2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Mrb kizlar..bugun ise gidemedim daha dogrusu esim gondermedi.sabah burnum kanadi cok korktum. Gomlegim batti o kadar yani. Dr um onemsemedi. Saglik ocagina gidip burnumun icine baktircam birde okyanus suyu isterim var mi duyan bilen normal mi

Merhaba kızlar, Ben de dün doktora gittim. Haftasıyla uyumlu bebiş, büyümüş. Burun kanaması bende de oluyor arada. Tıkanıklıkta var. Doktor normal dedi ama burun spreyi ile C vitamini yazdı. İlacın adını hatırlayamıyorum, daha almadım ilaçları reçetem işyerinde kaldı.
Çalışabilir raporu da aldım. Operasyondaki arkadaş daha göndermemiş insan kaynaklarına, yarın gönderecekmiş inşallah sorun olmaz.
Doktorumla doğum konusunu da konuştum. Ablamın doğumu çatısı dar olduğu için çok zor geçti falan dedim. Şimdiden bişey söyleyemem ama bebek normal doğum için uygun pozisyonda dedi. Özel durumlar dışında sezeryana yönlendirmiyorum son 3 hafta kala bakacağız dedi. Çatı muayenesi falan da hiç yapmadı. Nts ye de girmedim. Suyun falan iyi, hiç bir sorun yok, 3 hafta geçsin 4. hafta gel dedi.
Bugün de mememdeki kitle için kontrole gittim. Gebeliğimin ilk haftalarında kanlı akıntı olduğu için takip ediliyordu. Biyopsi falan yapılmıştı. Kitle büyümemiş çok şükür. Doktorum emzirmen bittikten sonra gelirsin alırız dedi. Emzirme için önerisini sordum. 20 dakikadan fazla kesinlikle bebeği memede tutma dedi. Emzirmeye başlamadan önce ve sonrasında kaynamış ve soğumuş su ile temizle dedi. Kendi sütünü sürmeni önermiyorum dedi. Bir de doğumun öncesinde krem sürmemi önerir misiniz dedim. Piyasadaki Lanolinli kremler beğenmiyormuş, hatta çok yumuşatırsan da çatlayabilir dedi. Yara için eskiden novuxol pomad diye bir krem vardı. O iyiydi piyasadan bulursan al dedi. Soracağım yarın eczanelere.

ben 2 çanta yapıcam. valız hem agır olur, hem fazla olabilir
Kızlar valiz falan çok değilmi? En fazla 1 gece yatilir.yani benim diğer cocuklarimda öyle oldu.bence o kadar kıyafeti hastaneye götürüp kirletmeye gerek yok.kendimiz için 2 takim pijama çamaşır çorap yeterli. Bebis için biraz daha fazla olabilir. Zaten aksi bir durumda eşler evden getirebilir.ama tabii siz bilirsiniz.

ben valiz yapmıyorum. 2 küçük çanta yapıcam :=)

En azindan evde de bikac parça hazırda bulundurcam ben. Hastanedekiler yetmezse eşim gelir alır direkt. Ben de senin gibi düsünüyorum orda kirlencek bi daha getir yıka ugraş :/
Abimin eşiyle kaldim sezeryandı kendine yedek iç çamaşırı hasta bezi bi takım pijama sabahlık terlik. Bebeğe de bi hastane çikışı prima islak mendil ağiz bezleri çay kaşığı. Hatta hastane kendi hastane cikisi battaniye hediye etmisti bebeginkini de cikista giydirdik. Yine ekstra bi 5li zibin da konulabilir.

Vallaha ben valiz yaptim ama buyuklerden degil.iki tane olunca bebik anca sigdirdim vallaha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…