2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben de aldigim besigi böyle yapmayi ummustm,ama olmuyorms uzuldum.. bu cok kullanisli cok hos bence. dusunsene hemen yaninda yatio ayni yatakta gibisin gerci olmadigi dhaa mi iyi oldu bilemicem,ben sevmekten zirt pirt uyandirirdm cocugu

yaa evet ben şimdiden heyecanlandım uyuyamam heralde miniğimi izlemekten :)

Gule gule kullanin bende cok pahali diye almak istemedim mothercare den aldim ufak bi besik ama yatak problemi var icine sunger gibi bisey satiyolardi almadim. Ne yaptiniz yatak isini?
Canim bu besigi ne kadara almistin ici bos sekilde satiliyor degil mi ayrica yatak almak lazim arkadaslar reflu yatagi aliyor ama bu besigin icine de o sigar mi acaba

Canim bu besigi ne kadara almistin ici bos sekilde satiliyor degil mi ayrica yatak almak lazim arkadaslar reflu yatagi aliyor ama bu besigin icine de o sigar mi acaba
Bu besik 40*90 canim o yataklar kucuk gelir sanirim. Bos satiyolar yatagi ayri para zaten yatak demek icin bin sahit ister. Herhalde pamuk yaptiricam bende. 200 tl idi aldigimda dun gordum 250 tl yaziyodu fiyati.

Memnun musun peki birde renkli ultrason var mı ? Sincan birde başka biyerde daha varmış koru hastanesi
Bende yeni mahalle ilçesinde oturuyorum yakın bi hastane bulmak zor gerçekten..
Canim memnunum su anlik.ufak tefek kafaya takilan seyler oluyor ama genel olarak doktor rahatlatici sicak kanli.cogu zaman kendi doktorun sen oluyosun.renkli ultrason var.hastane de bebek yogun bakim unitesi falanda var.hastane arastirirken onlarada dikkat et.Allah korusun da kotuyude dusunup ona gore arastirmak lazim

Kızlar yeni bisey duydum bebek yeni dogunca sutten once bir iki damla nar suyu agzina damlatinca hic gazi olmuyomuss duyan varmiii.bide soda muabbeti vardi ama.ay su gaz olayi cok korkutuyo beniii

Kizlarrrr napiyosunuz benim midem 2 gündür çok fena yine gaviskon a başladım günde 2 defa nefes almam çok zorlastı

Kizlarrrr napiyosunuz benim midem 2 gündür çok fena yine gaviskon a başladım günde 2 defa nefes almam çok zorlastı
Iyiz sukur canim.artik mide baskisindan dolayi heralde.bide ben hamur isi ve muhallebi tarzi bisey yiyincede yanma oluyor.gaviskon iyi geliyomu bari

Kızlar yeni bisey duydum bebek yeni dogunca sutten once bir iki damla nar suyu agzina damlatinca hic gazi olmuyomuss duyan varmiii.bide soda muabbeti vardi ama.ay su gaz olayi cok korkutuyo beniii
Ben de limonu duymuştum. Çok gaz olunca 1 damla limon mide asitini düzenlediği için ise yariyormus

Ben de limonu duymuştum. Çok gaz olunca 1 damla limon mide asitini düzenlediği için ise yariyormus
Bikac damla Limon kasik ucuyla az seker ve azcik ilik su karisimini biliyorum ben bide.ama bu nar icin bikere mahsus yapiyomussun hic gazi olmuyomus.ama narda dogar dogmaz bebise zarari olurmu bilemiyorum

Baldirlarin.ust kisminda mi? Benim de olnus hic anlamadim.hangi ara oldu... dunya kadar kremler.suruyorum. ama yok gene caktirmadan catlmis. (

Iyiz sukur canim.artik mide baskisindan dolayi heralde.bide ben hamur isi ve muhallebi tarzi bisey yiyincede yanma oluyor.gaviskon iyi geliyomu bari
Hemde çok işe yarıyor cnm baya rahatlatiyor...beni suan en çok mide zorluyor bulantı bazen şişlik birde ayaklar yukarıda ya belkide en çok o rahatsız ediyor

3 kere makıne açtım
4. yıkanıyor
ama elde yıkama programında yıkıyorum yenı ve pamuklu oldukları için.
sonra da ayrı olarak durulayıp yıkıyorum.
durulama kısmına gecınce sırken atıyorum içine.

çok yoruldum :=) hep 4-5 parça ayrı yıkadım.
ama yoruldum. bunlar kurusun yenılere devam edıcem sonra :=)

Hemde çok işe yarıyor cnm baya rahatlatiyor...beni suan en çok mide zorluyor bulantı bazen şişlik birde ayaklar yukarıda ya belkide en çok o rahatsız ediyor
Bisey kalmadi canim Allahin izniyle dogunca unutacaz herseyi.gaviskon yariyosa iyi bari benim yaninca o bile fayda vermiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…