- 11 Eylül 2014
- 382
- 502
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #50.681
Canım benim doktorum 32. haftada başlıyormuş ben 2 kere girdim bilekızlar ya şu nst denılen cihaza rutin kontrol için dr kaçıncı haftada alıyor.Bizede daha adı geçmedi de merak ettim,yarın dr kontrolumuz var,nst den bahsedecekmi diye merak ediyorum.
canım benim doktorumda 32. haftada başladı 2kez girdimkızlar ya şu nst denılen cihaza rutin kontrol için dr kaçıncı haftada alıyor.Bizede daha adı geçmedi de merak ettim,yarın dr kontrolumuz var,nst den bahsedecekmi diye merak ediyorum.
Canım 60'larda bile sancım çıktı yaaa yüksek mi ki değer senin kaç çıktı canım?canım benim doktorumda 32. haftada başladı 2kez girdim
nasılsın dedıgınde ııyım dedıgım için beni almadı herhaldeCanım benim doktorum 32. haftada başlıyormuş ben 2 kere girdim bile
Ben seni anladım, öyle bir şey oluyorsa benim için de uygun olurdu, ben de bebekle geçireceğim haftaların daha fazla olmasını istiyorum. Ama bugün benim 32+0 ve gidip devlet hastanesinden 5 hafta daha çalışabilir raporumu aldım. Raporda gün olarak belirtilmiyor direkt "32. hafta" yazıyor, ayrılacağı hafta için de "37. hafta diyor". Son adet tarihimi de girmişler sisteme, 30. Aralık itibariyle sistemden düşüyorsun dediler bana. Senin istediğinin olabilmesi için galiba son adet tarihini farklı söylemen gerekiyor, bilemiyorum. Kendi doktorundan alacaksan bi danış istersen.y
yani ben şöyle yapıcam benim doğumum 19 ocak gözüküyor ve 32 haftam dün doldu ama ben h. sonu alıcam raporu öyle olunca çalışamaz rapaoru 38. haftam 4 ocaktan itibaren başlamış oluyor.30 aralıkta başlamış olsa sonraki 4 gün tatil olduğu için boşuna benim iznime dahil olmasın diye bu şekilde düşündm böylece 4 ocaktan itibaren 16 haftalık iznim başlayacak.yanlış mı düşünüyorum acaba?
ben daha hiç girmedimCanım benim doktorum 32. haftada başlıyormuş ben 2 kere girdim bile
Canım bana da şikayetin var mı diye soruyor... Bakıyorum burda herkes aynı şeyden şikayetçi rahim ağrısı, sırt ağrısı vss.. Yani normal bişey diye bende yok diyorum.. ultrasonla bakıyor önce sonra nst, tansiyon ve kilo ölçümüne gönderiyor:))nasılsın dedıgınde ııyım dedıgım için beni almadı herhalde
dur yarın kasılmalarım,elektrik gibi çarpmalar oluyo ani diyim bakim ne diyecek,yalan değil sonuçta kısa kısa yokluyo bebek artık
Amaaan sıkıcı bişey zaten, en azından sesini duyuyorsun bebişin yoksa 20 dk yat yat nereye kadar uykum geliyo vallaben daha hiç girmedim
Amaaan sıkıcı bişey zaten, en azından sesini duyuyorsun bebişin yoksa 20 dk yat yat nereye kadar uykum geliyo valla
SAT girildiği için daha fazla çalışamazsın canım,32. ve 37. hafta terimleri kullanılıyor.32.hafta bitirinceye kadar raporu alman gerek örneğin ama 32. haftaya giridiğin günde alabılırsın,neticede ikiside 32.hafta olmuş oluyor :) Senin düşündüğün mantıkda bakarsak elbetteki 32. haftayı bıtırınce almak daha ıyı,bebekle geçireceğin gün sayısını çoğaltmak istersenee ne güzel işte bişey yapmıyosn biraz daha çalışsaydın keşke sonrasına günün çok kalmış olurdu cnm
hayır canım yasak değil ama, hemen seni odaya alır almaz altına bir yatak koruyucu seriyorlar, hemşire geliyor, senin kanama miktarına bakıyor, sondayı çıkartıyor, o örtüyü topluyor, sonra ben tek kullanımlık lohusa kilodu giymiştim.Benim eşimde tutamayacağını söylüyor, o yüzden ısrarla onun kalmasını istiyorum :) Zaten annem,kızkardeşim, kayınvaldem falan gelir hastaneye ama gece onları rahat uyumaları için eve göndermeyi düşünüyorum işte, rahatça dinlensinler diye, gece de eşim bakar herhalde bana:)
İlk gebeliğim, yazdığın için soruyorum, sizin altınızı eşinizle beraber hemşire temizleyecek demişsin, ona takıldım ben:) tuvalete falan gitmemiz yasak mı anlayamadım.
aynen bende sendenim,çok guler yuzlu bı dr um var,buyrun hosgeldınız nasılsın canım dıyınce bende iiiyiz diyorumCanım bana da şikayetin var mı diye soruyor... Bakıyorum burda herkes aynı şeyden şikayetçi rahim ağrısı, sırt ağrısı vss.. Yani normal bişey diye bende yok diyorum.. ultrasonla bakıyor önce sonra nst, tansiyon ve kilo ölçümüne gönderiyor:))
Ama sen söyle benimde nst de 60'larda bile sancım çıktı aradaki kasılmalarından dolayı ama doktorum bişey demedi normal sanırım
canım ben eşimle çok rahat etmiştim.Benim malesef sezaryan olucak dikiş var serklaj olmuştum. Diyorum en kötü ihtimal geç saate kadar kalır eşim annem gece devam eder bakalım hayırlısı sağlıkla hayirla alalım inşallah kucağımiza hepimiz
kızlar benim karnımdan bugün acayip seser gelmeye başladı.afedersiniz tuvaletteyken sanki bebek suyun içinde nefes almaya çalışıyomuş gibi baya bi sürdü.bende hemen doktoruu aradım nefes almaya başlamış olabilir mi diye o da olmaz dedi bi yere baskı yapıyodur ses oradan geliyodur dedi.ancak ses bebeğin kafasının olduğu sağ tarafımdan geliyodu çok ilginç bi durum her olaya korku ile bakıyoruz artık.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
lokumlukların resmini paylaşır mısın bende öyle kalıcı birşey yapmak istiyorum
Naber ne yaptin canim. Nst ye girdin miHadi yaa gerçektenmiii.. Bende konuştm doktorumla onlar rahim kasılmaları dedi günde 8-10 defa olması normal dedi yarın gtcem ztn nstye , onunla da görüşcem umarım bişi çıkmaz ya
Canım zaten sırt üstü yatmıyorsun yan yatıyorsun soluna doğru o yüzden pek ağrımazda telefonunu yanına al yatmadan önce vakit geçirirsin:)))o kadar uzun mubenim belim ağrır.
Canim usttekiler bebegin kalp atisini gosteriyor, 120-160 arasi normal oluyor, seninkide hep aralikta kalmis, gayet iyi. Alttakide sanciyi gosteriyor oda hep duz cizgi gitmis ve 20 lerde. 50 nin ustunu ve surekli olmasini dikkate aliyorlar,seninki gayet iyi gelmis. Benim bildigim boyle :) Doktorunu bulamadigin zaman ebelerede gosterebilirsin, onlarda cok iyi anliyor bu islerden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?