- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #50.521
işte heyecandan olmaz o iş.Yok normal dogum degil.belden uyusturmali dusunseydin sezeryani diye dedim.bebiside gorurdun ilk anini.ben bayilmakdan daha cok korkuyorum
Hahah aynennbiri diğerini uyandırır artık
bence ilgilenmek zorundalar
o durumda biz nasıl ılgılenelım?
özel oldugu için bence ılgılenırler.ben eşimi kendım için istiyorum. ayak işlerimi falan yapacak, yardım edecek işte
Yok canim epiduralde spinalda belden uyusturmali farkli teknikler sezeryanda kullaniliyor.epidurali normal dogumdada kullaniyolar belde kalan kataterden surekli agri kesici verilebiliyor diye.ben spinal sezeryan olacam.3 saatlik bir uyusuklugu varmisişte heyecandan olmaz o iş.
epudural de alttan uyusturmalı normal degıl mı?
yanı biri uyanıkken sezeryen, diğeri belden asagı normal dogum
ahahaha.....buzdolabının kapağını açmadan bulamıyom diyen herifimden doğum sonrası hemsire modu ıııı
anlatamadım ben tabii.Yok canim epiduralde spinalda belden uyusturmali farkli teknikler sezeryanda kullaniliyor.epidurali normal dogumdada kullaniyolar belde kalan kataterden surekli agri kesici verilebiliyor diye.ben spinal sezeryan olacam.3 saatlik bir uyusuklugu varmis
Hiç bir fırsatı kaçırmıyon
benımki bu konularda iyi
hemşire gibi bakacak bana. hem o hallerımı de görsün daha da üzülsün
şuan bıle yatıp kalkarken zorlanıyorum diye üzülüyor
anlamadım ama haklısınanlatamadım ben tabii.
yani biri normal şekilde
diğeri sezeryan.. ikisi de uyusturmalı ve canlı canlı
kısacası ben anlatamamıstım
hayırlısı olsun hakkımızda
ben terazıyım amaHiç bir fırsatı kaçırmıyontam oğlak kadını aynı ben bene bak 2. Cocuk göremen cok şımarma
An
anlamadım ama haklısın
Hahaha bende anlamamakda israr etmisim.lazligim tuttu yine gece gece.evet hayirlisi nasil rahat hissedeceksen kendini oyle canimanlatamadım ben tabii.
yani biri normal şekilde
diğeri sezeryan.. ikisi de uyusturmalı ve canlı canlı
kısacası ben anlatamamıstım
hayırlısı olsun hakkımızda
allah işimizi kolaylastırsın :=)Hahaha bende anlamamakda israr etmisim.lazligim tuttu yine gece gece.evet hayirlisi nasil rahat hissedeceksen kendini oyle canim
Ayy cok kucuklerya oylee ne asarken bitiyo me utulerken.dogdukdan sonra surekli yikanacak ozaman ne yapacaz bilmiyommallah işimizi kolaylastırsın :=)
makıneye son posta attım, asarken amma gıcık oluyor
ben terazıyım ama
eee görsün, anlasın.. kolay degıl bu işler
yatıyorum mesela, o gelınce '' ayyy sırtım agrıyor, ayyy kalkamadım karnımdan...'' tarzı kendı kendıme sıtemlerde bulunuyorum
ama kendımeymıs gibi sankı
aynen. bu sekılde haftada 1 makine çalısıyorduAyy cok kucuklerya oylee ne asarken bitiyo me utulerken.dogdukdan sonra surekli yikanacak ozaman ne yapacaz bilmiyomm
görsüniste hamilelik zirvesi budur
Onlarinki bide ayrincalisacak.cok kiyafet yoksa sık sıkda calistirmak lazimm.gelsin elektrik su paralariaynen. bu sekılde haftada 1 makine çalısıyordu
şimdi allah bilir
Ben watsaptan yazi atiyorumgörsün
anlasın. biz insan degıl mıyız sankı
belkıde bu durumda en iyisiOnlarinki bide ayrincalisacak.cok kiyafet yoksa sık sıkda calistirmak lazimm.gelsin elektrik su paralari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?