftalarda ister gibi oluyo Allahtan az kaldı. Ben galiba emzirme olayı bittikten sonra tekrar içmeye başlıcam :/

Ben setlere baktım çok hoşuma kaçmadı. Tek tek seçe seçe aldım. Daha eğlendim zaten. Kıyafetlerini de ütüledim. Hastane çantamın bi kısmı hazır, bi kısmı çantaya girmeyi bekliyo

benim de 10 ocak görünüyo tahmini doğum tarihi ama şöyle ocağın biri ikisi gibi gelse fena olmaz sabırsızlanıyorum
yaaa ben artık zevk alamıyorum hamilelikten. Bencillikmi bilmiyorum ama ağrılarım çok fazla. Huzursuz bacak sendromu, bel kasık karın ağrısı, baldır ağrısı. Ondan heralde artık doğsun istiyorum

canım bu gerçekten çok ağır duruyor.
çok yorucu olur.
ben decathlondan aşağıdaki çantadan almıştım.
hem küçük, hem fiyatı uygun, hem de çok şey taşıyor.
tavsiye ederim.
sırt çantası olması da ellerinizi boş bıraktığından çok rahat oluyor.

Çocuuum ilerdeymiş zaten ne var 3 hafta sonra falan doğursam şaka bi yana hayırlı zamanda olsun tabii de. Ben daha fazla dayanabilirmiyim bilmiyorum

ben de aynen dayanabilir miyim hic bilmiyorum normal diyoruz kismetse ztn ama ben kendimi nedense 38e ayarlamism sanki hic 40a gelmicek ya da asmicak o haftayi gibi..bunyem zayif ve oglus pek hareketli ve de en onemlisi ben onu cok ozledim galiba ondan.. eskiden bana kizan esim simdilerde aynini diyor..37den sonra gel oglum istersen falan hayırlısıyla olsun ins da hem heycanli hem urkutucu ama kacis olmadığına gore

kıııız benim 10 ocak normalde olması gereken. ama görünen 1 ocaktı. Son kontrolde bana 14 aralıktan sonra her an doğum olabilir dedi. bakalım nasıl olcek.
benim 8 ocak sata göre seninde 10 oca ise ben 33 haftada gozukurken,sen neden 34.haftada gozukuyorsun
S.a.tarihinle mi oynadın bakiiim ..Sat'a göre 10 ocak olan biri 14 aralıkda doğurmaz canım durup durrken merak etme dr fazla abartmış Gününü bekler .
benim de 10 ocak görünüyo tahmini doğum tarihi ama şöyle ocağın biri ikisi gibi gelse fena olmaz sabırsızlanıyorum
Yılbaşı gecesi gelmesi benim korkulu rüyam oldu kızlar,1 ocak diyince şimdi siz
Dr a falan ulaşamayız Allah korusun

Ya kızlar akıntı miktarınızda artış var mı, örnegin bEN siyah kullanırım genelde, bembeyaz oluyor hı?
Evet bende de arttı..

Çanta sağlam olsun diye kalın malzemeden yapıyorlar, kendisi zaten ağır oluyor, bi de içini doldurunca söylediğin gibi taşıması çok zor oluyor. Nike'tan bir çantamız vardı, onu bebek çantası haline getirdik, çok kullanışlı oldu. Bebek arabamız da baston olduğu için asması da kolay oluyordu.

bunlar güzelmiş canım..
benim kendi çantam var bitane böle turlara giderken kullanıoduk onu kullanırım olmadı almıyım hiç

bunlar güzelmiş canım..
benim kendi çantam var bitane böle turlara giderken kullanıoduk onu kullanırım olmadı almıyım hiç
aynen öyle canım.
cidden ağır çanta ile dolaşmak çok yorucu oluyor.
hafif bile olsa koldan askılı olanlar da bana zor gelmişti.
tabiii eşler yanımızda olusa, o zaman ne kadar ağır olduğu bize yük olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…