2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canım yorma kendini

Canım bebeğin kalbiyle ilgili bir problem vardı bugün artık olup olmadığı çözülecek inşallah hiç bir şey yoktur
Canim insallah temiz çıkar Rabbim şifa versin minnoşa. Yavrularimız iyi olsunlar totolarını ısırcaz

evet farkındayım heyecandan uyunmıcağnın ama insan uyanıkken bile olabilir.tedbirli olmakta yarar var canım. ilk aylar buna dikkat edilmesi gerektiğini çok duydum ama..

o da doğru canım ama hastaneye güveniyorsan mikrop kapmazsın.bizimkinde sanmıyorum öle bişi olsun.zaten bebeğin kendisi orda :)

benimde çok var.o yüzden kafam karıştı yalnız o içinde kalan süt beklemiş olduğu için içirmeyin dediler bana. onu dökün.kalkandaki amaç daha temiz olması. göğüs pedi ıslak ıslak yapışıp kalıyormuş ve yara yapıyormuş göğüs ucunu daha çok. düşündüm bildiğin pamuk.. doğru gibi geldi bana da yapışıp kalır oraya.bende göğüs kalkanı alırım herhalde daha hijyenik geldi

Iyy hakkaten ne kötü espri yapıyolarmıs

ay bu insanlar beni de deli edecek. millete rapor almam batmış benimde. dün burnum kanadı gelmedim işe. ayy niye gelmedin diyor yahu görmüyor musun halimi.mutlaka bişi olmuştur. ben bugünde gelmezsin sanıyordum diyor.birde arkamdan rapor aldım diye bişeler ima ediyormuş.başkası da geliyor ay bu oda ne sıcak. üstüne giymiş kar montu. montunu çıkartırsan sıcak hissetmezsin belki, biz sana ayak uydurcak değilz sen buraya geldin diye kaloriferleri kapatıp soğukta mı oturalım dedim. oohh diyor sıcakta oturun biz dışarda çalışalım. gel sende otur banane.. allah yardımcımız olsun ya, şu halimizle mikrop insanlar üzüyor bizi.

yaa. ben reflü yatağı almadım bile.. ki hastaneye götüreyim. ihtiyaçlar bitmiyor ki hiç

kızlar ben ayağa kalktığımda çişim varmş gibi hissediyorum. normal mi bu baskıdan mı oluyo
bende de oluyor canım. baskıyla alakalı sanırım. bi de sıcak tut kendini.

Kızlar ben çok kötüyüm her doktordan gelmemde bundan sonra sümüğümü çeke çeke dertlenecem galiba size

Az evvel bebeğin akciğerinş geliştirici iğneden vurundum. Celeston iki doz tek seferde... yarında aynı şekilde vurulacakmışım. Doktor zararı yok dedi ama ben endişeliyim. Bebeğimin gelişim geiriliği olduğu için erken doğum riskim varmış.

Haftaya yine gitcem doktora. Bundan sonra doğuma kadar her hafta gitcekmişim.
Canım çok sıkıldı dertleşmek istedim sadece

Canımmhiç moralini bozma gelişim geriliği derken nasıl bi gerilik varmış? Benim de bebeğim 30. Haftadayken çocuğumun kilosu 1250 gramdı bacak boyu 1 hafta kafası 1 hafta karın bölesi 10 gün geriden geliyordu doktorum nstye bağladı biraz şüpheli baktı büyümemiş dedi ve kendime zehir ettim kaç günü günde iki muz iki yumurta haşlanmış buğdayı yoğurtlayarak yedim et süt balık hiç ihmal etmedim. Ki ben bu yenilenlerin çocuğun kilosuna gelişimine çok etki ediceğini düşünmeZdim yapısı minyon diyordum hep. 31+6 Da gittik 450 grm almış çok sevindim ve ölçümleri 31+0 31+3 31+5 çıktı içim rahatlayarak geri geldim sende inşallahh haftaya mutlu haberler alırsın. Bana doktorum bile milimetrik ölçümler bunlar azcık kaysa ya büyük ya küçük çıkar bi takip edelim demişti sen de hemen moralini bozma:)

kızlar karnınızda doğum çizgisi çıktı mı, doğuma yakın çıkıyomuş kahverengiymiş?

ben de geçen paylaştım benim de çıktı doğumdan sonra birkaç ay içinde kayboluomuş korkulacak bişey değil canım

korkutmak givi olmasın ama surat şişliği iyi değil canım tansiyonunu ölçtür düzenli olarak.bi de idrar tahlili yaptır sağlık ocaklarında yapıolar ben yaptırdım bugün 5 dklık iş hemen de sonucu alıosun.allah korusun preeklamsi diye bir gerçek var.sen tahlilini yaptır için rahat etsin.ben çok korkuodum benim yüzüm şişmedi ama ellerim ayaklarım şiş alyansım olmuo artık parmağıma.ayakkabılarım sıkıo.çok şükür protein çıkmadı idrarda.üstüne üstlük tansiyonum düşüyo fenalaşıom.yine de çok tuz tüketmekten korkuom yaa herşeyin aşırısı zarar.tuzu azalt bi de bol su iç ama ihmal etme

Canim moralini bozma, insallah duzelir, sol yanina yatmaya calis genelde bide bol bol su ic. Celeston banada 25. Haftada yapilmisti, bebege hic bi zarari yok, faydasi cok merak etme. Insallah vaktinde saglikla gelir.

canım hiç korkna allahın bileceği iş o.hiçbir şikayeti olmayan bi hamile gider senden önce doğurur bilemezsin.tedbir almakta fayda var tabi.iğne nin zararı yok diye biliyorum çok paylaşan oldu burda.içini ferah tut.zaten artık belli bi haftaya ulaştılar.doğsa da allahın izniyle yaşar.erken doğup da çok sağlıklı çocuklar var.

Canim bozma moralini o igneden vurunan cok oldu burda. Ben de vurundun 4 doz.
Ne kadar geride ki usgde ölçümler yanlış olabiliyo. Sen yine de bak bebişe yarayacak seyler ye faydasını gorürsün muz kaşar ceviz pekmez tahin tam bugday ekmegi süt vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…