2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

OOO SEREFSIZLERRR KIZ RAPORA CIKICAM CALISAMAZA DEVLETTE UMUDUNU KESICEK ARTIK BENDEN 2 HAFTA SONRA : D ALLAH KORUSUN EN COK KORKTUGUM SEY O KORDON INSALLAH SAGLICAKLA KUCAKLARIMIZA ALALIMDA ARTIK YORULDUM YAA

Bu ciger gelistirici igne vurulunca nekadar surede bebisin cigeri gelisiyor acabaa biliyonmu canim
Burda 15 gun diye yazdiydilar ama arastirip sormadim hic.
Yani 4 igne vurunuyosun bebegin cigerleei gelişiyir 15 gun sonra çurüyo mu Allah korusun geliştiriyosa artık gelismiş demektir mantık olarak. Ama bilimsel boyutunu araştırmadım

Gönlünü ferah tut canım. Umarım sağlıklı bir şekilde kuzucuğunu kucağına alırsın.sen duanı et sürekli, emin ol doğduğunda ultrasonda söylenenden farklı doğan o kadar bebek varki.

Canım ya tüylerim diken diken oldu ne mutlu size çok sevindim

yaa. ben reflü yatağı almadım bile.. ki hastaneye götüreyim. ihtiyaçlar bitmiyor ki hiç

bende de oluyor canım. baskıyla alakalı sanırım. bi de sıcak tut kendini.

ya illa olcak diye bişi yok ama 50 liralık şey için sağlıktan ödün vermek istemedim cnm.hemde salonda biyerde de gezdirilir

canım çok sevindim geçmiş olsun ne vardı kalbinde bebişin

gun iicnde iyiyim umutluyum ama aksam oldu mu beni bi korku sariyo. hele gece olsun hic istemiyorum :/ sorun da su,bebis baya hareket edio acitiyo canimi..karnim cok gerilio daha buyuycek bi de.. diyorum ben nasil doğuracam bi de daha 10 hafta var kismetse oyy oyy gozum korkuyo artik

Annislerrr nasilsinizzz ??
Tartiya bi cikdim 9 kilo olmus toplamda yaaaa cok mu oldu ne daha 2 ay varr bu donemde cok aliniyomus amaa sizde nasil durumlar birileri bana cok almamissin desinn
bence normal. ben de 9 kilo aldım çok yemediğim halde. gerçi ben 5 kilo vermiştim 4. aydan itibaren almaya başladım kilo eski kilomun üstüne 4 kilo almış gibiyim. ama düştüğüm yerden itibaren bakınca 9 kilo aldım ve 4. aydan itibaren almaya başladığımı ve haaala kusmalarımın devam ettiğini düşünerek bundan daha az alınamazdı gibi geliyor bana zaten :) takma kafana

Hapşırınca karnında batma acı olan var mı anniişler....
bende hep vardı. hatta çok korkuyodum başlarda. ama sakın ayakta hapşurma. mümkünse otur ve karnını tut canım.

ya illa olcak diye bişi yok ama 50 liralık şey için sağlıktan ödün vermek istemedim cnm.hemde salonda biyerde de gezdirilir
haklısın ya ben de alıyım en iyisi. ben daha beşik falan da almadığım için yatak yastak vs araştırmalarına da girmedim.

benim bi arkadaşımın abisiyle arasında 10 ay vardı. anladınız siz

tum bebilerde bu hickirik cogaldi anlasilan
evett benimki de hapşuruyo. hatta o kadar uzun sürüyo ki ben sinirleniyorum yavrum hepten gıcık oluyodur içerde

sen nasilsin tatlim,en son dinlenmek zorundaydin nasil hissediyosun? tabi ki bebisin de..

Canım 5 gündür yatıyorum.bı yemege bı tuvalete kalkıyorum.yarın kontrolüm var insallah pozısyon degısmıstır ama ben hala asagıda hıssedıyorum.pek yukarı cıkmıs gıbı degıl.muhremelen yatmaya devam dıyecek.
Senın nasıl gıdıo tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…