- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #50.721
ya benim kalp atışı tam sol kasığımda hissedilio oyüzden maalesef sırtüstü yatıorumCanım zaten sırt üstü yatmıyorsun yan yatıyorsun soluna doğru o yüzden pek ağrımazda telefonunu yanına al yatmadan önce vakit geçirirsin:)))
aynen canım ben sırt üstü hiç yatamıyorum.. o yapmazsa bile sen söyle :)20 dk sırtüstü zor nefes aldım valla inşallah beni de bu sefer sola yatırır çünkü sırtüstü nefesim kesiliyo
O zaman bebişin konumuna göre değişiyor mu ki? Gerçi bizimkiler hep sola yatırıyor başka kadınları da görüyorum dasırtüstü, sol
ara sıra şeklini degıstırıyorsun :=)
MaşAllah canım kilosu... Benim 2100 gram 45 cm anası gibi minyon olacak sanırımBugün tam 34 haftalık gebeliğim .
Oglum 2700 gr .
48 cm boyunu ben hesapaldım yine kagıttan
Makat gelişi dedi doktor .dönmemiş bebeğim boyle giderse sezaryen diyor aralık sonuna
canım benim içini ferah tut aklına kötü şeyler getirme lütfen.. sanırım anne babaya görede doğuo olabilir bu bebişler.. ben 3600 doğmuşum eşim 5500 korkuorum bende eşim gibi olursa diye :)Bugün fena değil kımıldadi biraz ama iki gün önce öldü sandım dürtuyorum yiyorum iciyorum dediğin gibi yatip sıkıştiriyorum nafile hic harektini hissetmemistim. O zaman doktor bekleme öyle olunca gel hemen dedi. Hafta sonuydu ondan gidemedim yoksa sabahi zor ettim yaa beyseki sabah tekmesini hissettim.
Hareketli bir bebek değil ve de iki hafta geriden geliyor. Erken doğum olabilir diye ciğer geliştirici igneden dahi vurundum. Ondan endişeliyim
Bu arada iki yil evvel miyom ameliyatı olmustum, pıhtılaşma bozukluğu da var ben de bunlar da gelişim geriligine sebep olur mu ki yoksa bebek turp gibi de sadece minyon mu ki? Eşim de çok küçük doğmuş... bebek doğana kadar sorularım bitmeyecek oy oyyy
Canım sürekli 60 değil, bebek tam kasıldığında 60 çıktı, sonrasında 20 lere düştü, bişey demedi doktorum...60larda yüksek sanırım canım bilmiorum ama doktorun ne dedi.? benim 20lerde 3-4tane 40larda var ..
oyy oyy maşallahhh canımmm..Bugün tam 34 haftalık gebeliğim .
Oglum 2700 gr .
Makat gelişi dedi doktor .dönmemiş bebeğim boyle giderse sezaryen diyor aralık sonuna
Canım kimisini sırt üstü yatırmışlar, umarım seni yatırmazlar o zamanben 20 dak sırt üstü yatsam tutulurum valla.bir kere tam dr bakarken elektrikler gitti geldi.pc kendini tekrar açmaya çalışırken dümdüz beklemek zorunda kaldım öyle mahfolmuştumtamam canım alırım
ben öle bişi olsa popomu dönüorum doktora soluma yatıorum kusura bakmayın deyipben 20 dak sırt üstü yatsam tutulurum valla.bir kere tam dr bakarken elektrikler gitti geldi.pc kendini tekrar açmaya çalışırken dümdüz beklemek zorunda kaldım öyle mahfolmuştumtamam canım alırım
o zaman sorun yoktur tatlım yaa.. sancısı olanların bakıorumda 100lere vuruo sürekli :)Canım sürekli 60 değil, bebek tam kasıldığında 60 çıktı, sonrasında 20 lere düştü, bişey demedi doktorum...
Benim dr 34 hf bitimine istedi. Kontrole giderken çektirip gide ceğimkızlar ya şu nst denılen cihaza rutin kontrol için dr kaçıncı haftada alıyor.Bizede daha adı geçmedi de merak ettim,yarın dr kontrolumuz var,nst den bahsedecekmi diye merak ediyorum.
Ben rutin olarak 31+4 te girdim canımkızlar ya şu nst denılen cihaza rutin kontrol için dr kaçıncı haftada alıyor.Bizede daha adı geçmedi de merak ettim,yarın dr kontrolumuz var,nst den bahsedecekmi diye merak ediyorum.
bende 32 deyim 28 aralık yazdı doktor banaBen seni anladım, öyle bir şey oluyorsa benim için de uygun olurdu, ben de bebekle geçireceğim haftaların daha fazla olmasını istiyorum. Ama bugün benim 32+0 ve gidip devlet hastanesinden 5 hafta daha çalışabilir raporumu aldım. Raporda gün olarak belirtilmiyor direkt "32. hafta" yazıyor, ayrılacağı hafta için de "37. hafta diyor". Son adet tarihimi de girmişler sisteme, 30. Aralık itibariyle sistemden düşüyorsun dediler bana. Senin istediğinin olabilmesi için galiba son adet tarihini farklı söylemen gerekiyor, bilemiyorum. Kendi doktorundan alacaksan bi danış istersen.
Yoktur yaaa boşuna evham yapmayımo zaman sorun yoktur tatlım yaa.. sancısı olanların bakıorumda 100lere vuruo sürekli :)
yapma yapma canım evham rahat ol zaten sölerdi o bişi olsa öleYoktur yaaa boşuna evham yapmayımSüreklilik olsaydı o zaman derdi bişey... Ayyy o sancıyla nasıl bağlı durcaksak Rabbim sabır versin valla..
ben öle bişi olsa popomu dönüorum doktora soluma yatıorum kusura bakmayın deyip
peki niye sezeryan?yapma yapma canım evham rahat ol zaten sölerdi o bişi olsa öle
neisdeki benim sezeryan olcağı için rahatım :)
niyeyse birde kendimizi eşimle 25 aralığa fiksledik :) o gün aramızda olcak gibi konuşuoruz :)
benimde ters canım yaBugün tam 34 haftalık gebeliğim .
Oglum 2700 gr .
bende öyle umuyorummmCanım kimisini sırt üstü yatırmışlar, umarım seni yatırmazlar o zaman
Aynen kesin söylerdi o kadınyapma yapma canım evham rahat ol zaten sölerdi o bişi olsa öle
neisdeki benim sezeryan olcağı için rahatım :)
niyeyse birde kendimizi eşimle 25 aralığa fiksledik :) o gün aramızda olcak gibi konuşuoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?