2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya şu nst denılen cihaza rutin kontrol için dr kaçıncı haftada alıyor.Bizede daha adı geçmedi de merak ettim,yarın dr kontrolumuz var,nst den bahsedecekmi diye merak ediyorum.

Ben seni anladım, öyle bir şey oluyorsa benim için de uygun olurdu, ben de bebekle geçireceğim haftaların daha fazla olmasını istiyorum. Ama bugün benim 32+0 ve gidip devlet hastanesinden 5 hafta daha çalışabilir raporumu aldım. Raporda gün olarak belirtilmiyor direkt "32. hafta" yazıyor, ayrılacağı hafta için de "37. hafta diyor". Son adet tarihimi de girmişler sisteme, 30. Aralık itibariyle sistemden düşüyorsun dediler bana. Senin istediğinin olabilmesi için galiba son adet tarihini farklı söylemen gerekiyor, bilemiyorum. Kendi doktorundan alacaksan bi danış istersen.

kızlar benim karnımdan bugün acayip seser gelmeye başladı.afedersiniz tuvaletteyken sanki bebek suyun içinde nefes almaya çalışıyomuş gibi baya bi sürdü.bende hemen doktoruu aradım nefes almaya başlamış olabilir mi diye o da olmaz dedi bi yere baskı yapıyodur ses oradan geliyodur dedi.ancak ses bebeğin kafasının olduğu sağ tarafımdan geliyodu çok ilginç bi durum her olaya korku ile bakıyoruz artık.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

nasılsın dedıgınde ııyım dedıgım için beni almadı herhalde
dur yarın kasılmalarım,elektrik gibi çarpmalar oluyo ani diyim bakim ne diyecek,yalan değil sonuçta kısa kısa yokluyo bebek artık
Canım bana da şikayetin var mı diye soruyor... Bakıyorum burda herkes aynı şeyden şikayetçi rahim ağrısı, sırt ağrısı vss.. Yani normal bişey diye bende yok diyorum.. ultrasonla bakıyor önce sonra nst, tansiyon ve kilo ölçümüne gönderiyor:))
Ama sen söyle benimde nst de 60'larda bile sancım çıktı aradaki kasılmalarından dolayı ama doktorum bişey demedi normal sanırım

ee ne güzel işte bişey yapmıyosn biraz daha çalışsaydın keşke sonrasına günün çok kalmış olurdu cnm
SAT girildiği için daha fazla çalışamazsın canım,32. ve 37. hafta terimleri kullanılıyor.32.hafta bitirinceye kadar raporu alman gerek örneğin ama 32. haftaya giridiğin günde alabılırsın,neticede ikiside 32.hafta olmuş oluyor :) Senin düşündüğün mantıkda bakarsak elbetteki 32. haftayı bıtırınce almak daha ıyı,bebekle geçireceğin gün sayısını çoğaltmak istersen
Ama ben 33. hafta gideyim 32.hafta raporumu alayım dersen,diyorlar zaten sen 33 haftalıksın geç kaldın dıye,1 haftan boşa gidiyor çalıştığın

hayır canım yasak değil ama, hemen seni odaya alır almaz altına bir yatak koruyucu seriyorlar, hemşire geliyor, senin kanama miktarına bakıyor, sondayı çıkartıyor, o örtüyü topluyor, sonra ben tek kullanımlık lohusa kilodu giymiştim.
zaten hemen yürümeni istiyorlar, sen ne kadar istemesen de...
başka altını temizlemiyorlar, bundan sonra sana tuvalete kadar refakat ediyor eşin.

aynen bende sendenim,çok guler yuzlu bı dr um var,buyrun hosgeldınız nasılsın canım dıyınce bende iiiyiz diyorum
herkesde aynı şikayetler olunca bende normal demekki diyip cok takılmıyorum,yoksa benımde her aksam karnım bı tarafa toplanıyor,kasıklarımda baskı var,çatı kemiğim acıyor,hatta bazen yürüyemiyorum kalkınca
Bu kez tek tek sıralıycam
100 de doğum esnasında gösteren değerse,60 hiç de hafife alınacak bı değer değil gibi ama düzenli olmadığından yalancı sancılar tabii,Allah hepimizin yardmcısı olsun.Çıkacaklar bi şekilde bu karınlardan ama hadi bakalım hayırlısı

canım ben eşimle çok rahat etmiştim.
ben de sezeryan oldum.
şimdiki doğum yapacağım hastaneye erkek refakatçi almayabilirler.
ama kimsem yok demeyi düşünüyorum.
olmadı hemşireler baksın bana...
benim o hallerimi annem dahi olsa görsün istemiyorum.

nefes alıcak bir de duyulacak dışardan

Canim usttekiler bebegin kalp atisini gosteriyor, 120-160 arasi normal oluyor, seninkide hep aralikta kalmis, gayet iyi. Alttakide sanciyi gosteriyor oda hep duz cizgi gitmis ve 20 lerde. 50 nin ustunu ve surekli olmasini dikkate aliyorlar,seninki gayet iyi gelmis. Benim bildigim boyle :) Doktorunu bulamadigin zaman ebelerede gosterebilirsin, onlarda cok iyi anliyor bu islerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…