- 20 Ocak 2013
- 243
- 210
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #48.261
20 kg muBoşver yahuuu bende 20 kilo aldım şuanrekorumu sana kaptırdımmm hiç hoşuma gitmedi bu durum :-(
Oldu gibi ama dr rahim kasilmasi demedi bana bebek o totosudur dedi.zaten onlari dr bana zorla vermisti.artk bacagmi oynatamiyorum yazdim da ole bunu al dedi.simdi agrilarim yok biraktim bendekarnında kasılman oldu mu? valla yıldım içmekten
Ya evet zaten esimde okumus biyerde.kadin zevk alinca rahimde kasilma olurmus.erken doguma sebep verirmis falan falan.. bebegin hareketleri de azaliyordu yapinca :) cok gecmis olsun sana kanama acaip korkunc bisi dogumdan hemen once gelsin baska gelmesin :)aman olmasın canım ben ağlamaktan helak olmuştum.tam ilişki sonrası kanama oldu baya da bi fazla hem de.çok korktuk eşimle.ben dedim eyvah çocuğa bişey oldu zarar verdik kesin.hemen doktora gittik.bebeğe zarar vermemiş ama rahimde travma oluşmuş.rahmin kasılmış dedi.senin ağrın da muhtemelen kasılmadan oluyodur.bize yasakladı doktor o günden beri...
Teşekkür ederiz canımGüzel günlerde sağlıkla yatsın inşallah bebisiniz. Çok şeker
Tamam kasılma değildir o zaman cnm nst de çıkması gerekirdi iyi iyi nazar değmesinOldu gibi ama dr rahim kasilmasi demedi bana bebek o totosudur dedi.zaten onlari dr bana zorla vermisti.artk bacagmi oynatamiyorum yazdim da ole bunu al dedi.simdi agrilarim yok biraktim bende
canım maşallah size çok az kalmış ama doktorunuz da bi o kadar rahat yani36 dan sonra doğuran çok insan var onun dediğine gore gidersen doğuma gidersin yerler
Ins çabucak veririz masaallah valla size benim bütün kilolar bana geldi oglus normal haftasiyla uyumlu yani fazla 1 gr yokHızlı kilo vererek rekor kırarsın sendekızımda azıcık iri olacak kızım benden beş beter... Dr um endişeli vallahi.. Ana kız şaşırttık adamı... cimcim16
Masallah.. benim dr un karisi baska dr a gidiyorkızlar benim doktor karısını doğurtmuş
Ya evet zaten esimde okumus biyerde.kadin zevk alinca rahimde kasilma olurmus.erken doguma sebep verirmis falan falan.. bebegin hareketleri de azaliyordu yapinca :) cok gecmis olsun sana kanama acaip korkunc bisi dogumdan hemen once gelsin baska gelmesin :)
Napiosun nasilsin bugun aklımdan gectin yogunluktan yazamadm bittimi evsayfalar çok ilerlemiş ya giremiyorum ben yoğunluktan
Kac kilo ki minnosHızlı kilo vererek rekor kırarsın sendekızımda azıcık iri olacak kızım benden beş beter... Dr um endişeli vallahi.. Ana kız şaşırttık adamı... cimcim16
amin canım inşallah bi daha gelmez.benim ilişkiye bağlı olmayan birkaç kanamam daha oldu çok korkunç bi şey insan ne yapacağını şaşırıyor.çok şükür yavruma bir şey olmadı da bugünlere geldik.bundan sonra dediğin gibi nişan kanamamız gelsin sadece...
Vay be superrrrr. Helal olsn adama ameliyatida yapmis. Insan heyecanlanir yapamaz ama be guzel yaa koca dr un. Rahat rahat sor bisi oldumj :) bebiste cok tatliymis Allah anali babali buyutsynkızlar benim doktor karısını doğurtmuş
Umarım cnmm :)Olur ya benim arkadaşımın hiç yoktu memeleri hala emziriyor çocuk 1,5 yaşında
Nst ye de almadi beniTamam kasılma değildir o zaman cnm nst de çıkması gerekirdi iyi iyi nazar değmesin
Ben central hospitale gidiyorum canim. BostancidaNerede ve hangi dokttora gidiyorsun canim rahatlatan doktor gercekten cok iyi
Gecmisolsun canim ya... simdi gordum...insallah kotu olmaz.Sorma bebeğim bir kara bulutlar dolanıyor bu aralar üzerimde :) İnşallah kötü bir şey olmazda. Nazar boncuğu olarak kalsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?