2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yok normal dogum degil.belden uyusturmali dusunseydin sezeryani diye dedim.bebiside gorurdun ilk anini.ben bayilmakdan daha cok korkuyorum
işte heyecandan olmaz o iş.
epudural de alttan uyusturmalı normal degıl mı?
yanı biri uyanıkken sezeryen, diğeri belden asagı normal dogum

bence ilgilenmek zorundalar
o durumda biz nasıl ılgılenelım?
özel oldugu için bence ılgılenırler.ben eşimi kendım için istiyorum. ayak işlerimi falan yapacak, yardım edecek işte
ahahaha.....buzdolabının kapağını açmadan bulamıyom diyen herifimden doğum sonrası hemsire modu ıııı

işte heyecandan olmaz o iş.
epudural de alttan uyusturmalı normal degıl mı?
yanı biri uyanıkken sezeryen, diğeri belden asagı normal dogum
Yok canim epiduralde spinalda belden uyusturmali farkli teknikler sezeryanda kullaniliyor.epidurali normal dogumdada kullaniyolar belde kalan kataterden surekli agri kesici verilebiliyor diye.ben spinal sezeryan olacam.3 saatlik bir uyusuklugu varmis

Yok canim epiduralde spinalda belden uyusturmali farkli teknikler sezeryanda kullaniliyor.epidurali normal dogumdada kullaniyolar belde kalan kataterden surekli agri kesici verilebiliyor diye.ben spinal sezeryan olacam.3 saatlik bir uyusuklugu varmis
anlatamadım ben tabii.
yani biri normal şekilde
diğeri sezeryan.. ikisi de uyusturmalı ve canlı canlı
kısacası ben anlatamamıstım

hayırlısı olsun hakkımızda

Hiç bir fırsatı kaçırmıyon tam oğlak kadını aynı ben bene bak 2. Cocuk göremen cok şımarma
ben terazıyım ama
eee görsün, anlasın.. kolay degıl bu işler
yatıyorum mesela, o gelınce '' ayyy sırtım agrıyor, ayyy kalkamadım karnımdan...'' tarzı kendı kendıme sıtemlerde bulunuyorum
ama kendımeymıs gibi sankı

anlatamadım ben tabii.
yani biri normal şekilde
diğeri sezeryan.. ikisi de uyusturmalı ve canlı canlı
kısacası ben anlatamamıstım

hayırlısı olsun hakkımızda
Hahaha bende anlamamakda israr etmisim.lazligim tuttu yine gece gece.evet hayirlisi nasil rahat hissedeceksen kendini oyle canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…