2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hastane çıkışını kaçtane aldınız ? Bide kıyafetleri 0-3 aylıkmı alayım yedek büyükte alayımmı?
10 lu birde 5 li aldım....ayrica iç dış zibinlar dan 3 takım aldım.... ayaklı altlardan 5 tane aldım üst lerden 4 tane aldım 2 tanede altli ustlu takımlardan aldım bunlar hep 0-3 aylık yeter diye düşünüyorum nasıl olsa 2 ay anca giyicekler belki daha az hatta oyüzden aşırıya kacmadim

Ozaman ben bide 5 li alayım karar verememiştim az giyerler çabuk büyüyorlar sıpalar :) kilotlu çorap aldın mı ilk zamanlar giydirilirmi bilemedim

elde yıkama bıtınce
durulama, sıkmaya alıyorum.
aslında makıne yapıyor
ben ona bile üşendim tek makinede kısa programda yıkayıverdim hepsini
erken dedıler bıraktım korkudan
kalkan almadım daha. çok gereklı mı kı? göğüs pedı aldım
göğüs ucunu uyarır diye mi erken dediler ki? herkes doğumdan önce başla diyor da zamanına karar veremedim ben de göğüs kalkanı da şöyle ki ped.den daha kullanışlıymış. göğüs ucunun nemi kalmaması kuruması gerekiyormuş muhakkak. yoksa yara oluyormuş. bi de pamuk yapışınca kaldırırken falan daha çok acıyomuş. ben de ped aldım baya. evde falan emzirirken önce göğüs ucumu nemle kurutur öyle ped koyarım. ama dışarda öyle bi imkanım olamayacağı için göğüs kalkanı kullanırım diye alıcam ben. bi de benim meme ucum yok nerdeyse. bebek kavramakta emmekte zorlanırsa onu protez gibi kullanmayı düşünüyorum. bi dee göğüs yarayken onunla emzirenler de oluyomuş. her halükarda çok kullanışlı alınması gerek gibi anlam çıkardım ben :)

Ben birkacgunde bir suruyorum kremi yaklasik 1 aydir.bundan sonra 2 gunde bir surerim dogum yapacagim haftada hergun.
ben de başlayım en iyisi artık zamanı geldi :) bi de canım bugün hastaneye gittim rapor için. acelem vardı uzun kalamadım. özlem hemşireyi de göremedim. sadece doğumhane tarafına geçip ordaki bi hemşireyle görüştüm. 4 tane (5li) hastane çıkışı getir dedi bana :)

ben dün itibariyle başladım canımm.. aslında ne göğüs var ne doluluk hissi ama başladım bakalım :)
bence doluluk hissi vardır da sen farkında değilsindir. yani yavaş yavaş olmuştur gözün alışmıştır :) bi de o krem zaten göğüs ucunu şimdiden korumak için. ihmal etmeyelim aman. insan yaşananları duyunca korkuyor. ağlayarak emzirenler falan

ben başlamıcam doğumdan önce krem. doğumdan sonra bile bana tuhaf geliyor.bebek emcek orayı kremli kremi ıyy..dr a sorcam. göğüs pedi yerine kalkanı mı alıcaksın kesin? avent iyidir herhalde..
ben ped de aldım ama yukarda da yazdığım gibi belli durumlarda işe yarayacağı için kalkan da alıcam. bi de kremin temizlenmesi gerekmiyor. belki çok içime sinmez ben de doğumdan sonra sürür sürmez emzirmem ama doğumdan önce önlemimi alır sürerim valla

nemle değil ya havayla kuruturum. hep yanlış yazıyorum kafam nerdeyse

canım eğer düzenli ve sık oluyorsa ağrı sancı olmasını bekleme. en kötü acile gidip görün ihmal etmemek lazım artık. nst'ye alırlar belki

Kızlar hastane çıkışını kaçtane aldınız ? Bide kıyafetleri 0-3 aylıkmı alayım yedek büyükte alayımmı?
her ihtimale karşı yedekte bikaç tane büyük de bulundurmak gerek bence. ne hızla büyüyeceklerini bilemiyoruz. belki çıkıp alamayacağımız bi dönem olur bebek kıyafetsiz kalmasın diye bikaç tulum alıp koydum ben. tabi kısa bi süreyi kurtaracak kadar az almakta da fayda var büyükleri.
hastane çıkışı da 1 tane 10lu 1 tane 20li 2 tane 5li aldım. ondan hariç kendim 3er alt 3er üst 2 tulum ve atlet aldım

Canim benim dedigim hasta yatakkatinda cigdem hemsireydi.4 tane 5 li cok degilmi yaa.bide 5 li takimlar cok sade oluyo icinde zibini falan olmuyo yeterlimiki anlamadim vallaha.

Canim benim dedigim hasta yatakkatinda cigdem hemsireydi.4 tane 5 li cok degilmi yaa.bide 5 li takimlar cok sade oluyo icinde zibini falan olmuyo yeterlimiki anlamadim vallaha.
hasta yatak katına çıkamadım zaten özlem diye hatırlamıştım ismi iyi ki çıkamamışım :) valla ben de anlamadım. dediğin gibi hem çok hem az geldi bana. ben yine kendi kafama göre koyucam galiba. 5lilerin iç zıbını yok atleti yok. tek dış zıbın ve altı ben giysem ben üşürüm yani. haftaya kontrolüm var inşallah zamanım olursa kata da çıkıp tekrar sorabilirim inşallah

imza kısmındaki hamilelik takvimi kendi kendiyle bile çelişiyor. hem 1700-1900 gr 31 cm diyo hem 2000 gr 43.7 cm diyo :)

biri baştan ayağa biri baştan popoya göre ölçüyo da ondan

Şimdi geldi emziğim gitti gidiyordan aldım canım. Bence çokgüzel, ikili satılıyor. Emzik kullanmak istemiyorum ama mecbur kalırsam diye aldım

ayıcıklıları çıkmış bi de ben onlardan almayı düşünüyom

banada son zamanlarda sıkça oluo canım ama aramadım doktorumu bilemedim yarın gidicem..

Kızlar buhgün kontrolümüz vardı
Minik kızım 2040 gr olmuş
Boyu da 42,7 cm fl den hesapladım :)
Dopum pozisyonu almış bizimki
Nst ye de girdim.her şeu yolunda :)
Doğumla ilgili de konıştuk
Nasıl istiyorsun dedi normal dedim
Uzun uzun anlattı aşamalarını
Öyle yani
Bizden bu kadar şimdilik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…