2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gözünaydınnn canımmm :)) Ayyy ne güzel kavuştun atlattınn yaa :) darısı başımıza :)

attım canım

aynen beni anlatmışsın kursak kaynaması derler ya tam ondan oluo bende
Merhaba şu listeyi bir de bana atabilirmisiniz. Bende bisryler alıyorum ama hala eksikleri m var. Bide şu lohusa pijama ve gecelik olayı var. Birer takım gecelik ve pijama aldim ama hala içim rahat digil. Doğum sonrası giymeyecegim şeylere okadar para vermek çok koyuyor. Sizde genelde lohusa lara özel gecelik ve pijama mi alıyorsunuz yoksa normal günlük pijamalar mı

Kızlaaarrr doktordan geldikkk şimdi aslında randevumuz salı günü kendi doktorumuzda bgn bi görelim istedik eşimle gittik :))
Herşey yolunda çok şükür..bebek kanala girmiş baya aşağıda dedi çok güzel açıkladı herşeyi normal doğum yapabilirsn ama tabi nst ve çatıyada bakmak lazım dedi..benim sezeryan olcak ya bebek dahada aşağı inerde açılmam olursa nolcak ozmn erken doğummu yapcam
Ayy keşke gitmeseydm hee :))
Neise salı günü kendi doktoruma gidicem bakalım o ne dicek..kordonlarda tam boynunun önünde toplanmış dolanma yok ama orda duruolar suyuda orda bol dolanabilir heran

bebisin kiyafetlerinden bi posta attm,ztn ya beyaz ya gri almisim hep bikac mavi var bikac bej.. beni zorlamicak yani yikarken bakalim umarm arada fire verenler olmaz makinede ya sanki hic gormemism kiyafetlerni daha once..nasil sevdim sevdimmmmmmm onlarin icinde hayal ettm ayyy yiciiimmmmmm

Aman iyi normal olsun
Boyu bizimkininde 52 cm cikti. Ana baba uzun olsn okdr kg suda ii ya ama cok ta olabilir manayla sezeryan olur
Ay canimmm ya gozun aydinn gecmis olsn darisi basimiza bu bebeler cok aceleci cokkk

Canim ozel diruminmu var bir sezeryan olucak. Benimkininde kordon hep yuzunun ordaydi en son gttgmzde ensesindeydi ama normal.dogumu etkilemez dedi bende kordondan çok korkuyorum.

Canim ozel diruminmu var bir sezeryan olucak. Benimkininde kordon hep yuzunun ordaydi en son gttgmzde ensesindeydi ama normal.dogumu etkilemez dedi bende kordondan çok korkuyorum.
Canım ön mitral kapağımda darlık var kalp doktorum sezeryan dio maalesef ama kanala baya girmiş dedi nasıl olcak şimdi sezeryan olmaz mı amaaannn kafamda deli sorular keşke gitmeseydm farklı bi doktora

Sağlıkla büyüsün inşallah.Gözün aydın canım.Bizim yerimizede kokla gerdanından minnoşu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…