2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bu ciger gelistirici igne vurulunca nekadar surede bebisin cigeri gelisiyor acabaa biliyonmu canim

Kızımın kalbi iyileşmiş herkese teşekkür ederim nasıl strese girdiysem doktordan bir çıktım elim ayağım boşaldı gece hiç uyuyamamıştım.doktor her şey yolunda dediğinde eşimle o an bir birimize baktık ve işte dedim biz anne baba olmuşuz. Düğünümde hatırlıyorum o bakışı birde. Allaha bin kez şükür kimseyi çocuğuyla sınamasın...

Stres yapma canım olur öyle arada uyku sorunu

Gozun aydin canim, cok sevindim

Ay üzülme cnm 28 de banada yapacaklardı ağrılarım azaldı diye yapmadılar. Allahtan her şeyin çaresi var

Annislerrr nasilsinizzz ??
Tartiya bi cikdim 9 kilo olmus toplamda yaaaa cok mu oldu ne daha 2 ay varr bu donemde cok aliniyomus amaa sizde nasil durumlar birileri bana cok almamissin desinn

Tartiya bi cikdim 9 kilo olmus toplamda yaaaa cok mu oldu ne daha 2 ay varr bu donemde cok aliniyomus amaa sizde nasil durumlar birileri bana cok almamissin desinn

bence cok degil canim..yani nerde okusan bu kg araligini veriyor hatta daha fazla almissinizdir diyo. bn de 2 gune doldurcam 30. haftami,6kg da gidip geliyorum.

Normal bence miden küçülüyor son ay hiö almıyorsun çikolata börek falan yemezsen eğer bu bir ayda 2 alsan son ayda 2 ideali bu zaten

Boşver canım ya. Onun gibi tiplerden o kadar çok var ki adam yerine koymaya değmez

Hayatimda ilk defa dogmus bebegimi gordum ruyamda ve cok netti, benim kizim olacak ama bebek erkekti hatta pipiyi cikarmis odaya sallaya sallaya isiyordu annem bebegin uzerini degistirdi ama mecbur pembeleri giydiriyordu esime anlattim, hemen 2. Bebege yordu tabiii ay bide karnimin bi basindan bi basina yarmislar dikmisler hicbisey hatirlamiyordum annemlerin evindeydim. Niye bu kadar uzun kesip diktiler diyodum Dogum yaklastikca bilinc altimda sapitti herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…