2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

insanlar iste yaa gozleri kaliyo boyle.. bazilari ne masallah der ne de bise.. bnm de kac oldu valla elktrnk esyalarm bozuldu,enson bu da bozuldu ve
tamir edim derken hastanede tamir edilirken buldum kendim
Benimde oldu valla koltuklar tamire gitti bulaşıkmakinesi bozuldu süpürge bozuldu çok sinirlenmiştim

guya bugun alisverise cikacaktik.. kendi eksiklerimi ve oglumun eksiklerni tamamlamaya.. kismet olmadi yine erteledik bakalim kaza yuzunden.. cok hevesli olunca mutlaka bi aksilik cikio o kdr da hayirlisi derim.. hayirlisi bakalim

Biz ilk bir iki ay once sormustuk ozaman bize de 700 ya da 750 demislerdi tam hatirlamiyorum. Gecen haftalarda yine sordum 2016 da fiyatlar yukselecekmis dediler ve bu fiyati verdiler.
Yine de sor tabi, emin olursun en azindan
Sağol canım. Bende ilk haftada sormuştum 750 dediler bi daha sormadim. Evet fiyatlar artabilir. Söylediğin iyi oldu ona göre hazırlarim kendimi

Bizim sağlık ocağında geçen hafta yaptırdım canim

Kızlar doktordayım kilosu yine az çıktı. 2 hafta önceki olması gereken kiloda şu anda. Benim durumumda olan var mı moralim çok bozuk kendimi zor tutuyorum aglamamak için

Kızlar doktordayım kilosu yine az çıktı. 2 hafta önceki olması gereken kiloda şu anda. Benim durumumda olan var mı moralim çok bozuk kendimi zor tutuyorum aglamamak için

sürekli gelişim gösteriyorsa önemli değil canım zaten tam net ölçüm yapamıo doktorlar

Dr ne dedi canım. Bildiğim kadarıyla önemli olan her ay gelişim göstermesi. Eğer her kontrolde gelişim vrsa kilosunun biraz düşük olması sorun değil canım.
Bir de kilo için hergün yumurta süt ve muz tüket. Kendini üzme ki bebişin olumsuz etkikenmesin canım

28. Haftada 1000 gramdı 30. Haftada 1250 gram olmuş ve çok üzülüp ağlamıştım 1 hafta 10 gün de gerideydi 32. Haftada Rabbime şükür 1700 oldu ve bütün gelişim ölçümleri 31+3-4-5 şerdeydi her gittiğinde gelişim gösteriyorsa sıkıntı yok bence de benim doktorum hep bu farkın artmasından korktu bir hafta 10 gün geriden gelip de kilosunun küçük olmasına pek takılmadı sadece 30. Haftada biraz daha fazla gerilemiş gibiydi o zamn nst ye falan baktı biraz fazla inceledi. Senin bebeğinin kilosu ölçümleri nedir?

canım önemli olan gelişimi ne durumda..gelişimi,ölçümleri haftasına göre gidiyormu gelişme geriliği daha tehlikeli..zayıfsa zayıf boşver..geçen hafta doktordaydım gelişimi haftasıyla uyumlu ama biraz zayıf dedi doktor.. imom omega diye bir vitamin verdi ,bebek biraz kilo alsın dedi..

Benim seninle günüm aynı canım. Bende ikinci sezaryen olcam inş. Doktorumla günümüzü aldık biz. Allah nasip ederse 8 ocak olacak inş. Kızım 8 temmuz dogumlu o yüzden uyumlu olsun istedim :)

31+1 de 1300 gr. Nst çektirdim daha bakmadı ama Nst iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…