2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin guzel anneler... bende kaburga agrisi cekenlerdenim derin nefes alamıyorum.solugum biyerdr kesilio.uykudan once nefes alamamaktan uyanıyorum sonra kramptan. Gece uyku yok. Ama hic ole cise de kalkmiyorum.keske kalksam. 5 gbi mesanem bi doluo agridan yataktan kalkmiyorum. Yapinca rahatliyorum birdaha nerde uyucaksin is saati gelio... aksam basimin altina 3 yastik koydum nefes darligu yasamadim. Saga da donsen sola da donsen geceleri uyandgmda hep sirt ustuyum. Sirt ustubyatincada boguluo gibi oluyorum. Insallah hayirlisiyla zaman gecsede meleklerimizi alip yatsak. Uyuyanasakta en azndan vucut eskisi gbi olur. Ben uykusuzluga raziyim ama subyatakta bile donememeler beni sinir edio kendimi cok muhtac hissediyorum. Allah hepimize kolaylik nasip etsin. Annelik zormus. Ama herseye deger. Rabbim eksiklikliklerini göstermesin. Amin.

ben boyatıyorum canım başından beri doktorum boyatabilirsin dedi, ayda bir dip yaptırıyorum doğumdan öncede dip röfle yaptırıcam. organik boyayla tabi
boyanın ismini alabilir miyimm ? ben de hobi kozmetik dükkanından boya almıştım organik evde duruyo öylece dr um boyatma demişti bende beyaz da var tabi o işin kötü kısmı. ben de doğumdan sonra boya dip röfle yaptrrm diyodum ama acaba diyorum doğumdan bi hafta önce fln boyatsam mı organikle ? hani o gün güzel olmak için

zararı ispatlanmış bişey yokmuş. bazıları ilk 3 ay boyatma diyolar ama son zamanlarında herkes boyatıyomuş artık. boyanın adını kuaföre sorayım kuzucum sana mesaj atarım bilmiyorum çünkü şöyle güzel güzel girelim doğuma dimi ama bebişlerimiz güzel görsünler annelerini çıkınca

aynısı da ben

günaydınnn kızlarrr?
napıosunuz bakalım? dün çok yoğundum hiç bakamadım sayfaya..

bugün bir şey duydum ., anne sütü olsun artsın diye humana tea diye bir şey varmış sanırım.. bilgisi olan var mı? doğumdan 1 ay önce başlanıomuş.. bugünkü görevim onu araştırmak :)

Benim bi arkadaşım miyom+ bel fıtığıyla epidural normal doğum yaptı
Tabi herkesin durumu farklu :)

tamam canım öğrenince yazarsın. senle de tarihlerimiz aynı sayılır doğum için hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz artıkk

benim ablam doğumdan sonra içti günde 4-5 bardak içiyodu süt yapıyo gerçekten ama doğumdan önce başlandığını bilmiyodum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…