2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benimki yine kedi gibi uzanmis.. sag gogsumun altindan vururken ayni anda kasigimin soluna da kazi yapiyounutsun die
ters tarafa dondum daha beter etti firildak bayadir da zaten uyku yok

Maşallah prensese kilosu çok iyi kacıncı haftada bu kiloda cıktı.boyunu soyluyo mu doktor. Seninki hollandalı kızlar gb mi olcak acaba??.sen kaç kilo aldın cnm . Onceden 6 kg olab bebeği bile normal dogurtuyorlarmıs. Bebeğin baş çapı da onemli dogum için. Sağlıkla gelsin ama sezaryen içinde erken değila mi henüz niye 26 aralık.o zman kacıncı haftada olcan?
Bana da aralık sonu alırız sezaryen oöursa dedi 39. Hafta oluyor

Kızlar bebişimib hastane çantasını hazırladım bikaç eksik dışında.benimkini hazurlamadım daha.sizinkiler hazır mı?
benim de oğluşun hazır.. daha kendime gecelik alacam

benim gobusum boyle hizli hizli inip inip kalkiyo,acaba icerde neler oluyo kendi nefesimden degil,kendi kalp atisimdan da degil..ilginc
benimde öyle oldu dün ilk defa.. töbe töbe nefes alıyo sanki içerde

Günaydın kızlar, bnm doğumumda 25-26 aralık gibi olucak inş,yani 38+0 ya da 38+1 de..3.sezaryen çünkü... 2 gün önce gttm dr ye...2750 gr ve 50 cm olmuş Arın Bey...2 hafta snra tkrr görüselim, ameliyat tarihini netleştiririz dedi... 25 aralık bnm doğum günüm bakalm oğlum kendini armağan edecek mi annesine ne zaman hayırlı ise o zaman gelsin bu işin latifesi zira bi gün bile çok önemli anne karnında kalmaları...öpüyorumm kiss kiss<3

Kilosu iyiymiş maşallah . Benimde 17 aralık dogum gunum mumukunse aralıkta dogmasın istiyorum dogarsa da ovak yazdırmak istiroum yavrumu bi yaş büyük gözükmesin3-4 gün için.

Hayırlı gelsin kzuucuklar ama hepimizin cok az kaldı artık .son düzlük

Az kaldı evet tatlım... Beni 25 aralık olarak yazdırmışlar,hep bi yaş küçüktü yaşıtlarmdan..Şuan prosedür ne tam olarak bilmiyorum ama galiba doğduğu yer değiştiriliyo da tarih değiştirilemiyo...

Selam allah butun hamileleri hayirla kurtarsin olmayan isteyenlerede en kisa zamanda nasip etsin ins benim bat 12 ocak ins benide ekleyin listeye ☺ 10 sene bekleme sonrasi 1 asi 2 tup bebek yapildi bu 10 sene icinde sonuc negatif ve sonunda doktorumu buldum rabbime sukurler olsun yunurtalarim yapisikmis laparoskopi histereskopi oldum ve 7 ay sonra normal yolla hamile kaldim cok sukur bir oglum olacak ins hayirlisi ile rabbim tum isteyenlerin kucagini doldursun Amin.

Kızlar bu arada benim hastanemde normal ya da sezaryan doğum farketmiyor, doğum 2750 tl, epidural ektra ücretli. Sizin doğum ücretlerini görünce çok pahalı geldi bizim hastaneninki
Ben Antalya' dayım canım. Benim epidural sezaryen olcak 750 tl. Bi gece yaticam sadece ama seninki gerçekten pahaliymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…