- 16 Ekim 2015
- 271
- 316
- 23
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #48.321
önceden de zayıf değildim ama gögüs ve göbeğe gitti o 13 kilo belim ağrıyo dengeli almadım yaniMasallah hic almamis gibisin ama onceki halini bilemem gerci ama sadece gobis cikmis gibi
ben boyatıyorum canım başından beri doktorum boyatabilirsin dedi, ayda bir dip yaptırıyorum doğumdan öncede dip röfle yaptırıcam. organik boyayla tabisaçlarda boya var mı ben de sarıyım da dipler kumral şekilde uzadı aylardır
hahah kız benimki seninkini döver demek istedim :):)Ohh sende hicbisey yokmus gibi desene
boyanın ismini alabilir miyimm ? ben de hobi kozmetik dükkanından boya almıştım organik evde duruyo öylece dr um boyatma demişti bende beyaz da var tabi o işin kötü kısmı. ben de doğumdan sonra boya dip röfle yaptrrm diyodum ama acaba diyorum doğumdan bi hafta önce fln boyatsam mı organikle ? hani o gün güzel olmak içinben boyatıyorum canım başından beri doktorum boyatabilirsin dedi, ayda bir dip yaptırıyorum doğumdan öncede dip röfle yaptırıcam. organik boyayla tabi
zararı ispatlanmış bişey yokmuş. bazıları ilk 3 ay boyatma diyolar ama son zamanlarında herkes boyatıyomuş artık. boyanın adını kuaföre sorayım kuzucum sana mesaj atarım bilmiyorum çünküboyanın ismini alabilir miyimm ? ben de hobi kozmetik dükkanından boya almıştım organik evde duruyo öylece dr um boyatma demişti bende beyaz da var tabi o işin kötü kısmı. ben de doğumdan sonra boya dip röfle yaptrrm diyodum ama acaba diyorum doğumdan bi hafta önce fln boyatsam mı organikle ? hani o gün güzel olmak için
aynısı da benbenim göğüslerim daha hamileliğin üçüncü ayı falan kocaman oldular hatır hatır kaşınıyodum bi de yaz günü terliyodu ayy alışamamıştım kocaman şeylere destekli yarım atlet almıştım onlardan giyiyorum göbüşümde hiç yok ama göğüslerimde birkaç çatlak var beyaz beyaz oldular zaten.
günaydın bitanem. çok şükür bitti herşey. bebeğin oda malzemeleri gelmedi hala onlar kaldı bi tek. işe başladım dün. sen nasılsın yoğunmusun hala bi yaramazlık yok dimi?Napiosun nasilsin bugun aklımdan gectin yogunluktan yazamadm bittimi ev
ay ben çok gülüyorum sana ya :)hiç gözlerini pörtletme bana doğru duydun
ne kadar da güven verici bi doktorMasallah.. benim dr un karisi baska dr a gidiyor
yaa benimkide bi problem olmazda 36dan önce almıyorum dedi :SBen 32 den itibareb gşricem
36 çok geç drğil mi?
Doğurubca soksaymış bari!
Ben de 61 dim;
e siz çöp başlamışsınız normal tabi ben zaten 60dım nerdeyse başladığımda bana şişko birilerini getirin beni onlar anlar anca
Benim bi arkadaşım miyom+ bel fıtığıyla epidural normal doğum yaptıdoktorum normalde olabilir dedi.çatı muayenesi myomların durumu vs. inceledikten sonra karar vericek.myomlardan dolayı normal doğuma şüpheyle bakıyorum.çünkü kasılmaları engelleyebiliyormuş.bilmiyorum doğumu düşünmüyorum.senin bellimi doğum şekli
tamam canım öğrenince yazarsın. senle de tarihlerimiz aynı sayılır doğum için hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz artıkkzararı ispatlanmış bişey yokmuş. bazıları ilk 3 ay boyatma diyolar ama son zamanlarında herkes boyatıyomuş artık. boyanın adını kuaföre sorayım kuzucum sana mesaj atarım bilmiyorum çünküşöyle güzel güzel girelim doğuma dimi ama bebişlerimiz güzel görsünler annelerini çıkınca
Ben de 61 dim
72,5 oldum
Sen kaç kilosun
Boy da 156 cm
Böööö :'(
günaydınnn şekerimmm. 8 aylık hamile kızlarda sorun olmaz mı hepimizin şikayetleri var :)günaydın herkese kızlar nasılsınız yolunda mı herşey? kontrolü olanlar olacaklar durumlar nasıl?
benim ablam doğumdan sonra içti günde 4-5 bardak içiyodu süt yapıyo gerçekten ama doğumdan önce başlandığını bilmiyodum bengünaydınnn kızlarrr?
napıosunuz bakalım? dün çok yoğundum hiç bakamadım sayfaya..
bugün bir şey duydum ., anne sütü olsun artsın diye humana tea diye bir şey varmış sanırım.. bilgisi olan var mı? doğumdan 1 ay önce başlanıomuş.. bugünkü görevim onu araştırmak :)
170 boyum 58-59 kiloydum başta şu an 72 çok toksam 74 bile oluyoBen de 61 dim
72,5 oldum
Sen kaç kilosun
Boy da 156 cm
Böööö :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?