- 21 Ağustos 2014
- 6.732
- 3.835
- 248
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #50.901
Ayy senin rüyalar harikaymışmerhabalar güzel anneler :)
değişik rüyalardan bahsetmişsiniz. ben rüyamda işte benim stilime final yaptırdım. beren saati hamile gördüm..
benim uyku sorunum yok ama sabaha karşı balgam nefes almamı zorlaştırıyor. uyuyamıyorum. burnumda tıkanıyor bazen.
yoksa beni bırak, uyurum yani. :)))
ütü işim duruyor hala.. çok tembelim çok...
finalde araba, para bol keseden dağıtıyorlardı var ya..Ayy senin rüyalar harikaymış
Aynen balgam değilde burnum sürekli tıkalı zor nefes alıyorum, onun dışında valla maşAllah süper uyuyorum
Ütü hepimizin duruyor sanırım, yıkattık yıkattık attık kenara
Bende bir kere yoğun bakımda kalmıştı nasıl perişan etmiştim kendimi parçalamıştım resmen ağlar ağlar , o zamanda hamileymişim haberim yok... Şimdi gülüyorum kendime... Ama vicdanlı insanlarız çok şükür o yüzden byle davranıyoruz. Rabbim onlar gibi kv yapmasın bizi yaaa...
Canım ne kadar uzak olursan ol yapmak istedikten sonra telefonda yeter...Ama hakkını yemeyim, salçamı, turşumu, eriştemi yapar Allah razı olsun.... Ama işte bazı sözleri batıyo resmen insana sonuçta kaynana
Ya biz sahilde oturuyorduk.cok sakindim.birden bire deli gibi hareket etmeye basladi.hatta sanki nerdeyse bobreklerime dogru gidiyor sandim.kolu falan cikacakti disariben birden irkildim aaaa noluyo yaa dedim butun kemiklerime carpti biraz acidi.hatta dr a sorcaktm bu kdr hareket normal mi diye dr o gidisimizde kafasi asagida normal dogum yapabilirsin dedi.bende dedim demekki o an donmus.. bende hersey biraz erken oluyor.sizinkilerde doner insallah.sonucta geneli donuyordur bebeklerin
ayy kızlar lohusa şerbetini aldınız mı yaa ben aktardan konsantre şişe aldım su ilave ediyomuşuz sadece.farklı bişey yapacak olan var mı fikir edineyim
ay bende yani bizde hiç yok böyle hazırlıklar. :)
yok doğum sonrası dağıtılacak küçük hediyeler falan.. güzel tatlı heyecanlar ama bizde kimse yapmadı öyle şeyler. bende yapmıyorum. hevesde yok zaten.
bizde o adette yok herhalde. ablamlarda hiç görmedim.canım bana kalsa ben de yapmam da büyükler istiyo işte maksay adet yerini bulsun
Ben paketin birini alırım
en fazla 2 gün kalırız yetmezse zaten sürekli eve gidip gelen olacaktır bi 10 tane daha getirtiriz diye düşünüyorum ben
bende 10 tane yeter diye düşündüm zaten 10 tane koydumkızlar naptınız bez olayını ya, 10 tane yeter, 2 gün kalsak günde 5-6 kez yapar zaten yeni doğan bebiş.... Özel hastanelerin çoğunda bez var zaten de onlar depolarını doldurmak için bizden de istiyorlar:)
Doktor önemli değil dediyse sorun yapma benceMerhaba bayanlar ben Mart annelerindenim . Size birsey sormak istiyorum yardımci olursaniz çok sevinirim. Bebeğimin fl boyu 1 hafta geride çıkıyor hep doktorum önemli değil dedi. Ama kafama takılıyor siz de aynı durumda olan var mı. Doktorunuz ne diyor
Sanki cok az bir zaman kaldi kizlar doguma :/ 2 ay sonra cogumuz dogum yapmis olacagiz mesela
Hem dogsun istiyorum bir an once hem de hayatimin degisecek olmasi beni biraz korkutuyor..
Cok mu bencilce dusunuyorum bilmiyorum
bizde o adette yok herhalde. ablamlarda hiç görmedim.
canım annem adanadan karışımını getirecek 5 tl bişe zaten.. kendimiz kaynatacağızayy kızlar lohusa şerbetini aldınız mı yaa ben aktardan konsantre şişe aldım su ilave ediyomuşuz sadece.farklı bişey yapacak olan var mı fikir edineyim
yok canım yaaa hepimiz aynı hissediyoruz bence çok normal böyle düşünmemiz hatta olması gereken bu zaten.ben de sürekli iyi bi anne olabilecek miyim acaba diye evham yapıyorum sonra diyorum kimler doğurup büyütüyo ben mi yapamıcamSanki cok az bir zaman kaldi kizlar doguma :/ 2 ay sonra cogumuz dogum yapmis olacagiz mesela
Hem dogsun istiyorum bir an once hem de hayatimin degisecek olmasi beni biraz korkutuyor..
Cok mu bencilce dusunuyorum bilmiyorum
kızlar naptınız bez olayını ya, 10 tane yeter, 2 gün kalsak günde 5-6 kez yapar zaten yeni doğan bebiş.... Özel hastanelerin çoğunda bez var zaten de onlar depolarını doldurmak için bizden de istiyorlar:)
Merhaba bayanlar ben Mart annelerindenim . Size birsey sormak istiyorum yardımci olursaniz çok sevinirim. Bebeğimin fl boyu 1 hafta geride çıkıyor hep doktorum önemli değil dedi. Ama kafama takılıyor siz de aynı durumda olan var mı. Doktorunuz ne diyor
canım annem adanadan karışımını getirecek 5 tl bişe zaten.. kendimiz kaynatacağız
Amiiiinnn aminiiiii :))ben onu da gormuyorumbiseyini gormuyorum aman bana dokunmasinlar da yeter hicbirimize aslinda
amin canım inşallah dönerler yavrucaklarımız seninki biraz erkenci demek ki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?