2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Vitamin ve ilaç düzenli alamadım onun etkisi olmuş mudur acaba

Kızlar sizin iştahınız nasıl? Benim iştahım hep çok iyidi, bulantı sorunum falan da olmadı hic.
Son iki üç gündür sadece su, süt ve meyve canım çekiyor. Yiyorum yine yemekleri ama ne bileyim yemeğe bu kadar düşkünken bir anda böyle olmasını anlayamadım

Kamu da böyle seçenekler yok malesef. Süt izni ilk 6 ay 3 saat ikinci 6 ay 1,5 saat
evet canım 2 aylık olarak süt iznini tpluca kullanma hakkı vermıyor yasal olarak ama buyuksehırlerde ve ozellıkle ozel sektorde bu durum tamamıyle ısverenın hassasıyetıne ve ımtıyazına kalmış bır durum.
günde 1.5 saatlik ızını kullandıgımı düşünürsem zaten ıst. trafıgınde yarısı yolda gececegı ıcın cok mantıklı olmuyor bu uygulama.Bu yuzden hukuk siteleri,ısverenınızle oturup karsılıklı b konuyla mutabık kalabileceğimizi söylüyor.Bende şansımı denıyip bır yıl parca pinçik saatlerle kullanmak yerıne topluca 2 ay olarak süt iznimi kullanmak ıstediğimi soyleyeceğim.
umarım başarılı olabılırım.
Ha bu arada kamuda ılk 6 ay 3,ıkıncı 6 ay 1.5 saat olan emzırme ıznı,özelde 12 ay boyunca 1.5 saat

Selam kizlar sitenin acilmasina sevindim baya bosluk oldu. Suan belim ve kalcam feci durumda igne sapliyolar sanki yururken ustune basamiyorum. Devirdim totoyu yattim bende napiym

Aynen canım başımıza toplancaklar kesin neyse ben babasına solerm yoksa kız senden kopuk olur derim ayrılmaz hayatta en çok slbeni sev deyip duruyo karnima

insanlar iste yaa gozleri kaliyo boyle.. bazilari ne masallah der ne de bise.. bnm de kac oldu valla elktrnk esyalarm bozuldu,enson bu da bozuldu ve
tamir edim derken hastanede tamir edilirken buldum kendim
Geçmiş olsn canım valla ck uzuldm zaten hassasiz heryerimiz agriyo

saolun kizlar :) aynen nedir bu nazar mi bilmem ama diyorum isin esprisi,bu bize iyi hazirlik oldu fln.. o anda neler olcak kim.bilir birbirmizi simdiden hazirlamaya baslayalim dedim
Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine. Hamilelik hormonlarin etkisi buyuk ama bu aglamalarda. Normal zaman olsa o kadar tepki vermeyiz. Bende bi kere ayagimi sehpaya carptigimda canim cok yanmisti ve yarim saat agladim, esim gozlerine inanamamisti, cok nadir aglardim ben cunku hamilelikten once. Ayak carpma bahaneydi sanirim arada icini bosaltmak istiyor insan :)

bi de kendime gecelik ve lohusa tacı aldım.. ama geceliği öyle lohusa geceliği değilde normal önden düğmeliydi.. lohusa olanlar çok çok pahalıydı. bende 1 günlük giyecem diye abartmadım..
terlik olarak ta banyo terliği gibi olanlardan mı alsam acaba diyorum

Hayirli olsun, Allah anali babali buyutsun

Benim de sabah nstde çok güzel sancım çıktı her an gelebilir artik durdurmuyorum dedi dr eve gönderdi 5dkya inerse sancilar gel dedi.
Esyalarımı hazırladım bekliyom
senin ki böyle yapıyor ama 40 haftayıı geçermiş bi de .. abimin eşi de böyleydi 41+3 de zor doğdu

Çok sukur canım darısı basıma içini ferah tut ve tabi bol su ic
Ayyy canım inşAllah döner senin minnoşta... Valla ben dönüp tekrar tersine olmasından korkuyorum bazen çok hareketli oluyor çünkü :)))
Canım tam 1 hafta önce 23.11.2015 te 2100 gramdı, boyunu tam hatırlamıyorum ama 45 cm olabilir... Kiloya çok takmıyorum bana da önce zayıf biraz demişti başka doktor ama illa ki hepsi aynı kiloda olacak değil, birazda genetik sanırım, ben 2500 kilo doğmuşum o yüzden yine iyi gidiyor benim bebiş :)))
Aşağı yukarı seninle aynı sayılırız o zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…