- 26 Mayıs 2015
- 2.846
- 3.674
- 133
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #48.821
bence normal. ben de 9 kilo aldım çok yemediğim halde. gerçi ben 5 kilo vermiştim 4. aydan itibaren almaya başladım kilo eski kilomun üstüne 4 kilo almış gibiyim. ama düştüğüm yerden itibaren bakınca 9 kilo aldım ve 4. aydan itibaren almaya başladığımı ve haaala kusmalarımın devam ettiğini düşünerek bundan daha az alınamazdı gibi geliyor bana zaten :) takma kafana
bende hep vardı. hatta çok korkuyodum başlarda. ama sakın ayakta hapşurma. mümkünse otur ve karnını tut canım.
haklısın ya ben de alıyım en iyisi. ben daha beşik falan da almadığım için yatak yastak vs araştırmalarına da girmedim.
benim bi arkadaşımın abisiyle arasında 10 ay vardı. anladınız siz
evett benimki de hapşuruyo. hatta o kadar uzun sürüyo ki ben sinirleniyorum yavrum hepten gıcık oluyodur içerde
evett benimki de hapşuruyo. hatta o kadar uzun sürüyo ki ben sinirleniyorum yavrum hepten gıcık oluyodur içerde
bende vuruldum 2 gün ikişer tane korkma bişey olmaz içini ferah tut.benim hamileliğin başından beri ileri derece riskli gruba giriyorum.doktorum bile bu haftaya kadar gelmeme şaşırıyor.Kızlar ben çok kötüyüm her doktordan gelmemde bundan sonra sümüğümü çeke çeke dertlenecem galiba size
Az evvel bebeğin akciğerinş geliştirici iğneden vurundum. Celeston iki doz tek seferde... yarında aynı şekilde vurulacakmışım. Doktor zararı yok dedi ama ben endişeliyim. Bebeğimin gelişim geiriliği olduğu için erken doğum riskim varmış.
Haftaya yine gitcem doktora. Bundan sonra doğuma kadar her hafta gitcekmişim.
Canım çok sıkıldı dertleşmek istedim sadece
hapşuruo mubence normal. ben de 9 kilo aldım çok yemediğim halde. gerçi ben 5 kilo vermiştim 4. aydan itibaren almaya başladım kilo eski kilomun üstüne 4 kilo almış gibiyim. ama düştüğüm yerden itibaren bakınca 9 kilo aldım ve 4. aydan itibaren almaya başladığımı ve haaala kusmalarımın devam ettiğini düşünerek bundan daha az alınamazdı gibi geliyor bana zaten :) takma kafana
bende hep vardı. hatta çok korkuyodum başlarda. ama sakın ayakta hapşurma. mümkünse otur ve karnını tut canım.
haklısın ya ben de alıyım en iyisi. ben daha beşik falan da almadığım için yatak yastak vs araştırmalarına da girmedim.
benim bi arkadaşımın abisiyle arasında 10 ay vardı. anladınız siz
Çok güzelmiş hiç de kız işi değilKızlar merhaba,
Sanırım mobilya olarak http://www.belis.com.tr/urun/defne bunu alacağım.
Aslında biraz kız işi gibi geldi, ama mavi ve krem halı perde kombini ile erkek odasına dönebiliyor.
Fikirlerinizi almak istedim...
Ayrıca Belis alan var mı?
Canım 5 gündür yatıyorum.bı yemege bı tuvalete kalkıyorum.yarın kontrolüm var insallah pozısyon degısmıstır ama ben hala asagıda hıssedıyorum.pek yukarı cıkmıs gıbı degıl.muhremelen yatmaya devam dıyecek.
Senın nasıl gıdıo tatlım
bende duyuyorum o çıt sesini canım korkmakızlar günaydın :)) dün yine dip köşe temizliğe girdim birazını da bugüne bıraktım evde kalmak bana yaramıyor :)) kızlar bişey sorcam dün karnımda bebeğim oynarken izlerken çıt diye ses geldi karnımdan geldi sanırım bebeğimden, sesten sonra bir iki dakka hareket etmedi sonra tekrar başladı harekete ama o sesten sonra göbek deliğimin sağ tarafında biraz acı varburda okumuştum bazı arkadaşlarda da çıt sesi duyuyorlardı o yüzden çok takmak istemedim
bende de var canımkızlar karnınızda doğum çizgisi çıktı mı, doğuma yakın çıkıyomuş kahverengiymiş?
neden bu kadar risklisin ki nedeni nebende vuruldum 2 gün ikişer tane korkma bişey olmaz içini ferah tut.benim hamileliğin başından beri ileri derece riskli gruba giriyorum.doktorum bile bu haftaya kadar gelmeme şaşırıyor.
hahah. benim çocuğum farklıhapşuruo mu
doktorum bu iğnenin rtki etmesi için en az 48 saat geçmesi gerek dedi canımBu ciger gelistirici igne vurulunca nekadar surede bebisin cigeri gelisiyor acabaa biliyonmu canim
hahah. benim çocuğum farklı
sonradan farkedip düzelttim ama
evet canım sonradan gördümm :))hahah. benim çocuğum farklı
sonradan farkedip düzelttim ama
Anladim canim.bana doktorum hic konusunu etmedide.ikiz oldugu icin hep bi erken dogum sikintisi oluyo ondan merak ettimdoktorum bu iğnenin rtki etmesi için en az 48 saat geçmesi gerek dedi canım
hadi insallah canim,ins degistirmistir fistik. ben de bi iyi bi kotu gidiyorum ya bazen sanci ve degisik oluyorum. zaten ordan burdan vurup duruyo yaramazbuna da sukur
Cok guzellermis. Ben sadece gardrop bakiyorum, 2 kapili olanlardan. Fiyatlarini goremedim yalniz. Sitede yazmiyormu?Kızlar merhaba,
Sanırım mobilya olarak http://www.belis.com.tr/urun/defne bunu alacağım.
Aslında biraz kız işi gibi geldi, ama mavi ve krem halı perde kombini ile erkek odasına dönebiliyor.
Fikirlerinizi almak istedim...
Ayrıca Belis alan var mı?
5 tane myom var toplam 20 cm buluyorlardır herhalde hamileliğin başından beri evden çıkmıyorum.koltuktan tuvalete gidene kadar sancı ağrı giriyor.2 kere parçalı kanama geçirdim.doktorum başka biri olsaydı bu bebek on kere düşmüştü dedi.Rabbim bu günlere getirdi.inşallak kucağıma almayı nasip eder sağlıkla sıhatle.Ben hamile kalmadan önce doktora gittim 2 küçük myom vardı hiç bir sorun olmaz hamile kalmaya bak dedi Rabbim aratmadı hemen hamile kaldım.sonra o doktor olayı rahmimin alınmasına yoğun bakımda yatmama kadar olayı götürdü.bende doktorumu değiştirdim.bu doktorumdan çok memnunum.3 haftayı daha atlatsam diye bakıyorum.Burada bir sürü sorunlu hamilelik geçiren arkadaş var.çok şükür bu günlere geldik az kaldı o yüzden kendini üzmebende duyuyorum o çıt sesini canım korkma
bende de var canım
neden bu kadar risklisin ki nedeni ne
masallah ona da benimkine de,hic durmuyor aynn..ozellikle gobegimi cok seviyo galiba,ordan omuz mu atio dirsek mi atio sinirli oglus,sivrilip çıkıyo.gece kusu zaten bi de.. ilerde daha sert hissedersinz derler bi de,bakalim neler yapacaklarAman sorun olmasın canım ya senınkınınde tekmelerı sertlestımı ya benımkı yerınde durmuyor oyle bı tekmelıyoki benı yerımden zıplatıyo kuduruk
beninki kendi anlattı herşeyi.benimki tek ama başından beri düşük ve erken doğum riskim var canımAnladim canim.bana doktorum hic konusunu etmedide.ikiz oldugu icin hep bi erken dogum sikintisi oluyo ondan merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?