- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #48.841
Rabbim ol derse oluyor işte.. inşallah sağsalim kucağına alırsın bebişini... benimkide riskli bi gebelik ama seninki daha zormuş.. Allah yardımcın olsun inşallah5 tane myom var toplam 20 cm buluyorlardır herhalde hamileliğin başından beri evden çıkmıyorum.koltuktan tuvalete gidene kadar sancı ağrı giriyor.2 kere parçalı kanama geçirdim.doktorum başka biri olsaydı bu bebek on kere düşmüştü dedi.Rabbim bu günlere getirdi.inşallak kucağıma almayı nasip eder sağlıkla sıhatle.Ben hamile kalmadan önce doktora gittim 2 küçük myom vardı hiç bir sorun olmaz hamile kalmaya bak dedi Rabbim aratmadı hemen hamile kaldım.sonra o doktor olayı rahmimin alınmasına yoğun bakımda yatmama kadar olayı götürdü.bende doktorumu değiştirdim.bu doktorumdan çok memnunum.3 haftayı daha atlatsam diye bakıyorum.Burada bir sürü sorunlu hamilelik geçiren arkadaş var.çok şükür bu günlere geldik az kaldı o yüzden kendini üzme
bence değil gayet şıkKizlar bu gecelik sabahlik takimi aldim ama gogus bolgesi cok mu acik durur bilemedim.gorunce gözüm kaldi
Evet biliyorum canim myomlardan dimi.Allah yardimcimiz olsun.bisey kalmadi artikbeninki kendi anlattı herşeyi.benimki tek ama başından beri düşük ve erken doğum riskim var canım
bence güzel.. salı günü çarşıya gittim bende baktım .. hep babaanne işiydiKizlar bu gecelik sabahlik takimi aldim ama gogus bolgesi cok mu acik durur bilemedim.gorunce gözüm kaldi
canım benimki uyuyamamaktan şişiyo. Bende şüphelendim ama baktırdım yine çok şiştiğim bi gün. Çok şükür bişey çıkmadı :/ uyusam geçicek de ..ben de geçen paylaştım benim de çıktı doğumdan sonra birkaç ay içinde kayboluomuş korkulacak bişey değil canım
korkutmak givi olmasın ama surat şişliği iyi değil canım tansiyonunu ölçtür düzenli olarak.bi de idrar tahlili yaptır sağlık ocaklarında yapıolar ben yaptırdım bugün 5 dklık iş hemen de sonucu alıosun.allah korusun preeklamsi diye bir gerçek var.sen tahlilini yaptır için rahat etsin.ben çok korkuodum benim yüzüm şişmedi ama ellerim ayaklarım şiş alyansım olmuo artık parmağıma.ayakkabılarım sıkıo.çok şükür protein çıkmadı idrarda.üstüne üstlük tansiyonum düşüyo fenalaşıom.yine de çok tuz tüketmekten korkuom yaa herşeyin aşırısı zarar.tuzu azalt bi de bol su iç ama ihmal etme
çok güzeeeeeellllllKizlar bu gecelik sabahlik takimi aldim ama gogus bolgesi cok mu acik durur bilemedim.gorunce gözüm kaldi
masallah ona da benimkine de,hic durmuyor aynn..ozellikle gobegimi cok seviyo galiba,ordan omuz mu atio dirsek mi atio sinirli oglus,sivrilip çıkıyo.gece kusu zaten bi de.. ilerde daha sert hissedersinz derler bi de,bakalim neler yapacaklar
Kizlar bu gecelik sabahlik takimi aldim ama gogus bolgesi cok mu acik durur bilemedim.gorunce gözüm kaldi
Evet yaa benim ilk aldigim biraz babanne isi gibiydi zaten de hep aklimdaydi guzel bisey bulursan alayim diyebence güzel.. salı günü çarşıya gittim bende baktım .. hep babaanne işiydi
merakla bekliyorum ben de. ben nasil dayancam diye dusunurken simdi de bebis nasil bekleyebilcek diyorumAy ilerde daha neler basımıza gelecek
mutlu günlerde kullanEvet yaa benim ilk aldigim biraz babanne isi gibiydi zaten de hep aklimdaydi guzel bisey bulursan alayim diye
Kizlar bu gecelik sabahlik takimi aldim ama gogus bolgesi cok mu acik durur bilemedim.gorunce gözüm kaldi
Ben de beslememi değiştim meğer bir şey yemiyormuşum fediğin gibi muzdur süttür pekmezdir Allah me verdiyse yiyorum artık. Bir haftada 150 gr almış. doktor bebek kilosu düşük ama hiç kilo almıyor değil dedi. Ama 31 haftadayım 1380 kilosu minnak bişey kafasını boyunu bilmiyorum haftaya sorarımCanımmhiç moralini bozma gelişim geriliği derken nasıl bi gerilik varmış? Benim de bebeğim 30. Haftadayken çocuğumun kilosu 1250 gramdı bacak boyu 1 hafta kafası 1 hafta karın bölesi 10 gün geriden geliyordu doktorum nstye bağladı biraz şüpheli baktı büyümemiş dedi ve kendime zehir ettim kaç günügünde iki muz iki yumurta haşlanmış buğdayı yoğurtlayarak yedim et süt balık hiç ihmal etmedim. Ki ben bu yenilenlerin çocuğun kilosuna gelişimine çok etki ediceğini düşünmeZdim yapısı minyon diyordum hep. 31+6 Da gittik 450 grm almış çok sevindim ve ölçümleri 31+0 31+3 31+5 çıktı içim rahatlayarak geri geldim sende inşallahh haftaya mutlu haberler alırsın. Bana doktorum bile milimetrik ölçümler bunlar azcık kaysa ya büyük ya küçük çıkar bi takip edelim demişti sen de hemen moralini bozma:)
Sağolasın canım.. Umarım öyle olur canım. Vaktinde doğsun sağlıklı olsun da kilosunu takmıyorum aslında. Her şeyin hayırlısı...Gönlünü ferah tut canım. Umarım sağlıklı bir şekilde kuzucuğunu kucağına alırsın.sen duanı et sürekli, emin ol doğduğunda ultrasonda söylenenden farklı doğan o kadar bebek varki.
Yaa ben de bundan almak istiyorum. Uzun zamandır bakıyorum. N11.com da 120 tl idi. Akakçeden araştırdığımda 102 tl ye bulmuştum. Sen kaça aldın? Göğüs bölgesinin açıklığından çok acaba görüş bölgesi sıkar mı konusu beni düşündürdü. Geceliğin gelince bana da söyler misin? Sipariş vericem ben de.Kizlar bu gecelik sabahlik takimi aldim ama gogus bolgesi cok mu acik durur bilemedim.gorunce gözüm kaldi
Sağol canımbende vuruldum 2 gün ikişer tane korkma bişey olmaz içini ferah tut.benim hamileliğin başından beri ileri derece riskli gruba giriyorum.doktorum bile bu haftaya kadar gelmeme şaşırıyor.
sağol canım evet dediğin gibi artık düzenli besleniyorum Ahh ahh keşke baştan yapsaydım ihmal ettim. Ondan pişmanım vicdanım rahat değil yaa..Canim bozma moralini o igneden vurunan cok oldu burda. Ben de vurundun 4 doz.
Ne kadar geride ki usgde ölçümler yanlış olabiliyo. Sen yine de bak bebişe yarayacak seyler ye faydasını gorürsün muz kaşar ceviz pekmez tahin tam bugday ekmegi süt vs.
Canım çok düzenli beslenip aynı durumda olan da var. Senin suçun değil. Üzülme. Daha vakit var hem.sağol canım evet dediğin gibi artık düzenli besleniyorum Ahh ahh keşke baştan yapsaydım ihmal ettim. Ondan pişmanım vicdanım rahat değil yaa..
yatınca bıraz gecıyor gibi. o yuzden bulantım olunca uzanıyorum hemenbenim bulantılarda geldi valla. Arada vuruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?