2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbim ol derse oluyor işte.. inşallah sağsalim kucağına alırsın bebişini... benimkide riskli bi gebelik ama seninki daha zormuş.. Allah yardımcın olsun inşallah

canım benimki uyuyamamaktan şişiyo. Bende şüphelendim ama baktırdım yine çok şiştiğim bi gün. Çok şükür bişey çıkmadı :/ uyusam geçicek de ..

masallah ona da benimkine de,hic durmuyor aynn..ozellikle gobegimi cok seviyo galiba,ordan omuz mu atio dirsek mi atio sinirli oglus,sivrilip çıkıyo.gece kusu zaten bi de.. ilerde daha sert hissedersinz derler bi de,bakalim neler yapacaklar

Ay ilerde daha neler basımıza gelecek

Ben de beslememi değiştim meğer bir şey yemiyormuşum fediğin gibi muzdur süttür pekmezdir Allah me verdiyse yiyorum artık. Bir haftada 150 gr almış. doktor bebek kilosu düşük ama hiç kilo almıyor değil dedi. Ama 31 haftadayım 1380 kilosu minnak bişey kafasını boyunu bilmiyorum haftaya sorarım

Gönlünü ferah tut canım. Umarım sağlıklı bir şekilde kuzucuğunu kucağına alırsın.sen duanı et sürekli, emin ol doğduğunda ultrasonda söylenenden farklı doğan o kadar bebek varki.
Sağolasın canım.. Umarım öyle olur canım. Vaktinde doğsun sağlıklı olsun da kilosunu takmıyorum aslında. Her şeyin hayırlısı...

Kizlar bu gecelik sabahlik takimi aldim ama gogus bolgesi cok mu acik durur bilemedim.gorunce gözüm kaldi

Ben bunun pijamasını çok beğenmiştim alıcaktım da ama sonra görümcem doğum günü hediyesi pijama alınca hevesim kursağımda kaldı çok güzel canım, güle güle kullan..

Kizlar bu gecelik sabahlik takimi aldim ama gogus bolgesi cok mu acik durur bilemedim.gorunce gözüm kaldi
Yaa ben de bundan almak istiyorum. Uzun zamandır bakıyorum. N11.com da 120 tl idi. Akakçeden araştırdığımda 102 tl ye bulmuştum. Sen kaça aldın? Göğüs bölgesinin açıklığından çok acaba görüş bölgesi sıkar mı konusu beni düşündürdü. Geceliğin gelince bana da söyler misin? Sipariş vericem ben de.

sağol canım evet dediğin gibi artık düzenli besleniyorum Ahh ahh keşke baştan yapsaydım ihmal ettim. Ondan pişmanım vicdanım rahat değil yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…