- 3 Haziran 2015
- 739
- 876
- 23
- 41
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #48.641
Senin için demedim canım. Genel olarak valiz okudum da senin mesajı alintiladim.ben valiz yapmıyorum. 2 küçük çanta yapıcam :=)
Sen istisnasınVallaha ben valiz yaptim ama buyuklerden degil.iki tane olunca bebik anca sigdirdim vallaha.
Oyy senin bebisler 2 tane tabii cantaya sigmayabilir.Vallaha ben valiz yaptim ama buyuklerden degil.iki tane olunca bebik anca sigdirdim vallaha.
benden alıntı yapınca bana dıyorsun sandımSenin için demedim canım. Genel olarak valiz okudum da senin mesajı alintiladim.Allah hepimizi hemencecik kurtarsin. Fazla esyaya gerek kalmasin inşallah
Evet canim aynen.2 gece kalma durumuda olabilir diye.Oyy senin bebisler 2 tane tabii cantaya sigmayabilir.
hastane çıkışını kaçlı aldın? ben bi 10lu bi 20li 2 5li aldım. ayrıyeten de 2 atlet, 3er alt (ayaklı) üst (zıbın) takım aldım. az mı çok mu içinden çıkamıyorum. bikaç daha alt üst ve tulum alıcam. yeter heralde.Kaşikla veriyorz dedi ama getirin demedi.ben cuma gunu bilgi almak ic 13. Kata ciktim.cigdem hemsire dediler.o mesguldu onun icin bankodaki hemsire soyledi birazcik bilgi verdi ama biraz eksikdi bence.bebege fazladan hastane cikisi alin dedi bende 3 er tane aldm. kusmuk falan olabiliyomus.bide fazlaca islak mendil getirin dedi.hasta bezi veriyolarmis.sut gelmezse mamayi biberonla degil kasikla veriyoruz dedi.sende gittiginde gorus istersen ama cigdem hanimla konus.uygun degilsede bekle canim.biz beklemedik malesef.
Evet ya zevkli vallaaslında zevklı işler
erken diye üşeniyorum sanırım
Merhaba kızlar, Ben de dün doktora gittim. Haftasıyla uyumlu bebiş, büyümüş. Burun kanaması bende de oluyor arada. Tıkanıklıkta var. Doktor normal dedi ama burun spreyi ile C vitamini yazdı. İlacın adını hatırlayamıyorum, daha almadım ilaçları reçetem işyerinde kaldı.
Çalışabilir raporu da aldım. Operasyondaki arkadaş daha göndermemiş insan kaynaklarına, yarın gönderecekmiş inşallah sorun olmaz.
Doktorumla doğum konusunu da konuştum. Ablamın doğumu çatısı dar olduğu için çok zor geçti falan dedim. Şimdiden bişey söyleyemem ama bebek normal doğum için uygun pozisyonda dedi. Özel durumlar dışında sezeryana yönlendirmiyorum son 3 hafta kala bakacağız dedi. Çatı muayenesi falan da hiç yapmadı. Nts ye de girmedim. Suyun falan iyi, hiç bir sorun yok, 3 hafta geçsin 4. hafta gel dedi.
Bugün de mememdeki kitle için kontrole gittim. Gebeliğimin ilk haftalarında kanlı akıntı olduğu için takip ediliyordu. Biyopsi falan yapılmıştı. Kitle büyümemiş çok şükür. Doktorum emzirmen bittikten sonra gelirsin alırız dedi. Emzirme için önerisini sordum. 20 dakikadan fazla kesinlikle bebeği memede tutma dedi. Emzirmeye başlamadan önce ve sonrasında kaynamış ve soğumuş su ile temizle dedi. Kendi sütünü sürmeni önermiyorum dedi. Bir de doğumun öncesinde krem sürmemi önerir misiniz dedim. Piyasadaki Lanolinli kremler beğenmiyormuş, hatta çok yumuşatırsan da çatlayabilir dedi. Yara için eskiden novuxol pomad diye bir krem vardı. O iyiydi piyasadan bulursan al dedi. Soracağım yarın eczanelere.
ben daha başlamadım ama küçük valiz alıcam büyük ihtimal. tekerlekli pratik olur. baş ucu kompostosuydu, süt sağmasıydı, biberonuydu, kendime havlu şampuan (normal olursa hastanede ılık bi duş alırım muhakkak), bebişe kıyafet, kapı süsü falan filan derken ben ancak sığarımKızlar valiz falan çok değilmi? En fazla 1 gece yatilir.yani benim diğer cocuklarimda öyle oldu.bence o kadar kıyafeti hastaneye götürüp kirletmeye gerek yok.kendimiz için 2 takim pijama çamaşır çorap yeterli. Bebis için biraz daha fazla olabilir. Zaten aksi bir durumda eşler evden getirebilir.ama tabii siz bilirsiniz.
işe ilk baş askıları sirkeli suyla temızlemekle baslasamEvet ya zevkli valla
Yıkanıp ütülenince daha bi sevimli gözüktüler gözüme :)
valla büyümedi canımm :) tamam giydiğim iç çamaşırlarım artık sıkıo ama sırt kısmından sıkıo :)
Bi tane bos oda vardi ona baktik canim guzeldi otel odasi gibi temizdi.ben hastane cikisi takim olarak bitane aldim 10 lu.diger ikisini ben kombinledim genelde hastane cikislari pek guzel olmuyo diye.bi tanesinin tulum icine citcitli uzun kollu badi.altli ustlu ince zibin sapkasi onlugu falan oldu.digeri altli ustlu pijama gibi yine icine ayni citcitli badi ve zibin takimi yaptim.seninkiler biraz cok gibi geldi bana ama.3 takim yeter en fazla diye dusunuyorum.agiz mendilide 3 er tane aldim.ikiser corap koydum bide belki ayaklari usur diye.dogumhaneyi bilmiyorum canim ama nst ye bagladiklari yer dogumhane.nstye girersen gosterirlerhastane çıkışını kaçlı aldın? ben bi 10lu bi 20li 2 5li aldım. ayrıyeten de 2 atlet, 3er alt (ayaklı) üst (zıbın) takım aldım. az mı çok mu içinden çıkamıyorum. bikaç daha alt üst ve tulum alıcam. yeter heralde.
kusmuk bezi stoğu yaptım zaten. o konuda çok iddialıyım :)
sormadan kafama göre hasta bezi almıştım ben, boşa gitti yani:)
ben de 30unda gidicem muhtemelen. genelde eşim yoğun oluyo kontrole ancak gidiyoruz ama çiğdem hemşireye denk gelirim inşallah. konuştuklarımı yazarım sana.
peki odaları gezebildin mi? ona zamanım olacağını sanmıyorum ben. gerçi senin sezeryan olacak ama doğumhaneyi falan da gösterdiler mi?
Tam olarak süt mü geldi canım? Yoksa nasıl desem akıntı gibi mi? Belki göbüşle orantılı büyünce bana çok bi değişiklik gelmemiş gibi olabilir.. Hani dar geliyor bazı iç çamaşırlarım ama sırt kısmı
Süt sagmaya falan gerek olmaz inşallah hemen emer bebisler.komposto hiç aklıma gelmezdi. Afiyet olsun sana canımben daha başlamadım ama küçük valiz alıcam büyük ihtimal. tekerlekli pratik olur. baş ucu kompostosuydu, süt sağmasıydı, biberonuydu, kendime havlu şampuan (normal olursa hastanede ılık bi duş alırım muhakkak), bebişe kıyafet, kapı süsü falan filan derken ben ancak sığarım
Kompostoyu nasil denk getirceksiniz ki o gune.. birde siseylem bavulda mi beklicekSüt sagmaya falan gerek olmaz inşallah hemen emer bebisler.komposto hiç aklıma gelmezdi. Afiyet olsun sana canım
SorularKompostoyu nasil denk getirceksiniz ki o gune.. birde siseylem bavulda mi beklicek
ya ben anne sütünden mahrum kalmış bi bebişmişim. annemin sütü olmamış hiçSüt sagmaya falan gerek olmaz inşallah hemen emer bebisler.komposto hiç aklıma gelmezdi. Afiyet olsun sana canım
Bence kendini böyle Şartlandırma.annene cekeceksin diye bir şart yok.senin bol bol sütün olur inşallah. Merak Etmeya ben anne sütünden mahrum kalmış bi bebişmişim. annemin sütü olmamış hiç
anneme çekmekten korkuyorum. o yüzden bitki çayı komposto falan süt yaptığını bildiğim ne varsa alıcam yanıma. erken doğumu tetiklediği için önceden içemiyorum tabi.
süt sağma da göğsü tetiklemek için elimin altında olacak.
inşallah gerek kalmaz tabi
cevaplıyorum
Kompostoyu nasil denk getirceksiniz ki o gune.. birde siseylem bavulda mi beklicek
innnşşaallllaahhh amiiiinnnn ecmaiiiinnBence kendini böyle Şartlandırma.annene cekeceksin diye bir şart yok.senin bol bol sütün olur inşallah. Merak Etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?