2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Tabı canım emzırme dönemınde hamıle kalanların hıkayelerını cok duyuyoruz :)

bende vuruldum 2 gün ikişer tane korkma bişey olmaz içini ferah tut.benim hamileliğin başından beri ileri derece riskli gruba giriyorum.doktorum bile bu haftaya kadar gelmeme şaşırıyor.

hapşuruo mu

hadi insallah canim,ins degistirmistir fistik. ben de bi iyi bi kotu gidiyorum ya bazen sanci ve degisik oluyorum. zaten ordan burdan vurup duruyo yaramaz buna da sukur

bende duyuyorum o çıt sesini canım korkma
kızlar karnınızda doğum çizgisi çıktı mı, doğuma yakın çıkıyomuş kahverengiymiş?
bende de var canım
bende vuruldum 2 gün ikişer tane korkma bişey olmaz içini ferah tut.benim hamileliğin başından beri ileri derece riskli gruba giriyorum.doktorum bile bu haftaya kadar gelmeme şaşırıyor.
neden bu kadar risklisin ki nedeni ne

Kızlar bir sorum daha var:)
Aldığınız şifonyer ve gardropların derinliği ne kadar? Ben katalogdan sipariş vereceğim için emin olamadım da yeter mi yetmez

evett benimki de hapşuruyo. hatta o kadar uzun sürüyo ki ben sinirleniyorum yavrum hepten gıcık oluyodur içerde [/QUOTE]
hapşurmuyo kız hıçkırıyo

hadi insallah canim,ins degistirmistir fistik. ben de bi iyi bi kotu gidiyorum ya bazen sanci ve degisik oluyorum. zaten ordan burdan vurup duruyo yaramaz buna da sukur

Aman sorun olmasın canım ya senınkınınde tekmelerı sertlestımı ya benımkı yerınde durmuyor oyle bı tekmelıyoki benı yerımden zıplatıyo kuduruk

Cok guzellermis. Ben sadece gardrop bakiyorum, 2 kapili olanlardan. Fiyatlarini goremedim yalniz. Sitede yazmiyormu?

bende duyuyorum o çıt sesini canım korkma

bende de var canım

neden bu kadar risklisin ki nedeni ne
5 tane myom var toplam 20 cm buluyorlardır herhalde hamileliğin başından beri evden çıkmıyorum.koltuktan tuvalete gidene kadar sancı ağrı giriyor.2 kere parçalı kanama geçirdim.doktorum başka biri olsaydı bu bebek on kere düşmüştü dedi.Rabbim bu günlere getirdi.inşallak kucağıma almayı nasip eder sağlıkla sıhatle.Ben hamile kalmadan önce doktora gittim 2 küçük myom vardı hiç bir sorun olmaz hamile kalmaya bak dedi Rabbim aratmadı hemen hamile kaldım.sonra o doktor olayı rahmimin alınmasına yoğun bakımda yatmama kadar olayı götürdü.bende doktorumu değiştirdim.bu doktorumdan çok memnunum.3 haftayı daha atlatsam diye bakıyorum.Burada bir sürü sorunlu hamilelik geçiren arkadaş var.çok şükür bu günlere geldik az kaldı o yüzden kendini üzme

Aman sorun olmasın canım ya senınkınınde tekmelerı sertlestımı ya benımkı yerınde durmuyor oyle bı tekmelıyoki benı yerımden zıplatıyo kuduruk
masallah ona da benimkine de,hic durmuyor aynn..ozellikle gobegimi cok seviyo galiba,ordan omuz mu atio dirsek mi atio sinirli oglus,sivrilip çıkıyo.gece kusu zaten bi de.. ilerde daha sert hissedersinz derler bi de,bakalim neler yapacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…