- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #48.801
OOO SEREFSIZLERRR KIZ RAPORA CIKICAM CALISAMAZAnasıl 2 hafta kaldı kız doğumamı? ay dur heyecan yaptım benim 4 haftam var. ay vakitler geldi ya. bu aralar benimki hep uyuyo :)) 2 gün önce arkadaşım mecburi doğum yaptı. kontrole gidiyo doktor bi bakıyo kordon boynuna dolanmış hemen ameliyata almışlar. kız diyo ki funda bebk harekette ediyodu hiç anlamadık. aklınızda bulunsun. allah korusun. hergün kontrolemi gitsek napsak? eşyalar aralık 24 de gelcekmiş. sipariş verirken 1 hafta diyolardı alın g... sokun dedim ben doğurcam o zamana. hesabıma göre 21 aralıkta ben yolcuyum :)
Burda 15 gun diye yazdiydilar ama arastirip sormadim hic.Bu ciger gelistirici igne vurulunca nekadar surede bebisin cigeri gelisiyor acabaa biliyonmu canim
Gönlünü ferah tut canım. Umarım sağlıklı bir şekilde kuzucuğunu kucağına alırsın.sen duanı et sürekli, emin ol doğduğunda ultrasonda söylenenden farklı doğan o kadar bebek varki.Kızlar ben çok kötüyüm her doktordan gelmemde bundan sonra sümüğümü çeke çeke dertlenecem galiba size
Az evvel bebeğin akciğerinş geliştirici iğneden vurundum. Celeston iki doz tek seferde... yarında aynı şekilde vurulacakmışım. Doktor zararı yok dedi ama ben endişeliyim. Bebeğimin gelişim geiriliği olduğu için erken doğum riskim varmış.
Haftaya yine gitcem doktora. Bundan sonra doğuma kadar her hafta gitcekmişim.
Canım çok sıkıldı dertleşmek istedim sadece
Bende de oluyordu, karnimi tutunca pek acimiyor amaHapşırınca karnında batma acı olan var mı anniişler....
Canım ya tüylerim diken diken oldu ne mutlu size çok sevindimKızımın kalbi iyileşmiş herkese teşekkür ederim nasıl strese girdiysem doktordan bir çıktım elim ayağım boşaldı gece hiç uyuyamamıştım.doktor her şey yolunda dediğinde eşimle o an bir birimize baktık ve işte dedim biz anne baba olmuşuz. Düğünümde hatırlıyorum o bakışı birde. Allaha bin kez şükür kimseyi çocuğuyla sınamasın...
yaa. ben reflü yatağı almadım bile.. ki hastaneye götüreyim. ihtiyaçlar bitmiyor ki hiç
bende de oluyor canım. baskıyla alakalı sanırım. bi de sıcak tut kendini.
14,5 kilo alarak seninkine çok değil diyorumAnnislerrr nasilsinizzz ??
Tartiya bi cikdim 9 kilo olmus toplamda yaaaacok mu oldu ne daha 2 ay varr bu donemde cok aliniyomus amaa sizde nasil durumlar birileri bana cok almamissin desinn
Kızlar nasıl cahil insanlar var ya doğum yapmışlar, süt korur diye korunmasız ilişkiye giriyorlarmış. Bebek emzirdikleri için, ilaç almıyorlarmış bu neyin kafasıdır!...
Aman diyim süt korur korunma diyenleri pıçaklayabilirsiniz.
Kızımın kalbi iyileşmiş herkese teşekkür ederim nasıl strese girdiysem doktordan bir çıktım elim ayağım boşaldı gece hiç uyuyamamıştım.doktor her şey yolunda dediğinde eşimle o an bir birimize baktık ve işte dedim biz anne baba olmuşuz. Düğünümde hatırlıyorum o bakışı birde. Allaha bin kez şükür kimseyi çocuğuyla sınamasın...
Benim bebis cok hickiriyor, nerdeyse her ogunden sonra.. Iyi biseymis aslinda hickirik ama yine de kiyamiyorum
Benim bebis cok hickiriyor, nerdeyse her ogunden sonra.. Iyi biseymis aslinda hickirik ama yine de kiyamiyorum
Cahillik ya:)
benimki de öyle günde 3 posta hıçkırık tutuo yavrumu
benim bildiğimde bebeğin ciğerleri geliştiği için hıçkırırmış canım ii bişiBenim bebis cok hickiriyor, nerdeyse her ogunden sonra.. Iyi biseymis aslinda hickirik ama yine de kiyamiyorum
bence normal. ben de 9 kilo aldım çok yemediğim halde. gerçi ben 5 kilo vermiştim 4. aydan itibaren almaya başladım kilo eski kilomun üstüne 4 kilo almış gibiyim. ama düştüğüm yerden itibaren bakınca 9 kilo aldım ve 4. aydan itibaren almaya başladığımı ve haaala kusmalarımın devam ettiğini düşünerek bundan daha az alınamazdı gibi geliyor bana zaten :) takma kafanaAnnislerrr nasilsinizzz ??
Tartiya bi cikdim 9 kilo olmus toplamda yaaaacok mu oldu ne daha 2 ay varr bu donemde cok aliniyomus amaa sizde nasil durumlar birileri bana cok almamissin desinn
bende hep vardı. hatta çok korkuyodum başlarda. ama sakın ayakta hapşurma. mümkünse otur ve karnını tut canım.Hapşırınca karnında batma acı olan var mı anniişler....
haklısın ya ben de alıyım en iyisi. ben daha beşik falan da almadığım için yatak yastak vs araştırmalarına da girmedim.ya illa olcak diye bişi yok ama 50 liralık şey için sağlıktan ödün vermek istemedim cnm.hemde salonda biyerde de gezdirilir
benim bi arkadaşımın abisiyle arasında 10 ay vardı. anladınız sizCahillik ya:)
evett benimki de hapşuruyo. hatta o kadar uzun sürüyo ki ben sinirleniyorum yavrum hepten gıcık oluyodur içerdetum bebilerde bu hickirik cogaldi anlasilan
sen nasilsin tatlim,en son dinlenmek zorundaydin nasil hissediyosun? tabi ki bebisin de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?