2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende bu sefer sağıma yatıyım.benimde dr sağımda poponu dönünce nasıl bakabiliyor?
bakmadığı zamanda dönüorum ztn cnm :) ama bi kere bebeğin kafa ölçüsünü alcaktı alamamıştı brz yürüdüm ettm baktık hala yok sonra sola dönük yatmıştım öle bakcaktı bakamamıştı :)

Aynen kesin söylerdi o kadın
Canım doktorun tarih vermedi mi 37-38 den sonra alırız falan diye?
Valla bana da yılbaşı akşamı doğar gibi geliyor ya da 2016, hiç aralık gibi düşünmüyorum nedense
38+4 yada 5 gibi alıoruz genelde dio canım oda 25-30 aralık arasına gelio

İğne kullanıyorum. Acaba yetersiz mi geldi ki dediğin gibi sağlıklı olsun da zayıf olsun kilosu alır inşallah

İğne kullanıyorum. Acaba yetersiz mi geldi ki dediğin gibi sağlıklı olsun da zayıf olsun kilosu alır inşallah
Canım bebeğin kaç kilo ki? Ben hiç kiloya takılmıyorum sende takılma onlarda minyon olacak demek ki olsun sağlıcakla gelsinler... Senin haftanda 1800 dü benim kızım

iimm canım eet girdim nstye herşey ylunda çok şükür salı günü tekrar gtcem bakalım bu sefer hem nst hem usg var
Iyi super cok sukur....ayyy artik gecsin su son zamanlar.... ilk zamanlarda hamilelik cok.eglenceli geliyordu,artik.su zaman dolsa, ciksa da.sevsem minnosumumzu

Ayhhh tam 1 ay kalmış o zaman son zamanlar geçmiyor diyorlardı ama bana göre geçiyor yaaa bu işte bi terslik var sanki, acaba izne ayrılınca mı geçmeyecek?
aynen canım tam 1 ay kaldı :) çok heyecanlı yaaa onu kucağımda hayal ediorum çok duygulanıorum nasıl bi duygudur bu..
evdeyken zaman geçirmek için kendimize bişiler bulmamız lazım canım

Bebe
Altinda bi sıkınti olmasinda diyince korktum bende ne bilim dogum erken mi oluyo peki noluyo acaba bilgin var mi canin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…