- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #51.521
aynen valla bu kadar sahane anlatılamazdıkendini gördün de mi?
Ben dw 11 aldımKızlar kaç kilo aldınız bugüne kadar ben 12 kilo aldım doktorum çok almışsın ne yaptın sen diyip moralimi bozdu üüfff nasıl gidecek sonra bu kilolar yaaa
aynen valla bu kadar sahane anlatılamazdı
Önce diğer yana dön sonra destek al kalk hele sırt üstü kalmışsam ters dönmüş kaplumbağa gibi debeleniyorum.gece hiç dönmemişim omzum çok ağrıyorgece tuvalete kalkarken biz :)Eki Görüntüle 1702907
Önce diğer yana dön sonra destek al kalk hele sırt üstü kalmışsam ters dönmüş kaplumbağa gibi debeleniyorum.gece hiç dönmemişim omzum çok ağrıyor
Hah aynı ben işte kalıyorum öyle
Maşallah prensese kilosu çok iyi kacıncı haftada bu kiloda cıktı.boyunu soyluyo mu doktor. Seninki hollandalı kızlar gb mi olcak acaba??.sen kaç kilo aldın cnm . Onceden 6 kg olab bebeği bile normal dogurtuyorlarmıs. Bebeğin baş çapı da onemli dogum için. Sağlıkla gelsin ama sezaryen içinde erken değila mi henüz niye 26 aralık.o zman kacıncı haftada olcan?Mrb kizlar napiyonuz bakiimm.benim kizda buyuk diye dr sezeryan diyor.26 aralilk gibi alcakmisnormal istiyordum cok ama.sanirim nasip olmicak. Su an kilosu 3100. Simdi dogursan olurdu dedi dr.ama.daha bir ay var bu hizla giderse 4 kg i da asicak gibi.4.5 kg da normal dogum yapabilirsin ama cok normal olmaz dedi cok dikmem gerekir
Ustten dik daha iyi dedim.yani dedi o da..kismet bakalim.belki almaz kilo artik diye umut ediyorum
benim de oğluşun hazır.. daha kendime gecelik alacamKızlar bebişimib hastane çantasını hazırladım bikaç eksik dışında.benimkini hazurlamadım daha.sizinkiler hazır mı?
benimde öyle oldu dün ilk defa.benim gobusum boyle hizli hizli inip inip kalkiyo,acaba icerde neler oluyokendi nefesimden degil,kendi kalp atisimdan da degil..ilginc
Kilosu iyiymiş maşallah . Benimde 17 aralık dogum gunum mumukunse aralıkta dogmasın istiyorum dogarsa da ovak yazdırmak istiroum yavrumu bi yaş büyük gözükmesin3-4 gün için.Günaydın kızlar, bnm doğumumda 25-26 aralık gibi olucak inş,yani 38+0 ya da 38+1 de..3.sezaryen çünkü... 2 gün önce gttm dr ye...2750 gr ve 50 cm olmuş Arın Bey...2 hafta snra tkrr görüselim, ameliyat tarihini netleştiririz dedi... 25 aralık bnm doğum günüm bakalm oğlum kendini armağan edecek mi annesinene zaman hayırlı ise o zaman gelsin bu işin latifesi zira bi gün bile çok önemli anne karnında kalmaları...öpüyorumm kiss kiss<3
Poffff ne olacak biziim halimiz yahuuuuBende o tayfadanım :)
Az kaldı evet tatlım... Beni 25 aralık olarak yazdırmışlar,hep bi yaş küçüktü yaşıtlarmdan..Şuan prosedür ne tam olarak bilmiyorum ama galiba doğduğu yer değiştiriliyo da tarih değiştirilemiyo...Kilosu iyiymiş maşallah . Benimde 17 aralık dogum gunum mumukunse aralıkta dogmasın istiyorum dogarsa da ovak yazdırmak istiroum yavrumu bi yaş büyük gözükmesin3-4 gün için.
Hayırlı gelsin kzuucuklar ama hepimizin cok az kaldı artık .son düzlük
Ben onlara etiket diil de grogen kurdela geçirip üzerine kral tacı koyucam havalı olsun şanım yürüsün diyeBende buyuk diye aliyorum zaten:) namimiz yurusun
Evet guzel olur :) kucuk krala yakisirBen onlara etiket diil de grogen kurdela geçirip üzerine kral tacı koyucam havalı olsun şanım yürüsün diye
Ben Antalya' dayım canım. Benim epidural sezaryen olcak 750 tl. Bi gece yaticam sadece ama seninki gerçekten pahaliymisKızlar bu arada benim hastanemde normal ya da sezaryan doğum farketmiyor, doğum 2750 tl, epidural ektra ücretli. Sizin doğum ücretlerini görünce çok pahalı geldi bizim hastaneninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?