2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bizzz meselaa :) gun yaklasio hem korku hem heyecann.. o yataklrdan bende alicam canm en azndan yan yatiomu die endise etmem korkuyorum cunku.

birde ilk acemilikte iyi gider canım ya, kimisi gerek yok dedi etraftan ama ben genede aldım, iyiki almışım ozaman, hakkaten yan yatması çok önemli çünkü bebeklerin

ay hayırlısı yaa düşündükçe bile heyecan basıyo beni.benimki kız ama hiç belli olmaz bakarsın seninki daha erken gelir.eşimin benim de doğum günümüz ocakta.bir gün arayla hem de.ikimizin arasına denk gelsin çok istiyom ama hayırlısı tabi.sezeryan olsa o günü seçerdim

ayy o sıcak basması beni mafetti dün gece canım ya, hani ateşli hasta olursun inlersin ya gece öyle inlemişim, eşim yazık gece uyuyamamış beni kontrol etmekten, uykusuz göreve gitti habire arıyor korktu heralde nasıl inlediysem :))

aynen bende de var canım ama sürekli değil, şişiyorda elim ayağım özellikle de elim

ben anneme ördüreyim bari bunun aynısından.ben kundak battaniye olarak bundan aldım

bi de normal penye kundak aldım böyle
uyurken kendilerini çok uyandırıyomuş küçük bebekler.refleks olarak ellerini kollarını çok kıpırdatıolarmış.böyle kundak öneriyo doktorlar.ayakları serbest kalıyo zaten yarım kundak yani

biz kızımıza bundan yaptırdık teyzeleri.sağolsun hediye olarak yaptı kuzenim.ahşap işiyle uğraşıyo kendisi.normalde baya pahalı biz bedavaya getirmiş olduk valla.baya kullanışlı diyolar alan var mı bunlardan?

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-22-20-41-20-1.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 101

civilde sanırım görmüştüm bunlardan ya çok tatlı ve kullanışlı gibi :)

2015 aralik annelerinin paapylaşımlarını okuyorumda aaaa doğum tarihleri ,son haftalar ay vakit geçmiyor annişler....zaten yatıyorum hep 40.haftaya kadar ne olacagini da biliyoz .....offffffffffff

Gule gule kullanin bende cok pahali diye almak istemedim mothercare den aldim ufak bi besik ama yatak problemi var icine sunger gibi bisey satiyolardi almadim. Ne yaptiniz yatak isini?

Eklentiler

• image.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 88
Su an çoğu sezaryan yapıştırma ile yapılıyor, dikiş alma derdi yok ama incecik bir çizgi gibi kalıyor genede..
Bu grupta Ankara da yaşayan anne adayları var mı arkadaşlar yeni taşındım doktor ve iyi bir hastane arayışı içindeyim :)

Canim ben batikentte medical parkta ertan beye gidiyorum inanılmaz memnunum, sana da çok uzak değil, dene derim...

Ben de bugun ilk çatlagimi gördüm, kedi tirmalamis gibi kırmızı idi ama gün içinde soldu rengi... ilk başta moralim bozuldu ama sonradan aman tek derdim bu olsun dedim

ben de aldigim besigi böyle yapmayi ummustm,ama olmuyorms uzuldum.. bu cok kullanisli cok hos bence. dusunsene hemen yaninda yatio ayni yatakta gibisin gerci olmadigi dhaa mi iyi oldu bilemicem,ben sevmekten zirt pirt uyandirirdm cocugu

Gule gule kullanin bende cok pahali diye almak istemedim mothercare den aldim ufak bi besik ama yatak problemi var icine sunger gibi bisey satiyolardi almadim. Ne yaptiniz yatak isini?

ölçüleri normal yataklarla uyumlu olmadığı için yaptırmayı düşünüyorum canım zaten şimdilik reflü yatağında yatırıcam daha sonra yaptırayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…