2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ya ben adım atınca fenalasiyorum keşke ev taşıma işini erteleseydiniz mümkünse hangi sehirdesn yardıma gelelim korler sağırlar:)kuzum üzülme sakin ol serum iğne fln durdurmuslardir..

Aaaaa canımmmmm ne mutlu sana erken de olsa sorunsuz bir şekilde kuzucuğuna kavuşmuşsun. Darısı başımıza

Ay heyecan yaptim ya cok sevindim
Tebrikler, Allah anali babali buyutsun

Butanemmm canım benim mutluluktan agliyrm şuan ne çektiğini biliyorum Rabbimr şükürler olsn nasilsinz normal mi aldı sezaryan mi dikişlerin agriyo mu kizcen nasıl iyi mi canım benim şükürler olsun

ayy amaninnn kendi yazim sanip senin yazdigin yere bakmisim imza kisminda 35 gun kaldi diye gorunce noluyo yaaaa didim bi annn ne şaşkınım oylee

Ayyyy agladım ne mutlu sana canim ne güzel maşallah gözünüz aydın

sağlıkla kavuşmana çok sevindim... allah analı babalı buyutsun minnosunu... babaklım bizim minnoslar ne zaman gelecek. patır patır doğurmaya başlicaz yakında... :)

Rabbim analı babalı büyütsün gözünüz aydın :)

Bana neden 750 dediler aaa dur bi gittiğimde yine sorayım
Biz ilk bir iki ay once sormustuk ozaman bize de 700 ya da 750 demislerdi tam hatirlamiyorum. Gecen haftalarda yine sordum 2016 da fiyatlar yukselecekmis dediler ve bu fiyati verdiler.
Yine de sor tabi, emin olursun en azindan

Ayy çok duygulandim ya allahım ömürlü etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…