2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün tam 34 haftalık gebeliğim .

Oglum 2700 gr .
48 cm boyunu ben hesapaldım yine kagıttan

Makat gelişi dedi doktor .dönmemiş bebeğim boyle giderse sezaryen diyor aralık sonuna
MaşAllah canım kilosu... Benim 2100 gram 45 cm anası gibi minyon olacak sanırım
Son zaman dönenler var canım inşAllah döner..

canım benim içini ferah tut aklına kötü şeyler getirme lütfen.. sanırım anne babaya görede doğuo olabilir bu bebişler.. ben 3600 doğmuşum eşim 5500 korkuorum bende eşim gibi olursa diye :)
doktorun ztn seni 2 güne bir çağırmış Allah korusun kötü bişi olsa bunu sölerdi ama doktorunla oturup detaylı konuş nedir ne değildir die içini ferahlatsın biraz otursun anlatsın sana..
hem bak hareketli bir bebek değil diosun o zaman normal ki.. sürekli hareket edioda şimdi dursa tamam belki endişelenirsin ama aklına ii şeyler getir herzman stres olma annesi onada yansır..

Bugün tam 34 haftalık gebeliğim .

Oglum 2700 gr .
48 cm boyunu ben hesapaldım yine kagıttan

Makat gelişi dedi doktor .dönmemiş bebeğim boyle giderse sezaryen diyor aralık sonuna
oyy oyy maşallahhh canımmm..
en son gittiğinde kaç haftalıktın kilosu falan nasıldı.?
siz karı koca uzunsunuz sanırımmm

ben 20 dak sırt üstü yatsam tutulurum valla.bir kere tam dr bakarken elektrikler gitti geldi.pc kendini tekrar açmaya çalışırken dümdüz beklemek zorunda kaldım öyle mahfolmuştum tamam canım alırım
ben öle bişi olsa popomu dönüorum doktora soluma yatıorum kusura bakmayın deyip

bende 32 deyim 28 aralık yazdı doktor bana

Yoktur yaaa boşuna evham yapmayım Süreklilik olsaydı o zaman derdi bişey... Ayyy o sancıyla nasıl bağlı durcaksak Rabbim sabır versin valla..
yapma yapma canım evham rahat ol zaten sölerdi o bişi olsa öle
neisdeki benim sezeryan olcağı için rahatım :)
niyeyse birde kendimizi eşimle 25 aralığa fiksledik :) o gün aramızda olcak gibi konuşuoruz :)

yapma yapma canım evham rahat ol zaten sölerdi o bişi olsa öle
neisdeki benim sezeryan olcağı için rahatım :)
niyeyse birde kendimizi eşimle 25 aralığa fiksledik :) o gün aramızda olcak gibi konuşuoruz :)
Aynen kesin söylerdi o kadın
Canım doktorun tarih vermedi mi 37-38 den sonra alırız falan diye?
Valla bana da yılbaşı akşamı doğar gibi geliyor ya da 2016, hiç aralık gibi düşünmüyorum nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…