2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar beni fenaaa doğum korkusu sardı Yakında 9 doğururum ben bu korkuyla
korkunun ecele faydası yok...
artık bir şekilde doğuracağız hepimiz :)
başkalarından doğum hikayesini dinleme sakın...
insanlar sanki dünyadaki en zor doğumu kendisi yapmış gibi anlatıp, çok büyük bir iş başarmış olduklarını ifade etme gayretinde oluyorlar...
ama herkesin tecrübesi kendine...
ilk doğum ve ikinci doğum bile aynı insanda farklı olabiliyor.
hepimiz bunu tecrübe edip, anne olma şerefine erişeceğiz.

zaten koldan askılıları sevmiorum onlardan almam.. ben şuanda bile sırt çantası kullanıorum :)

Branşım ingilizce canım, ve kadrolu 2 öğretmeniz, 2si ücretli zaten dönem başı konuşmuştum güya Max 21 saat vereceklerdi sonradan öğretmen olmayınca mecbur 30 saat dedi idare

Branşım ingilizce canım, ve kadrolu 2 öğretmeniz, 2si ücretli zaten dönem başı konuşmuştum güya Max 21 saat vereceklerdi sonradan öğretmen olmayınca mecbur 30 saat dedi idare

branşdaşız o zaman ücretli kolay bulunmuyor maalesef.başlayanlar da bırakıyor genelde.ama sana vermemeleri lazım.olmadı bir iki hafta önce ayrılırsın biraz daha çalış bakalım da zaman ne göstericek.kendini fazla zorlama işte en önemlisi o.sana söylüyorum kendim de yapamıyorum ama en azından elimizden geldiğince yapmamız lazım

Veririm inş cnm yaa eski düzenime geri dönmeye çalışıcam hamur ekmek hiç sevmezdim inş yine öyle olabilirsem veririm
Verirsin kiss biz yakiniz yuruyuse cikariz bahardan itibaren....asagi maltepe ye yuyruruzz giderr hem.yuruyus hem bebek arabasini itme gucu:))))

yaaa ben artık zevk alamıyorum hamilelikten. Bencillikmi bilmiyorum ama ağrılarım çok fazla. Huzursuz bacak sendromu, bel kasık karın ağrısı, baldır ağrısı. Ondan heralde artık doğsun istiyorum
ben de doğsun istiyorum daha doğrusu şu önünzdeki 1,5 Aylık süreç hemen geçsin istiyorum çnkü bu dönmlerimiz sıkıntılı gerçekten kramplar gece uyuyamamalar vücudunun ağırlaşıp istediğin gibi hareket edememek bnm sıkıntılarım da. kasık karın ağrsı olmuyo hiç bnde hemen geçer umarım şu aralık ayı da

Ay hamiş bi zümremi buldum aynen zorlamak istemiyorum ama olmuyor, hatta bazı sınıflarla konuştum anlaşma fln yaptık çocuklar da elinden geldiğince ii davranıyor ama bi kaç sınıf öyle.. Bir de dil sınıfını da bana verdiler, yazık çocuklar öyle biz ne yapcaz siz gidince diye kara kara düşünüyorlar

Canım arkadaşım kullanıyo, park yataktan çok daha güzel durduğu kesin ama bir tek sallanmıyor olmasından şikayetçi arkadaşım, onun dışında çok memnunlar..

aynennn yılbaşı gecesi gelmesin bebikler bi güncük daha sabretsinler inşallah benim de öyle bi korkum var sürpriiiz demez o gün umarım :)

yaaa ben artık zevk alamıyorum hamilelikten. Bencillikmi bilmiyorum ama ağrılarım çok fazla. Huzursuz bacak sendromu, bel kasık karın ağrısı, baldır ağrısı. Ondan heralde artık doğsun istiyorum
valla su an ofiste oturamuyorum kasıklarım agrıyor karnım şiş gerginlik var inanılmaz, midem bulandı gaviscon içtim, ayaklarımı uzattım sırtım boşta kaldı agrıyor sırt desteğini yukarı cektim olmadı yine agrıyor, kalçamdan da bir agrı girdi şu an, dimdik durmam lazım azcık egilsem oglusum basıyor tekmeyi gögüs kafesime ama olmuyor yani, nefes alamıyor gibiyim karnımı tutup yukarı çekesim masaya bırakasım geliyor

beşik ücreti nedir? bir de nakliyesi ne kadar tutuyor? montajı kendiniz de yaparsınız bence? kime monte ettirceksinz?

maddi olarak zorlanacaksanız evde yapın, zorlamaycaksa bence cafede yapın kızınız da daha mutlu olur hem,

ben de çok mutlu oldum zümreyiz diye.zümrenin halinden anca zümre anlar.yaa kıyamam onlar da haklı.alıştılar şimdi sana. niye böyle yapmışlar anlamadım.zorlan da bırak diye mi yapıolar napıolar.bana hep 5 verdiler allaha şükür rahatım.tabi Küçüklerin de kendine göre zorlukları var ama liseyle kıyaslanamaz sanırım.bir tek çok soru soruyolar biraz daha yoruluyosun onlara laf anlatıcam derken.yoksa çok tatlılar insan kızamıo kolay kolay.bayan da olmanın verdiği zorluk var çok fazla korkmuyorlar e zaten çok fazla bağıramıosun bu halde.haliyle biraz gürültü oluyo.ama yine de şükür.ben öğlenci yim bi de gezmeye gider gibi okula gidiyorum.şikayet etmemem lazım yani senin yanında

aynı durumdayım.
karın destekleyici bant aldım bu nedenle.
karnımı biri taşısın istiyorum.
bant bu sıkıntılarımı gideriyor, daha rahat hareket ediyorum ama, bir süre sonra karnımın katılaştığını hissedip çıkartıyorum.
sadece evde kullanıyorum bu nedenle.
en azından mutfak işlerini yapana kadar işe yarıyor. yoksa beni oturduğumda kaldıracak, kalktığımda oturtacak birini arıyorum :)
ilk hamileliğimde hiç bu kadar ağırlaşmamıştım.

ben de alayım demek ki artık gerekiyor oturduğum yerde duramıyorum karnım portatif gibi sök çıkar parçam gibi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…