2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bence eşler olmalı olabiliyorsa
çünkü o hallerımızı görsünler de neler cektıgımızı anlasınlar biz kadınların
kesinlikle katılıyorum canli canli sahit olsunlar da dhaaiyi anlasinlar. kuzenim anlatio arkdsnin esi ismi ben koycm die inatlasiyomus,sanirm baba ismi fln. sonra normal doguma girmis cikmis demis bu senin hakkin,sen kat. o kadar aci cektin,sana bin kez daha hayran kaldim

görmeden anlamazlar işte.
bende benımkıne dedım '' isim benım hakkım, ben tasıyorum içimde, sen ancak 2. adını koyarsın''
öyle de oldu zaten

görmeden anlamazlar işte.
bende benımkıne dedım '' isim benım hakkım, ben tasıyorum içimde, sen ancak 2. adını koyarsın''
öyle de oldu zaten

hehe iyi demissin ben de dedm ilk isim muallakti. ya ben tasiyorum benim hakkim,o kdr aci cekcem he he dio kuzeni dedi ya fln ama smdilik dedigm oldu gbi de yan cizmezse tabi

Sen bunu 2015 aralık annelerine bi yaz kp ismini koymak istemeyen bi anne adayımız var ama napsa olmamış en son evde cis bile yapmisti ama nafile

hehe iyi demissin ben de dedm ilk isim muallakti. ya ben tasiyorum benim hakkim,o kdr aci cekcem he he dio kuzeni dedi ya fln ama smdilik dedigm oldu gbi de yan cizmezse tabi
ben bulantıdan çok çektim
o halıme cok üzüldü, ondan bişi demedı heralde ..
ama tabii ki ben ismi seçip '' bu olacak'' demedim. onunda istediği olsun istedim. hatta begendiğim iismlerden liste yapıp
bak burdan demıstım :=)
çizdirme yan falan, ama onunda az gönlü olmalı
onların da katkısı büyük sonucta
kullanıp atmıs gibi olmayalım

nasıl çiş yapmıs?
bilmiyon mu ..... Suyum geldi sanmış bi salmıs koridora esi halıları cekmis bırak demis sal gitsin gibi eşi temizlemis... korkmuş dr gitmisler ama sonuç....…...çiis kacirmis... Sonra esi isim konusunda yumusamis ama topikte herkes atarlandı sanirim sonra yine kp ismi olcak demis

gülmeyelım yaa
bızımde başımıza gelır
ama sen başlatıyorsun

Canim kan degerlerin dusuk cikmis sanirim, anladigim kadariyla demirin dusuk. 4. Aydan sonra tum gebelere demir hapi baslaniyor aslinda sen kullanmamismiydin. Vitamin, kalsiyum falan disaridan alinanlarla karsilaniyor ama demir yetersiz oluyor beslenmeyle. Ilac baslarlar artik sanada herhalde, hatta cok dusukse direk serum seklinde veriyorlar. Bu arada keci boynuzu pekmezi cok iyi geliyor demir eksikligine, ac karinla yersen daha etkili. Et falan tuket bolca oda cok arttiriyor. Demir hapi kullanirsanda C viramini ile birlikte alirsan vucud daha cok demir emebiliyor. Gecmis olsun canim, dikkat et kendine.

iki isim de bnmkinden cikti valla,ama Allah var ikisini de begendim yoksa illa o olsun dimedi ha kiz olsaydi ben katcaktm o ayri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…