- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #50.781
Benim de 31+4 te 2040 gr dıHmmm olabilir canımm uzun olcak heralde sıpa :) ters durma sezeryanı bilmiorum zorlaştırıomu ama ters olan herkes sezeryan oluo cnm bişi olmaz Allahın izniyle,bide 36dan snra bile dönen olabiliomuş ya sıkma canını dur bakalım
Benmki 32de dönmüştü her gören karnın nasıl inmiş aşağı dio sinir oluorum çünkü bnm hep böleydiki yaa :)
Bnm doktorumda sölemio boyu bende fl çarpıp öğreniorum :)
Bizimde 31+6da 1985grdı salı gtcem bende acaba kaç kilo olur ki die karşılaştırma yapaım dedim seninle :)
Tam 32+0da mı 2100dü cnm senin.?
Haftada 200-250 gr alır bundan sonra dedi cnm. Ama çok iri olcak demedi yolunda gözüküyor dedi normal dedi. Ben de vok büyük doguramam gb ilk dogum olunca ıkınamam korkarım bişeu olur sanıyorum. Bi taraftanda allah kolaylık veriyodur normali o diye düşünüyorum. Hamile kaldıgımdan beri dogum telaşı ve korkusu var tabi. Daha önce hiç ameliyat hastane vs işim olmamıştı. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Canim benimde 32 de 2040 gr di.33 de 2400 olmustu.dr boyu ve kilosu fazla 4 kg u bulur demisti seninki ne dedi.ben kilosu 4 u gecerse normal dogumdan vazgecebilirim.sen ne dusunuyorsun? Son ay kac kilo aliyorlar acaba
Seninde bebek benimki gibi fazla oynuyodu degilmi? Ondan mi agri yapiyo omuzlara acaba? Ne alaka dersen uydurdum iste hemenbenim d öyle,kendimi cok kasiyorum is yaparken. son anda fark ediorum. sanirm ondan oldu diyorum ama belki de degil yani.. sanki dayak yemisim cok fena omuzlar fln
kusma varmiydi peki? Ben bulandikca tikiyorum azima biseyler oyle kusmuyorumda... Yani en azindan 2 gundur kusmadim. Elektrolit kaybinda falan serum takarlar sanirsam. Insallah bebegin doner biran evvel benimki cok erken donmustu p.tesi kontrolum insallah degismemistir deee, bende boynundaki kordonlari cozsun diye dua ediyorum... Cok gecmis olsun.Kızlar ben bugün yine hastahanede yattım midesi bulanan arkadaşlar benim gibi..onemseyin ve doktorunuzla gidin hemen serum taktı bu aylarda su laybediliyo bulantida çünkü bilginiz olsn..buarada biz tersiz 2100kg 40 cm mız 34 artı 4uz ters olunca bana ck zarar veriyo nolur dönse nolur(
Hadi gözün aydın canımKızlaarrr @Limonluzencefil , @Arnavutgelinii , @the angellll ben doktora gittim geldimmm , nstye bağlandık çok şükür iiz bi sorun görünmüo , 20lerde çıktı bikaçtane 40larda vardı normal dedi, kasılmaların olması alta baskı yapması bel ağrısı bunları hepsi normal vücut doğuma hazırlanıo dedi..
Bir de benim akıntım vardı sarı bi fitil vermişti geçmedi,şimdi başka bi fitil verdi 2tane varmış 3gün arayla alcakmışım kullanan var mı aranızda bu fitilden.?
@CRAZYBEL canım doktorun yanına girip konuşma fırsatım olmadı maalesef kapıda denk geldikte görüştüm soramadım sorularını kusura bakma
Salı günü muayenemiz var bakalım kaç kg olmuş ozmn öğrenicez :) şimdilik yolundaymış herşey şükür
canım lokum kabı tanesi 1,5 tl den aldık. diğer tüm malzemelere 70 tl verdik.çook güzel malzemeleri nerden aldın canım?bir de ne kadara?
Seninde bebek benimki gibi fazla oynuyodu degilmi? Ondan mi agri yapiyo omuzlara acaba? Ne alaka dersen uydurdum iste hemen
kusma varmiydi peki? Ben bulandikca tikiyorum azima biseyler oyle kusmuyorumda... Yani en azindan 2 gundur kusmadim. Elektrolit kaybinda falan serum takarlar sanirsam. Insallah bebegin doner biran evvel benimki cok erken donmustu p.tesi kontrolum insallah degismemistir deee, bende boynundaki kordonlari cozsun diye dua ediyorum... Cok gecmis olsun.
Aynen ya, benimde sag koluma vurdu, hicbisey yapmadigim halde.evet masallahi var benimkinin de.. uydurma degil de belki dogrudur hahaben kendimi cok kasiyorum ondan oldu demistm ama ondan degil ya omzumdan sol koluma yayildi agri. sol kolumu bgn nerdyse oynatamadim..
Hakikaten biraz nasip işi... sağlıkla gelsinler. Suyuna normal dedi bana .ama zaman gectikçe azalıyor mu bilmiuorum ..Benimki ters doktor bundan sonra suyun az zor dedi ama benim defalarca döndü bi gidiyodm ters bi gidiyodm duz en son terste kaldı bidahada dönmez büyük ihtimalama belli olmuyomus bu iş doktorum dedi ben 40.haftada tam normal dogracagimiz sırada ters dönüp sezaryan yaptığımı bilirim dedi nasip bu işler
Doguma normal dediyse dönmüştür cnm o. Tersi durumlarda söyluyo yoksa doktor.Bende boyunu oyle hrsapliyorum canim. Ayyy ben hic sormadim donmus mu diye
Benimkide 4 canım havuç armut yemeye çalıştım 4disim curuk ya aman kan revan içinde kaldım bidahada yiyemedim bebisiniz dönerse bana şöle kuzum ben şuan ayaklrmn altına bise koyup yatiyorum ve sadece 1kere emekledim ama donmedi
Hissedilir kesin biraz sancı biraz dalgalanmalar falan dedi. Ne güzel dönmüş senin kiEvet. Ben hissettim o donusucok fenaydi
Maşallahhh cnmm :)Benim de 31+4 te 2040 gr dı
Kızlar çok sulu akıntısı olan var mı? İç çamaşırım çok ıslanıyor. Akıntı mı idrar mı kaçırıyorum anlamıyorum
Aynen ya, benimde sag koluma vurdu, hicbisey yapmadigim halde.
Esimin is arkadasi belin agrisi omzuna vurur demis, onun karisinin hamileligindede oyle olmus mus mus misayni agrilari yasiyoruz desene. niye boyle oldu acaba :,
Hmmm olabilir canımm uzun olcak heralde sıpa :) ters durma sezeryanı bilmiorum zorlaştırıomu ama ters olan herkes sezeryan oluo cnm bişi olmaz Allahın izniyle,bide 36dan snra bile dönen olabiliomuş ya sıkma canını dur bakalım
Benmki 32de dönmüştü her gören karnın nasıl inmiş aşağı dio sinir oluorum çünkü bnm hep böleydiki yaa :)
Bnm doktorumda sölemio boyu bende fl çarpıp öğreniorum :)
Bizimde 31+6da 1985grdı salı gtcem bende acaba kaç kilo olur ki die karşılaştırma yapaım dedim seninle :)
Tam 32+0da mı 2100dü cnm senin.?
Salı günü randevum var söyliycem mutlakacanım benim vardı doktor fitil verdi bana şuan geçti ama doktora git mutlaka son ay sonuçta nolur nolmaz
Esimin is arkadasi belin agrisi omzuna vurur demis, onun karisinin hamileligindede oyle olmus mus mus misoyle bi yorum aldik p.tesi doktora sorucam bakalim.
bilmemO zaman bebişin konumuna göre değişiyor mu ki? Gerçi bizimkiler hep sola yatırıyor başka kadınları da görüyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?