- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #49.721
Bizzz meselaa :) gun yaklasio hem korku hem heyecann.. o yataklrdan bende alicam canm en azndan yan yatiomu die endise etmem korkuyorum cunku.
Bilmıorm ki canm kayınvalidem ben getrcem dıo bende tamam dedim be diyeym, birlikte bekleriz artk bebişlerimizibenm doktorumda 1 ocaktan sonra beklemeye basla dedi ama erkek cocuk gününü bekler dıolar ya kısmet artık, ultrason kontrollerınde son 3 seferdr 14 ocak cıkıo tahmini doğum tarihi bakalm ne zaman gelecek kerata
seherli bi isimdi daha geçen gün yazdıaaa birisizi zıpırcık diğeri kim ki, ayyy Allahım inş sağlıkla versin hepimize
evet.. hele ilk beyaz örgü olan. bende bugün hazırından aldım. ama bu beyaz çok güzel.
keşke benim olsa.. (güldür güldür şovdan replik)
iyi akşamlar hepinize güzel anneler..
sıcak basmaları geceleri banada oluyor ama hala yorgan üstümde oluyor. eşim sabah namazına kalkıp geldiğinde soba niyetine sarılıp ısındığını söylüyor. soba gibiymişim..
Merhaba herkese. Benim el parmakların ve el bileklerinde inanılmaz bir ağrı oluyor ve kesintisiz sürekli bir ağrı. Aranızda böyle bir sorun yaşayan varmi doktor magnezyum verdi ama hiç bir etkisi yok. Bazen kimildatamiyorum bile o derece bir ağrı
seherli bi isimdi daha geçen gün yazdı
Off kızlar yaa benim cadı kızım alta baskı yapıo sürekli ve sanki aşağıda açılmalar oluo gbi hissediorum benn
Birde az önce gördüm ve şokk oldumm tam bacaklarımın bittiği yerde sağ ve solda çatlaklarım olmuşşş
Valla cnm hic aklima gelmedi.tuy kacar diyemi acaba ?ozaman gerek yok senin battaniyelere canım, kimisi kılıf geçir diyor battaniyeye bende ona göre kılıf alıcam, her şey ayrıntı resmen :)
Valla cnm hic aklima gelmedi.tuy kacar diyemi acaba ?
ben anneme ördüreyim bari bunun aynısından.ben kundak battaniye olarak bundan aldım Eki Görüntüle 1697223
bi de normal penye kundak aldım böyleEki Görüntüle 1697224
uyurken kendilerini çok uyandırıyomuş küçük bebekler.refleks olarak ellerini kollarını çok kıpırdatıolarmış.böyle kundak öneriyo doktorlar.ayakları serbest kalıyo zaten yarım kundak yani
Gule gule kullanin bende cok pahali diye almak istemedim mothercare den aldim ufak bi besik ama yatak problemi var icine sunger gibi bisey satiyolardi almadim. Ne yaptiniz yatak isini?biz kızımıza bundan yaptırdık teyzeleri.sağolsun hediye olarak yaptı kuzenim.ahşap işiyle uğraşıyo kendisi.normalde baya pahalı biz bedavaya getirmiş olduk valla.baya kullanışlı diyolar alan var mı bunlardan?
Su an çoğu sezaryan yapıştırma ile yapılıyor, dikiş alma derdi yok ama incecik bir çizgi gibi kalıyor genede..kızlar bişey sorcam, eğer benim inatcı bebeğim dönmezse suyum az diye sezeryan olucam, doktora sormadım unuttum ama sezeryan için yani belli olmaması için aslında az belli olması için estetik dikiş varmış, yapışkanmıymış neymiş öyle şeyler varmış onla ilgili bilginiz var mı
Bu grupta Ankara da yaşayan anne adayları var mı arkadaşlar yeni taşındım doktor ve iyi bir hastane arayışı içindeyim :)
Canim ben batikentte medical parkta ertan beye gidiyorum inanılmaz memnunum, sana da çok uzak değil, dene derim...Ankara yenimahalle deyim lokasyon olarak hastaneler çok ters yerlerde kalıyor.Bilmediğim bi yerde olunca seçmek de zor oluyor internetten araştırıyorum 30.haftadayım hamilelikte adam akıllı iyi bir hastane ve doktor bulmak şansa gibi..
Ben de bugun ilk çatlagimi gördüm, kedi tirmalamis gibi kırmızı idi ama gün içinde soldu rengi... ilk başta moralim bozuldu ama sonradan aman tek derdim bu olsun dedimOff kızlar yaa benim cadı kızım alta baskı yapıo sürekli ve sanki aşağıda açılmalar oluo gbi hissediorum benn
Birde az önce gördüm ve şokk oldumm tam bacaklarımın bittiği yerde sağ ve solda çatlaklarım olmuşşş
biz kızımıza bundan yaptırdık teyzeleri.sağolsun hediye olarak yaptı kuzenim.ahşap işiyle uğraşıyo kendisi.normalde baya pahalı biz bedavaya getirmiş olduk valla.baya kullanışlı diyolar alan var mı bunlardan?
Gule gule kullanin bende cok pahali diye almak istemedim mothercare den aldim ufak bi besik ama yatak problemi var icine sunger gibi bisey satiyolardi almadim. Ne yaptiniz yatak isini?
Yalanci kasilmalarin baslamis canim. Saatte 3 4 kere.olursa doktoruna soylemen.gerekir. ona gore kasilma.onleyici ilac veriyorlar. Cunku cok.olursa dogumu baslatabiliyor.şuan karnım yamuk duruyor.
niye öyle oluyor peki?
Anladim canim. Pamuk yatak mi yaptirican?ölçüleri normal yataklarla uyumlu olmadığı için yaptırmayı düşünüyorum canım zaten şimdilik reflü yatağında yatırıcam daha sonra yaptırayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?