- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #50.501
iki isim de bnmkinden cikti valla,ama Allah var ikisini de begendim yoksa illa o olsun dimediha kiz olsaydi ben katcaktm o ayri
Narkozmu alacan canimmmayyy ben o zaman hayatta olmayacagım aslında
göremeyecegım o anıhayatımdan bi kaç saat yok olacak
özellerde sanırım 2 kişi kalabılıyor.Benim annemle kocam
Ben 150 ye aldım. Hiç kullanılmamış gibi. Bakıcam artık Ankara'ya gidince.istemıyorsan tercıhın güzel. titresımı de var
şekli de güzel.
e bebekte 2. el kısmında 180 e düşmüştü
evet, genel düşünüyorum nasipseNarkozmu alacan canimmm
Canim kan degerlerin dusuk cikmis sanirim, anladigim kadariyla demirin dusuk. 4. Aydan sonra tum gebelere demir hapi baslaniyor aslinda sen kullanmamismiydin. Vitamin, kalsiyum falan disaridan alinanlarla karsilaniyor ama demir yetersiz oluyor beslenmeyle. Ilac baslarlar artik sanada herhalde, hatta cok dusukse direk serum seklinde veriyorlar. Bu arada keci boynuzu pekmezi cok iyi geliyor demir eksikligine, ac karinla yersen daha etkili. Et falan tuket bolca oda cok arttiriyor. Demir hapi kullanirsanda C viramini ile birlikte alirsan vucud daha cok demir emebiliyor. Gecmis olsun canim, dikkat et kendine.
gayet iyi :=) güle güle kullanın inşallah minnoşlaBen 150 ye aldım. Hiç kullanılmamış gibi. Bakıcam artık Ankara'ya gidince.
bilmiyon mu ..... Suyum geldi sanmış bi salmıs koridora esi halıları cekmis bırak demis sal gitsin gibi eşi temizlemis... korkmuş dr gitmisler ama sonuç....…...çiis kacirmis... Sonra esi isim konusunda yumusamis ama topikte herkes atarlandı sanirim sonra yine kp ismi olcak demis
Kasım anası olmayalımdayok yaa ben o çiş kısmını görmedım
ben oraya da takılırım.
aralık anası olucam bence
Hemsire ilgilenirmi bilmem ama oda ozel.ama iki bebek bide ben varim mecbur iki kisi kalacak.gerci ikinciye yatacak yer yok ama sandalyede uyuyacak artik kocamözellerde sanırım 2 kişi kalabılıyor.
tek kişilik oda tercıh edıldıyse kıme ne dımı
2 kişi de kalabılır
hemsireler ılgılenıyormus bebekle sanırım, öyle diyollaaa
Yaaa nedenn spinal yada epidural dusunmedinnevet, genel düşünüyorum nasipse
bak sen
bir de 2 tanesını de kendı koymaya çalışıyor
bence ilgilenmek zorundalarHemsire ilgilenirmi bilmem ama oda ozel.ama iki bebek bide ben varim mecbur iki kisi kalacak.gerci ikinciye yatacak yer yok ama sandalyede uyuyacak artik kocam
sevdıysen sorun olmaz zaten. eee sen demıssın ama zamanındaerkek olursa sen kat dediydim zamanindasirf kiz olur da ismine karisir die adamin da sucu yok hani hehe ama ismi seviorum hosuma da gittti
Korkarım haklısınkiz bu iyce umutsuz vaka olmus,benim dedigm de islemez ki
işte canım acı cekmeyecegımı bile bilsemYaaa nedenn spinal yada epidural dusunmedinn
Evet aynen bide sezeryan sonrasi yurume muabbeti var.kaldir yatir bende o sebepten.insallah ilgilenirler.bide ilk gece aglayip dururlar kesinnbence ilgilenmek zorundalar
o durumda biz nasıl ılgılenelım?
özel oldugu için bence ılgılenırler.ben eşimi kendım için istiyorum. ayak işlerimi falan yapacak, yardım edecek işte
biri diğerini uyandırır artıkEvet aynen bide sezeryan sonrasi yurume muabbeti var.kaldir yatir bende o sebepten.insallah ilgilenirler.bide ilk gece aglayip dururlar kesinn
Yok normal dogum degil.belden uyusturmali dusunseydin sezeryani diye dedim.bebiside gorurdun ilk anini.ben bayilmakdan daha cok korkuyorumişte canım acı cekmeyecegımı bile bilsem
heyecandan olmaz bu iş diye düşünüyorum. hem belkı çatım bıle müsait degıl
onu bıle bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?