2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm anneler nasılsınız bız bugun doktora gıttık ıyıydı kuzum ama bana hareketlerı yavas gıbı gelıyor sızede oluyormu boyle hareketı var ama yavaşuyuyormu acaba az kaldıkça heycan basıyor dun eşyalarını annemle ayarlarlar gıbı olduk canta hazırlamaya erken gıbı gelıyor sureklı kafamda eksıkler yapılacaklar uykusuz geceler inşallah ıyı gecer hepimiz sagsalım kucagımıza alırız bıde bışey dıycem 31.2 gunluk kafası buyuk dedı:)

Iyi super cok sukur....ayyy artik gecsin su son zamanlar.... ilk zamanlarda hamilelik cok.eglenceli geliyordu,artik.su zaman dolsa, ciksa da.sevsem minnosumumzu
Ayy eet yaa ilk zamanlar güzeldi tabi bulantısı olanlar için geçerli deildir bu :)) en güzelide 16-28 hafta arasıydı :) zamanında gelsinler sağlıkşa sevelimmm :)

MaşAllah canım kilosu... Benim 2100 gram 45 cm anası gibi minyon olacak sanırım
Son zaman dönenler var canım inşAllah döner..
Ben de uzun sayılmam ki benmki babasına çekmiş sanırım doktor boy söylemiyo hiç fl yi 7 ile çarpıp buluyoum ben netten ogrendim belkide yanlıştır cnm.

Doner inş. O kadar hareket ediyrm ama doktor harektle ilgisi yok bebegin keyfine kalmıs dedi

oyy oyy maşallahhh canımmm..
en son gittiğinde kaç haftalıktın kilosu falan nasıldı.?
siz karı koca uzunsunuz sanırımmm
Ben 162 cm . Eşim uzun belki ona cekmiştir. Rabbim saglıkla gelsinler de bu ters durma işi canımı sıktı. Duydugum kaadrıyla sezaryenide zorlaştıran bişey .

32 deyken 2100 grmdı. Boyu yine fl yi 7 ile çarpıp kendim bulmustum doktor bıy soylemiyor hiç sorsam bile normal diyo

Hmmm olabilir canımm uzun olcak heralde sıpa :) ters durma sezeryanı bilmiorum zorlaştırıomu ama ters olan herkes sezeryan oluo cnm bişi olmaz Allahın izniyle,bide 36dan snra bile dönen olabiliomuş ya sıkma canını dur bakalım
Benmki 32de dönmüştü her gören karnın nasıl inmiş aşağı dio sinir oluorum çünkü bnm hep böleydiki yaa :)
Bnm doktorumda sölemio boyu bende fl çarpıp öğreniorum :)
Bizimde 31+6da 1985grdı salı gtcem bende acaba kaç kilo olur ki die karşılaştırma yapaım dedim seninle :)
Tam 32+0da mı 2100dü cnm senin.?

Canim benimde 32 de 2040 gr di.33 de 2400 olmustu.dr boyu ve kilosu fazla 4 kg u bulur demisti seninki ne dedi.ben kilosu 4 u gecerse normal dogumdan vazgecebilirim.sen ne dusunuyorsun? Son ay kac kilo aliyorlar acaba

Kızlar sağ kasığıma dünden beri ara ara sancı giriyor sanki adet olacak gb eşimi telaşlandırmamak için bişey demiyorum çünkü dayanılmayacak bir sancı değil sizce önemsemelimiyim 32+2 deyim ben

aynen canım tam 1 ay kaldı :) çok heyecanlı yaaa onu kucağımda hayal ediorum çok duygulanıorum nasıl bi duygudur bu..
evdeyken zaman geçirmek için kendimize bişiler bulmamız lazım canım
Eminim cok guzel bi duygudur.
Canim hadi cantasini ivirini zivirini izne ayrildiktan sonra yapayim dedim ama bu seferde bebis erken gelirse dedim islere koyuldum. Ama buyuk ihtimal temizlik ve misafirler icin ikramliklar hazirlamakla gecer benim:)

Bende boyunu oyle hrsapliyorum canim. Ayyy ben hic sormadim donmus mu diye

Daha vakit var inş dönerler. Doktor dönerse anlarsın zaten karnında deprem olur dogucak sanırsın dedi. Hayırlısı
Benimki ters doktor bundan sonra suyun az zor dedi ama benim defalarca döndü bi gidiyodm ters bi gidiyodm duz en son terste kaldı bidahada dönmez büyük ihtimalama belli olmuyomus bu iş doktorum dedi ben 40.haftada tam normal dogracagimiz sırada ters dönüp sezaryan yaptığımı bilirim dedi nasip bu işler

Kızlar ben bugün yine hastahanede yattım midesi bulanan arkadaşlar benim gibi..onemseyin ve doktorunuzla gidin hemen serum taktı bu aylarda su laybediliyo bulantida çünkü bilginiz olsn..buarada biz tersiz 2100kg 40 cm mız 34 artı 4uz ters olunca bana ck zarar veriyo nolur dönse nolur (

33+3 üm bnm de ters keşke dönse normal doğum istiyorum çünkü. bi de dönünce anne de daha rahatlıyomuş dimi öyle duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…