- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #48.761
200 tl imis.ama cok yogunlarmis aralik 1t inden once siparis alamiyolarmis canimÇok güzelmiş canım, ne kadara yapıyolarmış bunları?
200 tl imis.ama cok yogunlarmis aralik 1t inden once siparis alamiyolarmis canim
Günaydın canım yorma kendinikızlar günaydın :)) dün yine dip köşe temizliğe girdim birazını da bugüne bıraktım evde kalmak bana yaramıyor :)) kızlar bişey sorcam dün karnımda bebeğim oynarken izlerken çıt diye ses geldi karnımdan geldi sanırım bebeğimden, sesten sonra bir iki dakka hareket etmedi sonra tekrar başladı harekete ama o sesten sonra göbek deliğimin sağ tarafında biraz acı varburda okumuştum bazı arkadaşlarda da çıt sesi duyuyorlardı o yüzden çok takmak istemedim
Canim insallah temiz çıkar Rabbim şifa versin minnoşa. Yavrularimız iyi olsunlar totolarını ısırcazCanım bebeğin kalbiyle ilgili bir problem vardı bugün artık olup olmadığı çözülecek inşallah hiç bir şey yoktur
Canim ilk gece uyuyamiyorsun zaten heyecandan hatta ilk bir ay uykudan daha tatlı şeye bakmaktan aman bişey olur ben uyursam demekten uyku girmiyor gözüne her nefesinde uyaninca haliyle bişey olmaz allahın izniyle çok istisna bu örnekler ferah tut içini ama götür tabi yanında dursun evde olup da pişman olacağına
Allah korusun yaa.. ben de reflü yastığı aldım ama hastaneye götürür müyüm bilmiyorum. Ya hastane mikrobu kaparsa diye korktum. Hatta kapı süslerini bile ambalajlı götürecem açmicam. Zaten belli.
Canım inşallah iyi çıksın sonuçlar. Ya bir problem mi var dı
Bir arkadaşım gögüs kalkanı almış bana bana daha mantıklı geldi çünkü sütün boşa gitmiyor onun içine doluyor ve biberona koyuyorsun bence onu al benim çevremde aşırı doğum yapan insan var ben herkese her şeyi soruyorum biraz kafan karışıyor ama olsun...
Günaydın canım yorma kendini
Canim insallah temiz çıkar Rabbim şifa versin minnoşa. Yavrularimız iyi olsunlar totolarını ısırcaz
Ayy canım millet çok konuşuyor boşver, bana da daha gitmedin mi sen bari çocuğun adını adalet koy diyorlar.. (Adliyede çalışıyorum da ) kendilerinde espiri yaptıklarını sanıyorlar işteNe yapsan kimseye yaranamazsın boşver, hele bi doğsun daha kırk kafadan bi ses çıkacak ben en çok onları düşünüyorum
ay dimi ya sabah farklı departmandan bi kadın sinirlerimi bozdu. ne zaman çıkıyosun izne dedi bu hafta son dedim a a ben 37ye kadar çalışmıştım dedi. yaa ben çok yoruldum daha zaten işlerimi de bitiremedim rahat rahat ütüsünü yapmak odasını hazırlamak istiyorum dedim. nası yani daha yapmadın mı şimdiye kadar bitirmiş olman lazımdı çok geç kalmışsın dedi ayy sinir etti beni ya daha doğurmadan başarısız bi anne olucaksın demek istedi bana. pis mikrop dövmek istiyorum şu an onu
yaa. ben reflü yatağı almadım bile.. ki hastaneye götüreyim. ihtiyaçlar bitmiyor ki hiçOnlarin en kucuklerinin ici cok dar.bir boy buguyuyle aralarinda 20 tl fark vardi ben onu aldim. Havlu da lazim olcak evet birde geri donus kiyafeti.bez.islak mendil rulo kagit.ben reflu yatagi da koycam. Ark in bebisi hastanede duz yatrmislar tukurugu bogazina kacmis.kuvezde kalmsti
bende de oluyor canım. baskıyla alakalı sanırım. bi de sıcak tut kendini.kızlar ben ayağa kalktığımda çişim varmş gibi hissediyorum. normal mi bu baskıdan mı oluyo
Benim hamileliğim başladığından beri var canım :)) Ben her an doğurabilirim o zamankızlar karnınızda doğum çizgisi çıktı mı, doğuma yakın çıkıyomuş kahverengiymiş?
bende hamileliğin başlarından beri var canım.kızlar karnınızda doğum çizgisi çıktı mı, doğuma yakın çıkıyomuş kahverengiymiş?
benim hiççç bitmedi ki. ben ortalama hafatda 1 kez düzenli olarak kusuyorum. tabi başlardaki gibi değil ama yine de bıktırdı yanibenim bulantılarda geldi valla. Arada vuruyo
Canımmhiç moralini bozma gelişim geriliği derken nasıl bi gerilik varmış? Benim de bebeğim 30. Haftadayken çocuğumun kilosu 1250 gramdı bacak boyu 1 hafta kafası 1 hafta karın bölesi 10 gün geriden geliyordu doktorum nstye bağladı biraz şüpheli baktı büyümemiş dedi ve kendime zehir ettim kaç günüKızlar ben çok kötüyüm her doktordan gelmemde bundan sonra sümüğümü çeke çeke dertlenecem galiba size
Az evvel bebeğin akciğerinş geliştirici iğneden vurundum. Celeston iki doz tek seferde... yarında aynı şekilde vurulacakmışım. Doktor zararı yok dedi ama ben endişeliyim. Bebeğimin gelişim geiriliği olduğu için erken doğum riskim varmış.
Haftaya yine gitcem doktora. Bundan sonra doğuma kadar her hafta gitcekmişim.
Canım çok sıkıldı dertleşmek istedim sadece
kızlar karnınızda doğum çizgisi çıktı mı, doğuma yakın çıkıyomuş kahverengiymiş?
uyuyamıyorum. çıldırıcam. suratım kocaman oldu. biddeeeeeeee aşırı şiştim. 14 kilo aldım. zaten kiloluydum ama Allahtan boyum var. he bide sütüm geldi. he bide rüyamda çocuk emziriyodum çok açtı. he bide 2 saatlik uykuyla iş başındayım. benim moraliiiiiiii sifir sifir sifirrrr!!
Canim moralini bozma, insallah duzelir, sol yanina yatmaya calis genelde bide bol bol su ic. Celeston banada 25. Haftada yapilmisti, bebege hic bi zarari yok, faydasi cok merak etme. Insallah vaktinde saglikla gelir.Kızlar ben çok kötüyüm her doktordan gelmemde bundan sonra sümüğümü çeke çeke dertlenecem galiba size
Az evvel bebeğin akciğerinş geliştirici iğneden vurundum. Celeston iki doz tek seferde... yarında aynı şekilde vurulacakmışım. Doktor zararı yok dedi ama ben endişeliyim. Bebeğimin gelişim geiriliği olduğu için erken doğum riskim varmış.
Kızlar ben çok kötüyüm her doktordan gelmemde bundan sonra sümüğümü çeke çeke dertlenecem galiba size
Cikti ama cok beligin degillkızlar karnınızda doğum çizgisi çıktı mı, doğuma yakın çıkıyomuş kahverengiymiş?
Buda guzelmis canim bi sor bakalim.cok yogunar vallaha 1 aydan once gondermiyolarÇok pahalıymış zaten yaaBen de bu modeli buldum 45 TL'ye yapıyolar, şimdi sorayım bakayım ne kadar zamanda teslim edebilirler..
Canim bozma moralini o igneden vurunan cok oldu burda. Ben de vurundun 4 doz.Kızlar ben çok kötüyüm her doktordan gelmemde bundan sonra sümüğümü çeke çeke dertlenecem galiba size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?