2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aman olmasın canım ben ağlamaktan helak olmuştum.tam ilişki sonrası kanama oldu baya da bi fazla hem de.çok korktuk eşimle.ben dedim eyvah çocuğa bişey oldu zarar verdik kesin.hemen doktora gittik.bebeğe zarar vermemiş ama rahimde travma oluşmuş.rahmin kasılmış dedi.senin ağrın da muhtemelen kasılmadan oluyodur.bize yasakladı doktor o günden beri...
Ya evet zaten esimde okumus biyerde.kadin zevk alinca rahimde kasilma olurmus.erken doguma sebep verirmis falan falan.. bebegin hareketleri de azaliyordu yapinca :) cok gecmis olsun sana kanama acaip korkunc bisi dogumdan hemen once gelsin baska gelmesin :)

canım maşallah size çok az kalmış ama doktorunuz da bi o kadar rahat yani:eek: 36 dan sonra doğuran çok insan var onun dediğine gore gidersen doğuma gidersin yerler :rolleyes:

Sag ol cnm hepimize masallah.. oyle deme heycanlaniyorum :mad:y:KK70:ya bende anlamiorum.senin biseye ihtycn yok iyisin iyisin diip duruyor.artik ilk gittigimde nasilsin diye sorunca oflayip pufluyorum.hic ii deglm diyorum :confused: tamam bakalim bi diyor.bakinca yok hala iyisin diyor :KK70: allaha sukur hic kotu bisi de yasamadik. Tahlillerim de hep temiz cikti.beni kolay musteri olarak goruyor :KK70:

Hızlı kilo vererek rekor kırarsın sende :KK55::kk77: kızımda azıcık iri olacak :KK12: kızım benden beş beter... Dr um endişeli vallahi.. Ana kız şaşırttık adamı... :oops: cimcim16 cimcim16
Ins çabucak veririz masaallah valla size benim bütün kilolar bana geldi oglus normal haftasiyla uyumlu yani fazla 1 gr yok :KK12:

Ya evet zaten esimde okumus biyerde.kadin zevk alinca rahimde kasilma olurmus.erken doguma sebep verirmis falan falan.. bebegin hareketleri de azaliyordu yapinca :) cok gecmis olsun sana kanama acaip korkunc bisi dogumdan hemen once gelsin baska gelmesin :)

amin canım inşallah bi daha gelmez.benim ilişkiye bağlı olmayan birkaç kanamam daha oldu çok korkunç bi şey insan ne yapacağını şaşırıyor.çok şükür yavruma bir şey olmadı da bugünlere geldik.bundan sonra dediğin gibi nişan kanamamız gelsin sadece...

amin canım inşallah bi daha gelmez.benim ilişkiye bağlı olmayan birkaç kanamam daha oldu çok korkunç bi şey insan ne yapacağını şaşırıyor.çok şükür yavruma bir şey olmadı da bugünlere geldik.bundan sonra dediğin gibi nişan kanamamız gelsin sadece...

Oluyo o bazilarinda benimde ilk haftalarda olmustu.birdaha olmadi.ben iste cok yorulmustum ama.dr dogcak bu cocuk merak etme demisti.

Back
X