- 25 Ağustos 2011
- 1.411
- 91
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #50.741
Benim Son Adet Tarihi 15 Nisan. Öyle hesaplayınca 30 Aralık oluyor. 3 gün tatil boşa geçiyor.bende 32 deyim 28 aralık yazdı doktor bana
normal doğurursan boşe gitmez tatilBenim Son Adet Tarihi 15 Nisan. Öyle hesaplayınca 30 Aralık oluyor. 3 gün tatil boşa geçiyor.
bakmadığı zamanda dönüorum ztn cnm :) ama bi kere bebeğin kafa ölçüsünü alcaktı alamamıştı brz yürüdüm ettm baktık hala yok sonra sola dönük yatmıştım öle bakcaktı bakamamıştı :)bende bu sefer sağıma yatıyım.benimde dr sağımda poponu dönünce nasıl bakabiliyor?
İnşallah!normal doğurursan boşe gitmez tatil
benim ön mitral kapakta darlık var cnm kalp doktorum sezeryan dio .. doktorumda çok müsaitsin normal doğuma ama riske atamayız dio..peki niye sezeryan?
38+4 yada 5 gibi alıoruz genelde dio canım oda 25-30 aralık arasına gelioAynen kesin söylerdi o kadın
Canım doktorun tarih vermedi mi 37-38 den sonra alırız falan diye?
Valla bana da yılbaşı akşamı doğar gibi geliyorya da 2016, hiç aralık gibi düşünmüyorum nedense
benim ön mitral kapakta darlık var cnm kalp doktorum sezeryan dio .. doktorumda çok müsaitsin normal doğuma ama riske atamayız dio..
Ayhhh tam 1 ay kalmış o zaman38+4 yada 5 gibi alıoruz genelde dio canım oda 25-30 aralık arasına gelio
İğne kullanıyorum. Acaba yetersiz mi geldi kiCanım pıhtilaşma için iğne fln kullanıyosundur sanırım dimi? Benim bi arkadaşımın da pıhtilaşması var ve baştan farkedilmemişti sonra bi perinatolog plasentada bi sıkıntı farkedince apartopar pıhtilaşma testi yaptırıp iğneye başladı ve bebeğin kilosu hep geriden geldi. Haftaya doğum yapcak erken doğum fln da değil ama bebiş hala birazcık zayıf da doğunca anne sütüyle fln toparlıyolar kendilerini merak etme. Ama dediğin gibi minyon da olabilir. Oyüzden sıkma canını stres daha kötü etkiliyo minnoşları.
Canım bebeğin kaç kilo ki? Ben hiç kiloya takılmıyorum sende takılma onlarda minyon olacak demek ki olsun sağlıcakla gelsinler... Senin haftanda 1800 dü benim kızımİğne kullanıyorum. Acaba yetersiz mi geldi kidediğin gibi sağlıklı olsun da zayıf olsun kilosu alır inşallah
Aman evhamlı bir anneyim işte ne dediğimi biliyomuyumkiz oyle öldü biseoldu fln sanidm deme yaaakorkma senin bebis de boyle sessiz sakin demek ki :) bnmki masallah tam tersi koftee
1420 bugün ölçtü doktor. Gelişim geriliği olduğunu söyledi doktor. İki hafta geriymişCanım bebeğin kaç kilo ki? Ben hiç kiloya takılmıyorum sende takılma onlarda minyon olacak demek ki olsun sağlıcakla gelsinler... Senin haftanda 1800 dü benim kızım
Onun dışında bir problem yok ama değil mi canım, olsun sen üzülme toparlar inşAllah o da...1420 bugün ölçtü doktor. Gelişim geriliği olduğunu söyledi doktor. İki hafta geriymiş
Yok çok şükür. Kilosu düşük ama her hafta az da olsa alıyor bu iyi dediydi doktor...Onun dışında bir problem yok ama değil mi canım, olsun sen üzülme toparlar inşAllah o da...
çook güzel malzemeleri nerden aldın canım?bir de ne kadara?Eki Görüntüle 1699966
canım buna benzer birşey hazırlıyoruz.
Iyi super cok sukur....ayyy artik gecsin su son zamanlar.... ilk zamanlarda hamilelik cok.eglenceli geliyordu,artik.su zaman dolsa, ciksa da.sevsem minnosumumzuiimm canım eet girdim nstye herşey ylunda çok şükür salı günü tekrar gtcem bakalım bu sefer hem nst hem usg var
Sorma canım bebişin odasıyla uğraşıyorum biyandan da kapı süsü lavanta kesesi takı yastığı duvar süsü derken ev atölyeye döndüNerelerdesin kız sen görünmüyon ne zamandır
onu konuşmadık canım ama öle olur sanırım yaa..hmmm evet kalp rahatsızlıklarında riske atmamak lazım canım.epidural mi olcaksın peki?
aynen canım tam 1 ay kaldı :) çok heyecanlı yaaa onu kucağımda hayal ediorum çok duygulanıorum nasıl bi duygudur bu..Ayhhh tam 1 ay kalmış o zamanson zamanlar geçmiyor diyorlardı ama bana göre geçiyor yaaa bu işte bi terslik var sanki, acaba izne ayrılınca mı geçmeyecek?
Altinda bi sıkınti olmasinda diyince korktum bende ne bilim dogum erken mi oluyo peki noluyo acaba bilgin var mi caninMerhaba canım, senin durumunu ben de yaşıyorum ve bende şeker var. Doktorum normalde pimpirikli olmasına rağmen bu konuya çok takılmadı açıkçası. Ben zaten diyet yapıyordum ama arada kaçamaklarım oluyordu, şimdi daha sıkı sarıldım diyete. Doktor diyetin de çok etkili olmayacağını söyledi. Aynen senin gibi ben de çok tedirginim Cumartesi'den beri. Ne yapacağımı şaşırdım, karbonhidratı tamamen kestim ve 1 kilo verdim 4 günde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?