- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #50.461
Bende dalin aldim canim15 dakikalık kısa programda soğuk su ve düşük sıkma devri ile yıkadım,dalinin deterjanını kullandım zaten lekesi yok maksat tozu gitsin... sapa sağlam çıktı
Cok sukr canm gecmis olsnKızlaarrr @Limonluzencefil , @Arnavutgelinii , T the angellll ben doktora gittim geldimmm , nstye bağlandık çok şükür iiz bi sorun görünmüo , 20lerde çıktı bikaçtane 40larda vardı normal dedi, kasılmaların olması alta baskı yapması bel ağrısı bunları hepsi normal vücut doğuma hazırlanıo dedi..
Bir de benim akıntım vardı sarı bi fitil vermişti geçmedi,şimdi başka bi fitil verdi 2tane varmış 3gün arayla alcakmışım kullanan var mı aranızda bu fitilden.?
@CRAZYBEL canım doktorun yanına girip konuşma fırsatım olmadı maalesef kapıda denk geldikte görüştüm soramadım sorularını kusura bakma
Salı günü muayenemiz var bakalım kaç kg olmuş ozmn öğrenicez :) şimdilik yolundaymış herşey şükür
Bende yiyorum hergünmeyve daha çok elma :) yemek az yiyorum öğünlerim az süt aklıma gelirse :) ben kilo bile verdim hamilelikte:)
orası çok aktif dimi
halt etmiş onlar. cehalet işte.Bebeğin kilosu biraz da yapısal bi durum ama gelin de bunu anamıza, atamıza ve de kaynanalara anlatın... iki kişilik yemezsen çocuk beslenemez zayıf kalırmış a dostlar
kıaaazzzzzzzzz kocişlerini özlemişler ama kocişler kacıyomuş 34.hafta olmak isterler mi ki acep
yaaa
hep kadınlar mı kaçacak
hormonlar işteo göbeklerle ne kovalarlar ama bence kendi annelerimiz kalmalı tecrübe lazım
Doğumhane kapisinda kocis görevli bebem karısır marısırhormonlar işte
2 kişi kalsa olmaz mı
korkutuyorlar biziDoğumhane kapisinda kocis görevli bebem karısır marısırannişim hemşireyi takip edip giydirmekle ve gece kalırsam kalmakla görevli ben doğurmakla ....başka kimse olmicek
Sen doğmaz bi sirkeli suyla sil hemen bebüşü
ayy gülüyoruz ama şakası bile kötü
ayyy ben o zaman hayatta olmayacagım aslındakesinlikle uyanık olmam laz
Sen doğmaz bi sirkeli suyla sil hemen bebüşükatiyen karışmaz ayyy aman gözlerim acik olmali önce bi koklim bi görim önce anne aaaaa
ayyy ben o zaman hayatta olmayacagım aslında
göremeyecegım o anıhayatımdan bi kaç saat yok olacak
Adama diok gir sende video çek nerdeeeeee...bayülicik dinlerken bileayyy ben o zaman hayatta olmayacagım aslında
göremeyecegım o anıhayatımdan bi kaç saat yok olacak
bence eşler olmalı olabiliyorsabenim esim olacak yanımda,baska kimsem de yok gercigecen gaza geldi gece sarilip dio askm istesn doguma da girerim,elini de tutarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?