- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #51.541
Canim benimde 12 ocak kizim olacak benimde zor gecen surec sonuca az kaldi kan phtilasmasi igne oluyoumSelam allah butun hamileleri hayirla kurtarsin olmayan isteyenlerede en kisa zamanda nasip etsin ins benim bat 12 ocak ins benide ekleyin listeye ☺ 10 sene bekleme sonrasi 1 asi 2 tup bebek yapildi bu 10 sene icinde sonuc negatif ve sonunda doktorumu buldum rabbime sukurler olsun yunurtalarim yapisikmis laparoskopi histereskopi oldum ve 7 ay sonra normal yolla hamile kaldim cok sukur bir oglum olacak ins hayirlisi ile rabbim tum isteyenlerin kucagini doldursun Amin.
Ben ilk dogumumda önce elektrikli olanindan aldım çok yavaş sağıyodu iki gün sonra devrildi içine süt döküldü bozuldu. Allahtan eczacı tanıdıkti değiştirdi. Lansinoh markanın manuel olanindan verdi hem daha hızlı sağıyo hem de çok daha pratik istediğin yerde sagabiliyosun. Sürekli priz aramana gerek kalmıyor.Sut sagma isini ne yapacaksiniz kizlar makine falan alan oldumu? Benim memeler babane memesi oldugu icin makine al yoksa agridan cok cekersin diyolar, pompa mi makinemi? Yoksa hicbiseymi? Kafamda deli sorular
Canim benimde 12 ocak kizim olacak benimde zor gecen surec sonuca az kaldi kan phtilasmasi igne oluyoum
Antalyada hangi hastane canım. Fiyatı çok iyiymiş.Ben Antalya' dayım canım. Benim epidural sezaryen olcak 750 tl. Bi gece yaticam sadece ama seninki gerçekten pahaliymis
Maşallah prensese kilosu çok iyi kacıncı haftada bu kiloda cıktı.boyunu soyluyo mu doktor. Seninki hollandalı kızlar gb mi olcak acaba??.sen kaç kilo aldın cnm . Onceden 6 kg olab bebeği bile normal dogurtuyorlarmıs. Bebeğin baş çapı da onemli dogum için. Sağlıkla gelsin ama sezaryen içinde erken değila mi henüz niye 26 aralık.o zman kacıncı haftada olcan?
Bana da aralık sonu alırız sezaryen oöursa dedi 39. Hafta oluyor
Ayyy cnmm bnmm yaaa nie şu taşınma işini daha önceden yapmadnzki yaKızlar bugün taşınıyorum kendimi çok yordum falan derken dün gece sancım başladı. Tüm gece hastanedeydik. Serum, 2 iğne, bir fitil verdiler. Sancılarım 90'dı. 0 dakikada bir düzenli şekilde. Ciğer geliştirici iğnenin 2. Dozunu bugün olmaya gidicem. Bebek ben erken geliyorum dedi, dur dedik ama bakalım ne zamana kadar duracak. Sanırım aralığın ilk annelerinden olucam
Bende persembe guni gittim gittigim hastanenin egitimine cik faydali oluyor canim keske yine cagirsalar yine giderim doktorlar ve hemsireler katiliyorbiirde guzel agirliyirkar pastalar borekler corekler yiyorsun sen hangi hastaneye gidiyorsun canimKızlar yarın doğum eğitimine gideceğim çok merak ediyorum ne anlatacaklar 10dan 4 de kadar işim bitince yazarım sizede belki faydalı olur hepimiz için...
Aman iyi normal olsunBenimki simdilik normal dio
Kizlarrrrrrr
Benim minnos geldiiiii:)dün tansiyon 17 ye yükselince karaciğer enzimleri birazda artınca minnosumuzu akşam 17.36 da kucağıma aldık. Kontrole diye gittik doğum gerçekleşti. Minnosumuzda ben de çok iyiyiz kuveze fflan girmedi Rabbim şükürler olsun.Darısı sağlıkla başıniza bu aşkın tarifi imkansız saatlerdir bıkmadan izliyorum onu
Butanemmm canım benim mutluluktan agliyrm şuan ne çektiğini biliyorum Rabbimr şükürler olsn nasilsinz normal mi aldı sezaryan mi dikişlerin agriyo mu kizcen nasıl iyi mi canım benim şükürler olsunKizlarrrrrrr
Benim minnos geldiiiii:)dün tansiyon 17 ye yükselince karaciğer enzimleri birazda artınca minnosumuzu akşam 17.36 da kucağıma aldık. Kontrole diye gittik doğum gerçekleşti. Minnosumuzda ben de çok iyiyiz kuveze fflan girmedi Rabbim şükürler olsun.Darısı sağlıkla başıniza bu aşkın tarifi imkansız saatlerdir bıkmadan izliyorum onu
Kızlar bugün taşınıyorum kendimi çok yordum falan derken dün gece sancım başladı. Tüm gece hastanedeydik. Serum, 2 iğne, bir fitil verdiler. Sancılarım 90'dı. 0 dakikada bir düzenli şekilde. Ciğer geliştirici iğnenin 2. Dozunu bugün olmaya gidicem. Bebek ben erken geliyorum dedi, dur dedik ama bakalım ne zamana kadar duracak. Sanırım aralığın ilk annelerinden olucam
Yaaaa gercektenmiuiii ay cok heycanlandim cok sevindim canim benim yaKizlarrrrrrr
Ye kuzum o yaradı doktor olabilir dedi biraz gaz yapiyo ayıptır solemesi ama suyu artirdiÇok sevindim canım tamam bende yicem hatta simdi :))
Cok heycanlandim yaaaaaaa cok mutlu oldum. Dogum nasil oldu bebis kac kilo dogdu nasildi sanci cektinmi ay herseyi cok merak ediyorum suanKizlarrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?