- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #51.561
Canım ya ben adım atınca fenalasiyorum keşke ev taşıma işini erteleseydiniz mümkünse hangi sehirdesn yardıma gelelim korler sağırlar:)kuzum üzülme sakin ol serum iğne fln durdurmuslardir..Kızlar bugün taşınıyorum kendimi çok yordum falan derken dün gece sancım başladı. Tüm gece hastanedeydik. Serum, 2 iğne, bir fitil verdiler. Sancılarım 90'dı. 0 dakikada bir düzenli şekilde. Ciğer geliştirici iğnenin 2. Dozunu bugün olmaya gidicem. Bebek ben erken geliyorum dedi, dur dedik ama bakalım ne zamana kadar duracak. Sanırım aralığın ilk annelerinden olucam
Bende bende çok heyacanladm canimCok heycanlandim yaaaaaaa cok mutlu oldum. Dogum nasil oldu bebis kac kilo dogdu nasildi sanci cektinmi ay herseyi cok merak ediyorum suan
Aaaaa canımmmmm ne mutlu sana erken de olsa sorunsuz bir şekilde kuzucuğuna kavuşmuşsun. Darısı başımızaKizlarrrrrrr
Benim minnos geldiiiii:)dün tansiyon 17 ye yükselince karaciğer enzimleri birazda artınca minnosumuzu akşam 17.36 da kucağıma aldık. Kontrole diye gittik doğum gerçekleşti. Minnosumuzda ben de çok iyiyiz kuveze fflan girmedi Rabbim şükürler olsun.Darısı sağlıkla başıniza bu aşkın tarifi imkansız saatlerdir bıkmadan izliyorum onu
Ay heyecan yaptim ya cok sevindimKizlarrrrrrr
Benim minnos geldiiiii:)dün tansiyon 17 ye yükselince karaciğer enzimleri birazda artınca minnosumuzu akşam 17.36 da kucağıma aldık. Kontrole diye gittik doğum gerçekleşti. Minnosumuzda ben de çok iyiyiz kuveze fflan girmedi Rabbim şükürler olsun.Darısı sağlıkla başıniza bu aşkın tarifi imkansız saatlerdir bıkmadan izliyorum onu
Butanemmm canım benim mutluluktan agliyrm şuan ne çektiğini biliyorum Rabbimr şükürler olsn nasilsinz normal mi aldı sezaryan mi dikişlerin agriyo mu kizcen nasıl iyi mi canım benim şükürler olsun
Ayyyy agladım ne mutlu sana canim ne güzel maşallah gözünüz aydınKizlarrrrrrr
Kizlarrrrrrr
İyim cnm benim saol hastanedeyim hala nst artık daha iyi çıkıyor...dun en yuksekteydi çünkü doğuruyom sandı herkesGünaydınnnn şekerlerrrr :))
Güzelll bir haftasonu olsunnn hepimizeee
cimcim16 canım bnm naptn haber ver bize aklımız sende..
Ayy çok guldum aynı biz gerçektende. Ben daha 30 lu hataların başında böyleyimAhshshahajjs aynı ben
Akdeniz sifa canım. Doktorum sinem TuzcuoğluAntalyada hangi hastane canım. Fiyatı çok iyiymiş.
İyim cnm benim saol hastanedeyim hala nst artık daha iyi çıkıyor...dun en yuksekteydi çünkü doğuruyom sandı herkes
zaten ne baslarsa bu 30.haftadan sonra başlıyor merak etmeAyy çok guldum aynı biz gerçektende. Ben daha 30 lu hataların başında böyleyim
Rabbim analı babalı büyütsün gözünüz aydın :)Kizlarrrrrrr
Canim ben de ayni hastane ve ayni doktora gidiyorum bize 1000 tl dediler, normal dogum ya da sezaryen fark etmiyorAkdeniz sifa canım. Doktorum sinem Tuzcuoğlu
Bana neden 750 dediler aaa dur bi gittiğimde yine sorayımCanim ben de ayni hastane ve ayni doktora gidiyorum bize 1000 tl dediler, normal dogum ya da sezaryen fark etmiyor
Biz ilk bir iki ay once sormustuk ozaman bize de 700 ya da 750 demislerdi tam hatirlamiyorum. Gecen haftalarda yine sordum 2016 da fiyatlar yukselecekmis dediler ve bu fiyati verdiler.Bana neden 750 dediler aaa dur bi gittiğimde yine sorayım
Kizlarrrrrrr
Ye kuzum o yaradı doktor olabilir dedi biraz gaz yapiyo ayıptır solemesi ama suyu artirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?