- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #48.281
Ben 32 den itibareb gşricemNst ye de 36 dan sonra girecekmisim niye her dr farkli bunun bi standarti yok mu
Ne kadar minikKizlar gobusler ne alemde :) bu benim gobuss..
Banada biraz yakin olsa giderdim rahatlatan doktor gercekten iyi oluyor bir de benim gibi hastaneye gidince tansiyonu cikan birisi icin ama benim doktorum da fena degilBen central hospitale gidiyorum canim. Bostancida
ara açılınca demekki aynı kaygıları onlar da yaşıyor benimki de bazen öyle rüyalar gördüğünü söylüyor bende bu çekici halimle neler yaparım neler diyorum ay kamyon gibi olduk ben bile beni begenmezken başkası nasıl begensincok dogru demissin cnm. ama bzm olay cok ters :) benim ruyalarima girecegine esimin ruyalarina giriyor,ben hep aldatiyormusm kabuslarinda onudiyorum bunu benim gormem lazim sana noluyor
İnşallah olmaz canım ya insanın morali bozuluyobenim goguslerm ve karnim 20.haftada cok kotu kasiniyordu hatta bildigin isilik gbi olmustu goguslerimde. catlamadi ama o zaman,hala da bise yok cok şükür. ins olmaz
Bende 10 kilo aldım sen daha az almışsın ne güzel ama birden çatladı yoktu geçen haftaya kadar ama Belli oluyo canım malesef ama bazılarının doğumdan sonra belli oluyomuş hatta hamileyken çatlamayan hamilelikten sonra çatlayanda oluyomuşBen cumartesi gittim doktora bu ay birden 3 kilo almışım doktor aniden çok almissin ama bu zamana kadar toplamda 6 kilo aldığın için normal dedi ben toplamda 6 kilo aldım birincide de catlagim yok fakat şimdi birden aldığım için endişelendim yavaş yavaş daha çok almak az alıp birden almaktan daha iyi sanırım catlagim olur diye korkuyorum şimdi bi de dogunca mi anlayacağız catlagimiz olduğunu yoksa böyle gerginken de anlaşılıyor mu
Bu aralar ihmal etmiştim yağlanmayı kremlenmeyi ağırlaştıkça zor gelmeye başlamıştı normalde pehlivan gibi yağlanıp dururdum ama ben gögüslerim zaten küçük diye ciddiye almamıştım kaşındıkçada kaşıdım deli gibi tövbe olsun ellemem artıksakın kaşıma canım, kaşındıkca nemlendirici sür, ben öyle yapıyorum çünkü vücudum çatlamaya meyilli benim ama kaşımıyorum hiç Allahtan çatlak olmadı, kaşındıkça ovalayarak nemlendirici sürdüm
Oluyo canım kaburgalarım batıyo bazende ikiye ayırıyolar gibi oluyı gögüs kafesimde batıyo yatınca falanda geçmiyoKızlar sizin de kaburgalarınız batıyor mu,böyle göğüs kafesimin altında baskı var çok fena, nefes alamıyorum batıyor, ve bu yüzden uyuyamıyorummm
Oluyo o bazilarinda benimde ilk haftalarda olmustu.birdaha olmadi.ben iste cok yorulmustum ama.dr dogcak bu cocuk merak etme demisti.
Çok kalıcı bir kokusu yok ama önemli olan doğal olması dalinin yumuşatıcı veGüzel kokuyomu :) bende alıcam ve bebişimin kıyafetlerini yıkayayım artık
İlk kizimda olmadı ama inşallah bunda da olmaz hiç bi şey kullanmadım ilkinde olmayınca ama aniden aldın deyince doktor bi tirstim inşallah olmaz bende arada sureyim bari krem ya beni gorende 6 aylık hamile falan sanıyor bi de Karnım sivri erkek olduğu hemen anlaşılıyor bu konu hakkında uzman anneler tarafından :) ay sinir oluyorum maşallah diyen yok geçen hafta resmen nazar değdi bi hafta boyunca kendime gelemedim millete anlatamıyorum 4 ay boyunca kustum ne ara alacaktim yeni başladım almaya diye bide bünye herhalde annem ablam zayiflar ama yabancılara artık ayimi küçük söylüyorum valla alsan bi dert almasan bi dert yaniBende 10 kilo aldım sen daha az almışsın ne güzel ama birden çatladı yoktu geçen haftaya kadar ama Belli oluyo canım malesef ama bazılarının doğumdan sonra belli oluyomuş hatta hamileyken çatlamayan hamilelikten sonra çatlayanda oluyomuş
Kızlar sizin de kaburgalarınız batıyor mu,böyle göğüs kafesimin altında baskı var çok fena, nefes alamıyorum batıyor, ve bu yüzden uyuyamıyorummm
Bu aralar ihmal etmiştim yağlanmayı kremlenmeyi ağırlaştıkça zor gelmeye başlamıştı normalde pehlivan gibi yağlanıp dururdum ama ben gögüslerim zaten küçük diye ciddiye almamıştım kaşındıkçada kaşıdım deli gibi tövbe olsun ellemem artık
Çok kalıcı bir kokusu yok ama önemli olan doğal olması dalinin yumuşatıcı ve deterjanını almıştım bebekler için üretilmiş ve alerji yapmaz ama ilk aylarda daha az kimyasallı şeyler kullanmak daha mantıklı geldi bu yüzden dalan sabun tozu kullandım dalininkileri daha sonrası için sakladın
SIrt üstü yatınca oluyor genelde ama belim de ağrıyor belim sırt üstü yatmami istiyor Karnım ve kaburgalarim itiraz ediyor o arada sanki kaburgamin arasına bebeğin ayağı gibi bişeyi girmeye çalışıyor bi rahat yok yani doğana kadar sabır sabirKızlar sizin de kaburgalarınız batıyor mu,böyle göğüs kafesimin altında baskı var çok fena, nefes alamıyorum batıyor, ve bu yüzden uyuyamıyorummm
Umarım cnmm :)
bulantıyı ben 20-22 hafta cektım . 19 kilo aldımSurrender bizim seninle herşey aynı.... 17 hafta bulantı çekmiştim, tekrar başladı... 22kg aldım ben ve bunların 12 kg ı ilk 4 ay bulantı sırasında oldu... Bakalım aynı zamanmı doğurucaz sıpaları...
ne kadar olmuş minnoşun?Hızlı kilo vererek rekor kırarsın sendekızımda azıcık iri olacak kızım benden beş beter... Dr um endişeli vallahi.. Ana kız şaşırttık adamı... @cimcim16
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?