- 23 Haziran 2012
- 437
- 353
- 303
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #51.761
Vitamin ve ilaç düzenli alamadım onun etkisi olmuş mudur acabacanım önemli olan gelişimi ne durumda..gelişimi,ölçümleri haftasına göre gidiyormu gelişme geriliği daha tehlikeli..zayıfsa zayıf boşver..geçen hafta doktordaydım gelişimi haftasıyla uyumlu ama biraz zayıf dedi doktor.. imom omega diye bir vitamin verdi ,bebek biraz kilo alsın dedi..
Bencede. Burası olmayınca size ulaşmak için ne yollar denedim :) çok mutsuzdum yaaa :)Oh be acilmis site, meger baya cok giriyormusum siteye, kendimi boslukta hissettim.
Merak ettim baya, dogum yapan oldu mu falan diye.. Instagrami olanlarla eklessek?
evet canım 2 aylık olarak süt iznini tpluca kullanma hakkı vermıyor yasal olarak ama buyuksehırlerde ve ozellıkle ozel sektorde bu durum tamamıyle ısverenın hassasıyetıne ve ımtıyazına kalmış bır durum.Kamu da böyle seçenekler yok malesef. Süt izni ilk 6 ay 3 saat ikinci 6 ay 1,5 saat
Ayyy inşAllah canım benim zaten hep tekmeleri artık göğsümün altında çok şükür.... :)))Evet canım dönmüş doğum pozisyonunda şuan...makat gelse solerdi zaten baş geliş demek doğum pozisyonunda demek içini ferah tut normal doğuma elverişli suan
Aynen canım başımıza toplancaklar kesin neyse ben babasına solerm yoksa kız senden kopuk olur derim ayrılmaz hayatta en çok slbeni sev deyip duruyo karnimaBombaymış o ben en çok baba kısımları hoşuma gitti çünkü anneyle bağ kuruyor ama babadan kopuk oluyor oysaki babayla bağ kurmasına izin verin dedi gögsüne yatsın babasının başı solda olacak şekilde her akşam 5 dk tabi kordon düştükten sonra baba para getiren varlık olarak kalmasın
Geçmiş olsn canım valla ck uzuldm zaten hassasiz heryerimiz agriyoinsanlar iste yaa gozleri kaliyo boyle.. bazilari ne masallah der ne de bise.. bnm de kac oldu valla elktrnk esyalarm bozuldu,enson bu da bozuldu ve
tamir edim derken hastanede tamir edilirken buldum kendim
Çok sukur canım darısı basıma içini ferah tut ve tabi bol su icAyyy inşAllah canım benim zaten hep tekmeleri artık göğsümün altında çok şükür.... :)))
Sevindim canım İnşallah 2 hf daha durur bebişinŞi
Şimdilik sancılarım durdu. Beklemedeyiz canım. İğnelerimi de oldum. Artık doğsa bile daha rahatım. Doktor 2 hafta daha dursun istiyor ama
Senin kilosu kaç kuzum ayni gunuzde merak ettim benim 2300gr az 42 cm olmus çok mu az burdakileri okuyom maşallah benim suanki kilosu güncel yaniAyyy inşAllah canım benim zaten hep tekmeleri artık göğsümün altında çok şükür.... :)))
Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine. Hamilelik hormonlarin etkisi buyuk ama bu aglamalarda. Normal zaman olsa o kadar tepki vermeyiz. Bende bi kere ayagimi sehpaya carptigimda canim cok yanmisti ve yarim saat agladim, esim gozlerine inanamamisti, cok nadir aglardim ben cunku hamilelikten once. Ayak carpma bahaneydi sanirim arada icini bosaltmak istiyor insan :)saolun kizlar :) aynen nedir bu nazar mi bilmemama diyorum isin esprisi,bu bize iyi hazirlik oldu fln.. o anda neler olcak kim.bilir birbirmizi simdiden hazirlamaya baslayalim dedim
Canım sen ev mi temizlemiştin niye yaptın ki hamile halinle. Iki kız tutsaydın canindan değerli mi. Dikkat et kendineBiz ciğer geliştirici iğnemizin ikinci dozunu da olduk. Sancım durdu ama bekliyoruz canım.
Hayirli olsun, Allah anali babali buyutsunTek tek okuyamadim kızlar. Size biraz bahsedeyim.o gün kontrole gittik tansiyon 17 10 çıktı doktorum preeklambsiden şüphelenilen yanlış yazıyo olabilirim işte el ayak şişmesi oluyormuş tansiyon yukseliyirmus karaciger enzimleri artiyormus tahlil yapıldı hafif enzimler Yüksel çıkınca akşam girdik doğuma
o kadar erken mıBenim de sabah nstde çok güzel sancım çıktı her an gelebilir artik durdurmuyorum dedi dr eve gönderdi 5dkya inerse sancilar gel dedi.
Esyalarımı hazırladım bekliyom
senin ki böyle yapıyor ama 40 haftayıı geçermiş bi de ..Benim de sabah nstde çok güzel sancım çıktı her an gelebilir artik durdurmuyorum dedi dr eve gönderdi 5dkya inerse sancilar gel dedi.
Esyalarımı hazırladım bekliyom
Ayyy canım inşAllah döner senin minnoşta... Valla ben dönüp tekrar tersine olmasından korkuyorum bazen çok hareketli oluyor çünkü :)))Çok sukur canım darısı basıma içini ferah tut ve tabi bol su ic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?