2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de sabah nstde çok güzel sancım çıktı her an gelebilir artik durdurmuyorum dedi dr eve gönderdi 5dkya inerse sancilar gel dedi.
Esyalarımı hazırladım bekliyom
Ayyy canım ne kadar heyecanlı yaaaa kaç çıktı sancın nst de?
Sağlıcakla gelsin bebişler inşAllah yaaa.... Sancıların nasıl peki neren ağrıyor?

Keşke bizde de olsa süt iznini birleştirme imkanı. Ben zaten ücretsiz izin alacağım süt izni kullanmayacağım. Birleştirip 3 ay daha maaş almayı tercih ederdim. Özeldeki süt iznide azmış. Niye farklı farklı uygulamalar oluyor ki annelik ve bebek hakları çalıştığın kuruma göre değişmesi hiç adil değil

ev terlıklerı 5 tl ye satılıyor
ondan al
ben emzırme bölümlü gecelık aldım. gıydım bir baktım emzırme kısımları acık
karnımdan dolayı heralde dimi? karnım ınınce gözükmez heralde dimi

İnşallah herşey yolundadır. Çıkışta haber ver canım
Bebito 2310 gr, boyunu soylemiyo ama fl*7 yapinca 44cm cikiyo. Malesef kordonlari cozmemis 2 tur boynunda duruyor yinede doktor son ana kadar beklicem diyor. Nst ye sokmadi 2 hafta sonra tekrar cagirdi. Yalniz Doktor son dk golu atarak hastaneden ayrilip baska bi hastaneye transfer oluyomus, gittigi hastaneyide biliyorum iyi bi hastane fakat dogum odalari cok kucuk, buyuk oda icin gunluk 150 tl gibi bi fark istiyolar birazda ukalalar. Adam 8 senedir ayni hastanede calisirken benim 8 ayim dolmusken cok ona birazcik canim sikildi oyle canim...

beni benden alan dikis atacak olmalariydi ztn,ayy cocuk gbiydim.doktor su secenekler var nasil yapalim dio bn eşimin gözünün icine bakiyorum nerdeyse aglicam cocuklar gibi..o bahaneyi bn cok yapiorum hemen bosalio yaslar gözümden.. siz d dikkat edin valla az kaldi sag salim gecirelm haftalarimizi ..

Canım sen ev mi temizlemiştin niye yaptın ki hamile halinle. Iki kız tutsaydın canindan değerli mi. Dikkat et kendine

csyrc ne kazası canim gecmiş olsun noldu kacirmışım ben orayı

dun bas parmagimi blender dogradi da cok derin kesildi cok kanadi,cok da panik olduk. eslimi kullanamiyrm uyusuk.. dikis attirtmadm yapistirdi resmen kesigi doktor.. oyle iste

Su olayı zor canim bizde ama bak seninki bi kere donmus demekki dönebilirler umudumuzu katmybetmeyelim :))

Vallaha bidaha duzelmeyecekmi acaba dedim korktum keske mail adreslerini falan alsaymisiz diye dusundum.benimde annem geldi cok sukur.yan gelip yatiyorum 13 gunum kaldiiiiisende eksikleri tamamlamissin ne guzell.bizimde mobilyalarimiz havalaniyor.havalaninca esyalarini yerlestirecez baska biseyimiz kalmadi

Selammmm guzel anneler
Varmi dogum yapan aramizda
Ay bende bayadir giremiyorum unutuldum belkide 35+2 olduk bugun cuma gunu kontrolümüzde 2700 du kilomuz sizlerin bu haftalarda kac ? Doktor uzun bi bebek olucak diyip duruyor masallah subhanallah
Nst de sancim cikmadi cuma gunu.Ama dun aksam ustunden beri tam gogus alti kaburgam kismi aciyor agriyor hafif poposunu dayamis paşa belkide ondan
Tansiyon hep 10/6 veya 11/7 cikiyor iyiymis ama her kahvaltidan sonra nabzim yukselip elim ayagim cekiliyor halsizlik oluyor bunlarda normalmis bacaklarima arada kramp giriyor magnezyuma devam balik hapi decavit troid ve gynoferon hala kullaniyorum
Yavrum dönmüş bas asagi ama birazcik başımız iriymis yapisal dedi doktor bu yuzden normalmi sezeryanmi henuz belli degil
Babamız izne gelicek insallah malum bu olaylar evimdende esimdende ayirdi beni napalim can sagligi olsun
Saglikla dogum yapalim kucagimiza alalim insallah yavrularimizi opuldunuz hepinizz

Nasıl kimin olmuş cnm iyilermi
Canım görmüşsünüzdr zaten ben giremedim öğleden beri cupcake in bebişi gelmiş
ay kızlar bu arada bi haftada 1400 gr almışım
çok mutsuzum
deli gibi çikolata yedim bi de az önce
karnım da sürekli acıkıyor
nolucak benim bu halim?böyle giderse 90 a yaklaşıcam 74,7 oldum
Aynı sıkıntı bende de var canm 74 oldm daha 33. Haftadaız 80i göreceğiz kesin gibi de gecmekten korkuorm
Canm benm geçmiş olsun ya okurken bile cok kötü oldum insanın aklına gelmicek sey basona geliyo elini cok kullanma zaten de cabuk kaynasın etleri

Canm biz de cadillac air aldık gayet kullanslı gibi evde denıorz sürekli

Canm çok geçmiş olsun maşallah size inşallah sağlıkla sorunsz büyür artk bebişin

Maşallah canım oğlusuna bende gecen hafta 32 dolunca gittim bana da 3 hafta sonra dedi sanrm sorun yok diye erken çagırmıolar
Ayy maşallah minnoşa bizim de doğum 14 ocak görünüo bakalm ne Zaman gelecekler
Benim de sabah nstde çok güzel sancım çıktı her an gelebilir artik durdurmuyorum dedi dr eve gönderdi 5dkya inerse sancilar gel dedi.
Esyalarımı hazırladım bekliyom
ayy ne heyecanlı bekleyiş dokuz doğurur insan böle söyleyince doktor

Aynı sıkıntı bende de var canm 74 oldm daha 33. Haftadaız 80i göreceğiz kesin gibi de gecmekten korkuorm
Canm benm geçmiş olsun ya okurken bile cok kötü oldum insanın aklına gelmicek sey basona geliyo elini cok kullanma zaten de cabuk kaynasın etleri

ben de korkuyorum 80 i geçmekten
ah şu iştahım
bi hakim olabilsem

aynen ben de hakim olamıyorm hep az yicem dikkat edicem dıorm ama sonuç yine aynı yapacak bişey bebişler sağlıkla gelsinler de veririz inşallah kiloları

bende olamıyorum. yeterki canım istesin
gerısı önemsız oluyor o anda

ay ben de anlamıyorum loğusa olanlar 150 tl civarı
çoğu da bişeye benxemiyo
terlik olarak ben de bambnin iki bantlı çiçekli terliği vardı.onu götürücem hastaneye
hem yıkarım gelince hijyenik olur
evde giymek için de pentiden ev ayakkabısı almıştım yumuşacık :)

'' eğer sırt üstü yattıgımı görürsen uyandır benı'' dedim bizimkine dün
yatagı bıraktı odama daha yakın olan odasında yatttı.
ulen nerden söyledım
daha uyumadan başladı kontrole
pişman oldum dediğime

oturup kalkarken bi '' ah uhh'' desem
hemen '' noldu'' dıyor. ulen nolcak, karnım agırlık yapıyor işte
oturup kalkarken cok zorlanıyorum.
artık yalnız bırakamazmıs evde
yandım yaa.. bir de he şeyıme karısıyor '' egilme, şunu yapma, böyle etme''
kukuman kuşu gibi tepemde hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…