- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #48.781
Bu ciger gelistirici igne vurulunca nekadar surede bebisin cigeri gelisiyor acabaa biliyonmu canimCanim bozma moralini o igneden vurunan cok oldu burda. Ben de vurundun 4 doz.
Ne kadar geride ki usgde ölçümler yanlış olabiliyo. Sen yine de bak bebişe yarayacak seyler ye faydasını gorürsün muz kaşar ceviz pekmez tahin tam bugday ekmegi süt vs.
Stres yapma canım olur öyle arada uyku sorunuuyuyamıyorum. çıldırıcam. suratım kocaman oldu. biddeeeeeeee aşırı şiştim. 14 kilo aldım. zaten kiloluydum ama Allahtan boyum var. he bide sütüm geldi. he bide rüyamda çocuk emziriyodum çok açtı. he bide 2 saatlik uykuyla iş başındayım. benim moraliiiiiiii sifir sifir sifirrrr!!
Çok güzel olmuş hepsi ellerine sağlıkBen dun bebek magnetlerimi ve sekerlerimi yaptim arkadasimla
Hem magnet hem seker verecem ben ayri ayri. Baya yorucuymus, benim el becerim de sifir olunca tabi.. Ama zevkliydi yine de
Gozun aydin canim, cok sevindimKızımın kalbi iyileşmiş herkese teşekkür ederim nasıl strese girdiysem doktordan bir çıktım elim ayağım boşaldı gece hiç uyuyamamıştım.doktor her şey yolunda dediğinde eşimle o an bir birimize baktık ve işte dedim biz anne baba olmuşuz. Düğünümde hatırlıyorum o bakışı birde. Allaha bin kez şükür kimseyi çocuğuyla sınamasın...
herkeste çıkmıodur belki de canım ona takılma ya bebişin sağlıklı olsundabenimki çıkmadı daha doktora sordum geçen hafta çıkmayabilir de dedi ben herkeste çıkıyo biliyodum
Ay üzülme cnm 28 de banada yapacaklardı ağrılarım azaldı diye yapmadılar. Allahtan her şeyin çaresi varKızlar ben çok kötüyüm her doktordan gelmemde bundan sonra sümüğümü çeke çeke dertlenecem galiba size
Az evvel bebeğin akciğerinş geliştirici iğneden vurundum. Celeston iki doz tek seferde... yarında aynı şekilde vurulacakmışım. Doktor zararı yok dedi ama ben endişeliyim. Bebeğimin gelişim geiriliği olduğu için erken doğum riskim varmış.
Haftaya yine gitcem doktora. Bundan sonra doğuma kadar her hafta gitcekmişim.
Canım çok sıkıldı dertleşmek istedim sadece
Çok teşekkür ederim gerçekten herşeyin başı sağlıkGozun aydin canim, cok sevindim
Buda guzelmis canim bi sor bakalim.cok yogunar vallaha 1 aydan once gondermiyolar
Annislerrr nasilsinizzz ??
Tartiya bi cikdim 9 kilo olmus toplamda yaaaacok mu oldu ne daha 2 ay varr bu donemde cok aliniyomus amaa sizde nasil durumlar birileri bana cok almamissin desinn
Bende bakayim sitesine ozaman sagol canimSordum 4-5 günde teslim ederiz dedi..
Normal bence miden küçülüyor son ay hiö almıyorsun çikolata börek falan yemezsen eğer bu bir ayda 2 alsan son ayda 2 ideali bu zatenAnnislerrr nasilsinizzz ??
Tartiya bi cikdim 9 kilo olmus toplamda yaaaacok mu oldu ne daha 2 ay varr bu donemde cok aliniyomus amaa sizde nasil durumlar birileri bana cok almamissin desinn
Hapşırınca karnında batma acı olan var mı anniişler....
Boşver canım ya. Onun gibi tiplerden o kadar çok var ki adam yerine koymaya değmezay dimi ya sabah farklı departmandan bi kadın sinirlerimi bozdu. ne zaman çıkıyosun izne dedi bu hafta son dedim a a ben 37ye kadar çalışmıştım dedi. yaa ben çok yoruldum daha zaten işlerimi de bitiremedim rahat rahat ütüsünü yapmak odasını hazırlamak istiyorum dedim. nası yani daha yapmadın mı şimdiye kadar bitirmiş olman lazımdı çok geç kalmışsın dedi ayy sinir etti beni ya daha doğurmadan başarısız bi anne olucaksın demek istedi bana. pis mikrop dövmek istiyorum şu an onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?