2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

saol cnm tsk edrm. yadin gidersm iyce ogrencm evet. ben hcbise kullanmadm cnm,ikili test
icn kan verdgmde sonuclar iyi cikmisti bidaha kontrol etmemislerdi 4 gun oncesine kdar.smdi bakalm mecbur başlıcaz ilaclara

kiz bu iyce umutsuz vaka olmus,benim dedigm de islemez ki

yok yaa ben o çiş kısmını görmedım
ben oraya da takılırım.
aralık anası olucam bence
Kasım anası olmayalımda oralara pek girdiğim yok ..sanki onlar çeyiz düzen ebeveyn gibi bana büyük geldi...paklamadı paklamadı benim oğluş 26. Haftada aşağlara attı kendini aralık anası olurum gari ay gaza geldim gidip söz hakkı tanicim kendime

özellerde sanırım 2 kişi kalabılıyor.
tek kişilik oda tercıh edıldıyse kıme ne dımı
2 kişi de kalabılır
hemsireler ılgılenıyormus bebekle sanırım, öyle diyollaaa
Hemsire ilgilenirmi bilmem ama oda ozel.ama iki bebek bide ben varim mecbur iki kisi kalacak.gerci ikinciye yatacak yer yok ama sandalyede uyuyacak artik kocam

Hemsire ilgilenirmi bilmem ama oda ozel.ama iki bebek bide ben varim mecbur iki kisi kalacak.gerci ikinciye yatacak yer yok ama sandalyede uyuyacak artik kocam
bence ilgilenmek zorundalar
o durumda biz nasıl ılgılenelım?
özel oldugu için bence ılgılenırler.ben eşimi kendım için istiyorum. ayak işlerimi falan yapacak, yardım edecek işte

bence ilgilenmek zorundalar
o durumda biz nasıl ılgılenelım?
özel oldugu için bence ılgılenırler.ben eşimi kendım için istiyorum. ayak işlerimi falan yapacak, yardım edecek işte
Evet aynen bide sezeryan sonrasi yurume muabbeti var.kaldir yatir bende o sebepten.insallah ilgilenirler.bide ilk gece aglayip dururlar kesinn

işte canım acı cekmeyecegımı bile bilsem
heyecandan olmaz bu iş diye düşünüyorum. hem belkı çatım bıle müsait degıl
onu bıle bılmıyorum
Yok normal dogum degil.belden uyusturmali dusunseydin sezeryani diye dedim.bebiside gorurdun ilk anini.ben bayilmakdan daha cok korkuyorum

misafirde 2gundur ilgilenemedim bebisle,az once dedm hickirdin mi oglus hic fark edemedim de. 1 dk surmedi hickiriga basladi gecen de ayni olmustu.. efern efern sozumu dinlio keratam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…