2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba. cuma günü kontrolüm vardı doktorum bebeğin gelişimine 2 hafta önden gidiyor dedi.Biraz panik oldum. Benim durumumda olanlar var mı acaba
Onden gitmesi gayet iyi bisey canim,eger ki sekerin yoksa, panik olma, benimkininde kafasi 2 hft onden gdiyordu doktorum cok iyi diyordu. Simdi fark 1 hft ya dustu uzuldum.
Sağol cnm. Burda genelde vajinal açıklık ve enfeksiyon şikayeti çok okuyorum. Ya bende de varsa diye endişe ediyorum. Bide doktorum kansızlık bile takip etmeyince endiseleniyorum.
Canim vajinal acikliga bakmak icin illahi vajinal muayne gerekmiyor, karindan ultrasonla bile gozukuyor. Doktorun bakiyodurda bisey olmadigi icin soylememistir. Tahliller konusundada herhangi bir sikayetin yoksa bi basta bakiliyor birde sonlara dogru. Icini ferah tut.

Merhabalar güzel anneler ve bebişleri. :)
yorumları okuyup çıkıyorum yine.
doğuma hazırlık kursunda ebe söylemişti. anneler, günlük ped kullanmayın. tavsiye edilmiyor hamilelikte. bilginiz olsun.
öte yandan aile hekimliğindeki ebe ve doktorum, tüy dökücü kremin bir zararı olmaz, kullanabilirsin dediler. bende aldım bir tane. yinede çok zamanlarda kullanmayı düşünüyorum. ya da kullanmam. ağdayı hiç yaptırmadığım için o bir seçenek değil benim için. :)
normal doğum istiyorum ama onun için pek birşey yaptığım da yok.
dün oğlum pek sessizdi. meğer uyuyormuş akşama doğru ve gece durmadı hiç. :)) babası da küstü mü naptı diye soruyor. geçen gece yatakta tekmeliyordu. rahat dur diye seslenmişti de.. ilk zamanları da buna benzer laf etmişti ve ertesi gün yine sessizleşmişti. çocuğum babasının laflarını alınıyor galiba.
bu arada ametist80 yeni evin hayırlı olsun. Rabbim sağlık afiyet huzur ve mutlulukla bir ömür geçirmeyi nasip etsin İnşaallah.

doktorlardan çok şey bekliyoruz ama onların da cidden dikkatli olmaları lazım. Benim doktorumda erkek ve öyle tahlil falan hiç yaptırmadı. aile hekiminde yapılıyor sadece. sonlara sonra o da bakar mı bilmem.
dikkatli olmaları lazım dedim. çünkü benim bir arkadaşım yeni doğum yaptı. yani daha doğrusu zorunlu sezeryan oldu. daha 30 haftalıkken. gebelik zehirlenmesi varmış. doktoru ayağının aşırı şişliğinden şüphelenip test istemiş. iyi ki dikkat edip, baktırmış. Allah razı olsun dedim duyduğum an. üstelik ikiz çocukları. ve bundan evvel bir yada iki düşüğü vardı kızın. Rabbim bunları korudu. Şimdi iyilermiş. kuvezdelermiş ama süte başlamışlar. doktoru test sonucu çıkmadan ciğer geliştirici de vermiş, her ihitmale karşı. onları da vurdurmuş.
Rabbim cümlesini korusun. Sağlıcakla alalım kucaklarımıza İnşaallah..

benim doktorum beyazlarımı gördükçe saçını boyat moralin yerine gelsin diyor artık nasıl çirkin görünüyorsam.haftaya boyatabilirim doğuma beyaz saçla girmiyim.resim çekçez kızımla ananesi gibi durmıyim diyorum

Ben de öğretmenim canım, üstelik lisede,ve öğretmen eksiği olduğu için 30 saat giriyorum bebeğimle daha fazla zaman geçirmek için 37ye kadar çalışmayı düşünüyorum ama zor gibi, bazen çok sinir ediyorlar bağırıyorum mecbur, sonra bebişim kasılıyor karnımda çok üzülüyorum

ben de bu yıla kadar hep öyle çok derse giriyordum ama ben rapor izin alınca dersler çok boş geçer diye bana 20 saat verip ücretli aldılar.sen de öyle bir şey talep etsen idarenden.ücretli bulamazlar mı?sen doğum iznine ayrılınca napıcaklar?

Merhaba hanımlar ben okuyup cikanlardanim ikinci hamileliğim kızım 2.5 yaşında 31+3 günlük te hamileyim nacizane tavsiyem çantaniza meme ucu çatlak kremi koyun muhakkak benim göğüs uçlarım büyük olduğu için yara olmuştu ağlayarak emziriyordum. Doguma giderken ebeye verdiğiniz kıyafetlerin içine 2 tane tulbent. Koyun beyaz mermer sahi dediğimizden bebeği ona siliyorlar yikamaiyorlar

Bebeklerin kilosunada takilmayin kızımı doktor 2900 bekliyordu 3500 doğdu yanılma payı çok yüksek +_ 400 gr fark ediyor herkese hayırlı kolay doğumlardan diliyorum sezaryen olacak arkadaşlar bol bol yürüyün dikişler sıkıntı vermiyor ama gaz sancısı daha beter oluyor

Akıl vermek haddime değil ama iyi bir çocuk doktorunuzun olmasi lazim kızımin doğumdan sonra sısligi fazla in
Di dedi doktorumuz şekerden şüphelendi neyseki çıkmadı ama başka doktorlar önemsemedi aynı şekilde kızım beni emzik yaptı emzik almadı emer kusardi doktorumuz kilo takibi yaptırıp ondan sonra seni emzik etmiş dedi diğer doktorlar baştan savdi

aayy inş minnoşlar severler canım. beşik olarakta gece kullanırım ilk günler tam yanımda olur diye düşünüyorum bu arada kansızlık durumlarında normal doğum yaptırıyorlarmış. bunu öğrendim bugün.sezeryan olcaksan son ay kan takviyesi gerekiyor. hani biz kansızlıkta normal doğum oluyor mu diye düşünüyorduk ya 4 kg olmadıkca sorun yok

var var korkma

Slm, çantalı bebek bakım setlerinden aldınız mı kızlar? Çantası için 1 tane alayım diyorum ama beğenemedim bir türlü.

bende bir türlü beğenemiyorum. çok bebeksi bişi olmasın diyorum.normal günlük çanta gibi bişi alayım bol gozlü ve büyük deri olsun. beğendiklerin olursa paylaşır mısın?

kızlar merhaba. cuma günü kontrolüm vardı doktorum bebeğin gelişimine 2 hafta önden gidiyor dedi.Biraz panik oldum. Benim durumumda olanlar var mı acaba
var canım ben Benim en basından beri baş,bacak kol vs. tüm olcumlerı ya 10 gun yada 2 hafta onden gıdıyor.Son kontrolde gecen hafta sordu eşim,bu demek erken dogum olacagı anlamına mı gelır dedi.Dr oyle soyleyemeyız,gununu bekleyıp biraz daha buyuk dogabılır dedi.Yani buyuk dıye erken gelıcek dıyemeyız dedı.Benım kızda gecen hafta 44 cm 2143 gr geldi.
Ya kızlar akıntı miktarınızda artış var mı, örnegin bEN siyah kullanırım genelde, bembeyaz oluyor hı?
olmaz mı,ozellikle cok haraket ettikce artıyor.Sürekli tuvalet kağıdı koyup çamaşırıma,kağıdı değişiyorum,yoksa iş yerinde sürekli değişmem lazm.Zaten saat başı wc deyim
Slm, çantalı bebek bakım setlerinden aldınız mı kızlar? Çantası için 1 tane alayım diyorum ama beğenemedim bir türlü.
Bende şu sıralar bakıyorum canım ama şampuan krem yağ losyon gıbı şeyleri tek tek aldıgım ıcın,çantayı ayrı bakıyorum.İnstagram kullanıyorsan @nıluferzorluoglu profiline bi göz at derim,çok şeker kullanışlı bebek çantaları dikiyor fiyatları 70 tl civarında

ben hayatta kullanamam bunlardan çok ağır kocaman ve hantallar,hem bebek hem bu cantayı taşıyp gezeceksem işkence gibi olur ya ben güzel bir sırt cantası alıp onu kullanıcam, çok büyük konuştum ama hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…