- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #50.481
benımkı de bayılırAdama diok gir sende video çek nerdeeeeee...bayülicik dinlerken bileiş başa düştü
Artık ne hayal ediosabenımkı de bayılır
benımkı iğneden de bayılıyor
Artık ne hayal ediosa
kesinlikle katılıyorumbence eşler olmalı olabiliyorsa
çünkü o hallerımızı görsünler de neler cektıgımızı anlasınlar biz kadınların
kesinlikle katılıyorumcanli canli sahit olsunlar da dhaaiyi anlasinlar. kuzenim anlatio arkdsnin esi ismi ben koycm die inatlasiyomus,sanirm baba ismi fln. sonra normal doguma girmis cikmis demis bu senin hakkin,sen kat. o kadar aci cektin,sana bin kez daha hayran kaldim
görmeden anlamazlar işte.
bende benımkıne dedım '' isim benım hakkım, ben tasıyorum içimde, sen ancak 2. adını koyarsın''
öyle de oldu zaten
Sen bunu 2015 aralık annelerine bi yazkesinlikle katılıyorumcanli canli sahit olsunlar da dhaaiyi anlasinlar. kuzenim anlatio arkdsnin esi ismi ben koycm die inatlasiyomus,sanirm baba ismi fln. sonra normal doguma girmis cikmis demis bu senin hakkin,sen kat. o kadar aci cektin,sana bin kez daha hayran kaldim
ben bulantıdan çok çektimhehe iyi demissinben de dedm ilk isim muallakti. ya ben tasiyorum benim hakkim,o kdr aci cekcem he he dio kuzeni dedi ya fln ama smdilik dedigm oldu gbi de yan cizmezse tabi
nasıl çiş yapmıs?Sen bunu 2015 aralık annelerine bi yazkp ismini koymak istemeyen bi anne adayımız var ama napsa olmamış en son evde cis bile yapmisti ama nafile
nasıl çiş yapmıs?
gülmeyelım yaabilmiyon mu ..... Suyum geldi sanmış bi salmıs koridora esi halıları cekmis bırak demis sal gitsin gibi eşi temizlemis... korkmuş dr gitmisler ama sonuç....…...çiis kacirmis... Sonra esi isim konusunda yumusamis ama topikte herkes atarlandı sanirim sonra yine kp ismi olcak demis
katlanıp katlanmadıgını bilmiyorum ama, sallanma özelliği hoşuma gıtmedıgı ıcın almamıstım :=)
tipi güzel.[/QUOTE
Neden hoşuna gitmemişti ki?
Canim kan degerlerin dusuk cikmis sanirim, anladigim kadariyla demirin dusuk. 4. Aydan sonra tum gebelere demir hapi baslaniyor aslinda sen kullanmamismiydin. Vitamin, kalsiyum falan disaridan alinanlarla karsilaniyor ama demir yetersiz oluyor beslenmeyle. Ilac baslarlar artik sanada herhalde, hatta cok dusukse direk serum seklinde veriyorlar. Bu arada keci boynuzu pekmezi cok iyi geliyor demir eksikligine, ac karinla yersen daha etkili. Et falan tuket bolca oda cok arttiriyor. Demir hapi kullanirsanda C viramini ile birlikte alirsan vucud daha cok demir emebiliyor. Gecmis olsun canim, dikkat et kendine.misafirim gitti az once,ay Allah razi olsun her misafir bunlar gibi olsa keske. nerdeyse bana bise yaptirmicaklarevde tek basima skiliodum cok iyi moral oldu bana vallaha yaa.. insan tek basina olmaya gorusn valla duvarlar ustune ustune geliyor..ben cok yorgunum ya belim fena ama.. bebis durmuyor masallah,karnimi genisletip duruo sanirm.. sizi okumayi da ihmal etmedim hhehehe yeni bitti hhhhh
sallanma özelliğini begenmedım. o kadar azdı kı, sallanmıyordu resmen.
Çok sallanmasın zaten :) ben istemiyorum sallanan. İyi tercih yapmışım yani. Çok saol.sallanma özelliğini begenmedım. o kadar azdı kı, sallanmıyordu resmen.
Seni az önce oralarda gördümdegülmeyelım yaa
bızımde başımıza gelır
ama sen başlatıyorsun
Benim annemle kocamkızlar
yanınızda kım kalacak?
kim kalmalı, anne mı eş mi?
istemıyorsan tercıhın güzel. titresımı de varÇok sallanmasın zaten :) ben istemiyorum sallanan. İyi tercih yapmışım yani. Çok saol.
ben bulantıdan çok çektim
o halıme cok üzüldü, ondan bişi demedı heralde ..
ama tabii ki ben ismi seçip '' bu olacak'' demedim. onunda istediği olsun istedim. hatta begendiğim iismlerden liste yapıp
bak burdan demıstım :=)
çizdirme yan falan, ama onunda az gönlü olmalı
onların da katkısı büyük sonucta
kullanıp atmıs gibi olmayalım
yok yaa ben o çiş kısmını görmedımSeni az önce oralarda gördümdebizi temsil edrr gibi geldin ...gurur verici aaaa ama hormonlar güldüriğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?