2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy senin rüyalar harikaymış
Aynen balgam değilde burnum sürekli tıkalı zor nefes alıyorum, onun dışında valla maşAllah süper uyuyorum
Ütü hepimizin duruyor sanırım, yıkattık yıkattık attık kenara

finalde araba, para bol keseden dağıtıyorlardı var ya..
yatmadan boğazımı burnumu bir güzel temizliyorum, gargara yapıyorum ama sabaha karşı olan yine oluyor.
aynen. artık yapmak istiyorum. burda annişlerin halini okuyunca, şu iyi halimle yapayım istiyorum :)

ben onu da gormuyorum biseyini gormuyorum aman bana dokunmasinlar da yeter hicbirimize aslinda

amin canım inşallah dönerler yavrucaklarımız seninki biraz erkenci demek ki :))

ayy kızlar lohusa şerbetini aldınız mı yaa ben aktardan konsantre şişe aldım su ilave ediyomuşuz sadece.farklı bişey yapacak olan var mı fikir edineyim

Sanki cok az bir zaman kaldi kizlar doguma :/ 2 ay sonra cogumuz dogum yapmis olacagiz mesela
Hem dogsun istiyorum bir an once hem de hayatimin degisecek olmasi beni biraz korkutuyor..
Cok mu bencilce dusunuyorum bilmiyorum

ayy kızlar lohusa şerbetini aldınız mı yaa ben aktardan konsantre şişe aldım su ilave ediyomuşuz sadece.farklı bişey yapacak olan var mı fikir edineyim

ay bende yani bizde hiç yok böyle hazırlıklar. :)
yok doğum sonrası dağıtılacak küçük hediyeler falan.. güzel tatlı heyecanlar ama bizde kimse yapmadı öyle şeyler. bende yapmıyorum. hevesde yok zaten.

Ben paketin birini alırım

en fazla 2 gün kalırız yetmezse zaten sürekli eve gidip gelen olacaktır bi 10 tane daha getirtiriz diye düşünüyorum ben

kızlar naptınız bez olayını ya, 10 tane yeter, 2 gün kalsak günde 5-6 kez yapar zaten yeni doğan bebiş.... Özel hastanelerin çoğunda bez var zaten de onlar depolarını doldurmak için bizden de istiyorlar:)

Merhaba bayanlar ben Mart annelerindenim . Size birsey sormak istiyorum yardımci olursaniz çok sevinirim. Bebeğimin fl boyu 1 hafta geride çıkıyor hep doktorum önemli değil dedi. Ama kafama takılıyor siz de aynı durumda olan var mı. Doktorunuz ne diyor

kızlar naptınız bez olayını ya, 10 tane yeter, 2 gün kalsak günde 5-6 kez yapar zaten yeni doğan bebiş.... Özel hastanelerin çoğunda bez var zaten de onlar depolarını doldurmak için bizden de istiyorlar:)
bende 10 tane yeter diye düşündüm zaten 10 tane koydum

Doktor önemli değil dediyse sorun yapma bence

Sanki cok az bir zaman kaldi kizlar doguma :/ 2 ay sonra cogumuz dogum yapmis olacagiz mesela
Hem dogsun istiyorum bir an once hem de hayatimin degisecek olmasi beni biraz korkutuyor..

Bende senin gibiyim.Bazen zaman çabuk geçsin hemen doğsun istiyorum bazende senin gibi bir endişe ve korku kaplıyor içimi merak etme yalnız değilsin ama ben şuan böyle düşüncelerin normal olduğunu düşünüyorum sonuçta bir bebeğin sorumluluğu var üzerimizde o yüzden sıkma kendini

yok canım yaaa hepimiz aynı hissediyoruz bence çok normal böyle düşünmemiz hatta olması gereken bu zaten.ben de sürekli iyi bi anne olabilecek miyim acaba diye evham yapıyorum sonra diyorum kimler doğurup büyütüyo ben mi yapamıcam

ben bebek çantasına 10 yedek çantasına da 10 koydum nolur nolmaz diye.dediğin gibi hastaneden verirler zaten.ama oldu da fazla süre hastanede kalırsak bez aramakla uğraşmayalım dedim yoksa her yerden bulunur yani

o ölçümler çok da tutarlı olmuyo canım yaa çok fazla takılma.her bebeğin de yapısı farklı olabiliyo.öyle geriden gelip de sonra haftasını yakalayan çok oldu burda önemli olan sürekli gelişim halinde olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…