2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim benimde 12 ocak kizim olacak benimde zor gecen surec sonuca az kaldi kan phtilasmasi igne oluyoum

Sut sagma isini ne yapacaksiniz kizlar makine falan alan oldumu? Benim memeler babane memesi oldugu icin makine al yoksa agridan cok cekersin diyolar, pompa mi makinemi? Yoksa hicbiseymi? Kafamda deli sorular
Ben ilk dogumumda önce elektrikli olanindan aldım çok yavaş sağıyodu iki gün sonra devrildi içine süt döküldü bozuldu. Allahtan eczacı tanıdıkti değiştirdi. Lansinoh markanın manuel olanindan verdi hem daha hızlı sağıyo hem de çok daha pratik istediğin yerde sagabiliyosun. Sürekli priz aramana gerek kalmıyor.

Canim benimde 12 ocak kizim olacak benimde zor gecen surec sonuca az kaldi kan phtilasmasi igne oluyoum

Allah hayirla kurtarsin ins cnm saglikla bebegini kucagina alirsin onu bende yapiyorum cnm clexsane 6000 olanindanki hamile kalmadan oncede yapiyordum 7 ay tedavi surecinde hala devam ediyorum beraberinde guatir ve sekerde cikti hamilelikte insulin igne de yapiyorum gunde 4 sefer kollarim bacaklarim agriyor artik az kaldi sabret cnm sonu guzel olacak ins

Kızlar bugün taşınıyorum kendimi çok yordum falan derken dün gece sancım başladı. Tüm gece hastanedeydik. Serum, 2 iğne, bir fitil verdiler. Sancılarım 90'dı. 0 dakikada bir düzenli şekilde. Ciğer geliştirici iğnenin 2. Dozunu bugün olmaya gidicem. Bebek ben erken geliyorum dedi, dur dedik ama bakalım ne zamana kadar duracak. Sanırım aralığın ilk annelerinden olucam

Masallah canim valla ben bazi seyleri yemeyi biraktim canim istese de yemiyorum hahahaha:) yazin et cok yedim sonra balik.meyve ve kuruyemis yedim birde..simdi biraktim hepsini yazin normaldi kilosu.haftasina gore uyumlu diyordu dr.kafasi buyuk degil.boyu olcemem net diyor ama fl yi 7 ile carptim 52 cikti.omuzlarda onemli.aynen zaten bizim iki tarafta ozellikle esimin tarafindaki bayanlarda hollandali gibi.kv 6 kilo dogurmus buyuk abiyi zaten.ama ben hayatta goze alamam.dr bebegin de sakatlanma riski oluyor dedi ki gercekten benim yengemin de basina geldi.yegenimin omzunu catlattilar kendisi de cok aci cekti.surekli o dr a sovuyor aklina geldikce eskiden oldugu gibi risk alinmiyor iste.ben 13 kg felan aldim cnm ama karnim hep buyuktu hic almamis gibi duruyorum.sezeryan icin erken degil verdigi tarihte 40. Haftada oluyorum.39+2 bence gayet iyi genelde daha erken yapiyorlar.

Ayyy cnmm bnmm yaaa nie şu taşınma işini daha önceden yapmadnzki ya içini ferah tut inşallahhh sağlıkla gelcek bebeğin..haber ver bize mutlaka..

Kızlar yarın doğum eğitimine gideceğim çok merak ediyorum ne anlatacaklar 10dan 4 de kadar işim bitince yazarım sizede belki faydalı olur hepimiz için...
Bende persembe guni gittim gittigim hastanenin egitimine cik faydali oluyor canim keske yine cagirsalar yine giderim doktorlar ve hemsireler katiliyorbiirde guzel agirliyirkar pastalar borekler corekler yiyorsun sen hangi hastaneye gidiyorsun canim

Kizlarrrrrrr
Benim minnos geldiiiii:)dün tansiyon 17 ye yükselince karaciğer enzimleri birazda artınca minnosumuzu akşam 17.36 da kucağıma aldık. Kontrole diye gittik doğum gerçekleşti. Minnosumuzda ben de çok iyiyiz kuveze fflan girmedi Rabbim şükürler olsun.Darısı sağlıkla başıniza bu aşkın tarifi imkansız saatlerdir bıkmadan izliyorum onu

ayy cok sevindiimmmmmm..ikiniz de iyisiniz onemli olan bu.erkenci bebe senii,bizm yerimizze de oksa suratini ozellikle de ayaklarini ve dirseklerini bnm icin cok cekioz o ayak ve dirseklerden cunku.. hayirli olsn tatlm tekrardan,Allah anali babali buyutsun saglikla ins

Butanemmm canım benim mutluluktan agliyrm şuan ne çektiğini biliyorum Rabbimr şükürler olsn nasilsinz normal mi aldı sezaryan mi dikişlerin agriyo mu kizcen nasıl iyi mi canım benim şükürler olsun

gecmis olsun tatlim,igneler ilaclar ise yarar da biraz dhaa durur bebi ins..kismet mi ne diyim tasinma olayina da keske kendini yormama gbi bi durumn olsaydi ama iste ne yapalim

Yaaaa gercektenmiuiii ay cok heycanlandim cok sevindim canim benim ya

Cok heycanlandim yaaaaaaa cok mutlu oldum. Dogum nasil oldu bebis kac kilo dogdu nasildi sanci cektinmi ay herseyi cok merak ediyorum suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…