- 21 Ağustos 2014
- 6.732
- 3.835
- 248
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #51.781
Ayyy canım ne kadar heyecanlı yaaaaBenim de sabah nstde çok güzel sancım çıktı her an gelebilir artik durdurmuyorum dedi dr eve gönderdi 5dkya inerse sancilar gel dedi.
Esyalarımı hazırladım bekliyom
Keşke bizde de olsa süt iznini birleştirme imkanı. Ben zaten ücretsiz izin alacağım süt izni kullanmayacağım. Birleştirip 3 ay daha maaş almayı tercih ederdim. Özeldeki süt iznide azmış. Niye farklı farklı uygulamalar oluyor ki annelik ve bebek hakları çalıştığın kuruma göre değişmesi hiç adil değilevet canım 2 aylık olarak süt iznini tpluca kullanma hakkı vermıyor yasal olarak ama buyuksehırlerde ve ozellıkle ozel sektorde bu durum tamamıyle ısverenın hassasıyetıne ve ımtıyazına kalmış bır durum.
günde 1.5 saatlik ızını kullandıgımı düşünürsem zaten ıst. trafıgınde yarısı yolda gececegı ıcın cok mantıklı olmuyor bu uygulama.Bu yuzden hukuk siteleri,ısverenınızle oturup karsılıklı b konuyla mutabık kalabileceğimizi söylüyor.Bende şansımı denıyip bır yıl parca pinçik saatlerle kullanmak yerıne topluca 2 ay olarak süt iznimi kullanmak ıstediğimi soyleyeceğim.
umarım başarılı olabılırım.
Ha bu arada kamuda ılk 6 ay 3,ıkıncı 6 ay 1.5 saat olan emzırme ıznı,özelde 12 ay boyunca 1.5 saat
ev terlıklerı 5 tl ye satılıyorbi de kendime gecelik ve lohusa tacı aldım.. ama geceliği öyle lohusa geceliği değilde normal önden düğmeliydi.. lohusa olanlar çok çok pahalıydı.bende 1 günlük giyecem diye abartmadım..
terlik olarak ta banyo terliği gibi olanlardan mı alsam acaba diyorum
Bebito 2310 gr, boyunu soylemiyo ama fl*7 yapinca 44cm cikiyo. Malesef kordonlari cozmemis 2 tur boynunda duruyorİnşallah herşey yolundadır. Çıkışta haber ver canım
Ayy cok heyacanli, hayirlisi olsun insallah. Adalat kullanmaya devam ediyormusun peki?Benim de sabah nstde çok güzel sancım çıktı her an gelebilir artik durdurmuyorum dedi dr eve gönderdi 5dkya inerse sancilar gel dedi.
Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine. Hamilelik hormonlarin etkisi buyuk ama bu aglamalarda. Normal zaman olsa o kadar tepki vermeyiz. Bende bi kere ayagimi sehpaya carptigimda canim cok yanmisti ve yarim saat agladim, esim gozlerine inanamamisti, cok nadir aglardim ben cunku hamilelikten once. Ayak carpma bahaneydi sanirim arada icini bosaltmak istiyor insan :)
Canım sen ev mi temizlemiştin niye yaptın ki hamile halinle. Iki kız tutsaydın canindan değerli mi. Dikkat et kendine
csyrc ne kazası canim gecmiş olsun noldu kacirmışım ben orayı
Benim de sabah nstde çok güzel sancım çıktı her an gelebilir artik durdurmuyorum dedi dr eve gönderdi 5dkya inerse sancilar gel dedi.
İnş canım bizimde bi tanıdığın çocuğu doğuma 1hafta kala dönmüş inş döner kuzm bide benim dönmüştü tekrar döndü cadı suyumuz az dönmeyenlerden demişti doktor döner inş kuzum
Vallaha bidaha duzelmeyecekmi acaba dedim korktum keske mail adreslerini falan alsaymisiz diye dusundum.benimde annem geldi cok sukur.yan gelip yatiyorum 13 gunum kaldiiiiigerçekten de ne çok alışmışız birbirimize.aile gibi olmuşuz.haber alamayınca çıldırdık resmen.
biz de bu arayı değerlendirdik ve bebişin yatağını hazırladık.uyku setini içine yerleştirdik.bir tek cibinliğin takılması kaldı.hastane çantalarının eksiklerini tamamladık annemle.yorucu ama güzel geçti.sizlerde ne var ne yok?
Canım görmüşsünüzdr zaten ben giremedim öğleden beri cupcake in bebişi gelmişNasıl kimin olmuş cnm iyilermi
Aynı sıkıntı bende de var canm 74 oldm daha 33. Haftadaız 80i göreceğiz kesin gibi de gecmekten korkuormay kızlar bu arada bi haftada 1400 gr almışım
çok mutsuzum
deli gibi çikolata yedim bi de az önce
karnım da sürekli acıkıyor
nolucak benim bu halim?böyle giderse 90 a yaklaşıcam 74,7 oldum
Canm benm geçmiş olsun ya okurken bile cok kötü oldum insanın aklına gelmicek sey basona geliyo elini cok kullanma zaten de cabuk kaynasın etleridun aksam bi sakarlik yaptim. corbayi blender dn gecirim derken blenderin bicagi takildi 2 kez yaptim 3.de basparmagimi cok derin dogradim. ama acayip kanadi agridi cok telas yaptk acil hastaneye gittik. dikilecekti korkudan altima yapcaktimbaska bi yontem denedi doktor,parmagimi 404 gbi yapistirici ile yapistirdi.. ilk defa burda gordm o ilaci. ben nasil normal dogurcam arkds yaa oldum yaa.. esim benden beter panik.. napcam kara kara dusunuyom su an elimi kullanamiyorum ve de
Canm biz de cadillac air aldık gayet kullanslı gibi evde denıorz sürekliBen de çok kararsızım ve henüz almadım. Bakıyorum bende bir kaç model
Aklımdakiler;
# casusal cadillac travel sist.
# bebe confort streety plus travel sist.
# kanz'ın doll markasının cosmo lux travel sist.
Bakalım ne yapacağım.
Canm çok geçmiş olsun maşallah size inşallah sağlıkla sorunsz büyür artk bebişinTek tek okuyamadim kızlar. Size biraz bahsedeyim.o gün kontrole gittik tansiyon 17 10 çıktı doktorum preeklambsiden şüphelenilen yanlış yazıyo olabilirim işte el ayak şişmesi oluyormuş tansiyon yukseliyirmus karaciger enzimleri artiyormus tahlil yapıldı hafif enzimler Yüksel çıkınca akşam girdik doğuma
Maşallah canım oğlusuna bende gecen hafta 32 dolunca gittim bana da 3 hafta sonra dedi sanrm sorun yok diye erken çagırmıolarKızlar merhaba bugün çalışabilir raporu almak için doktora gittim.Çok şükür oğlum gayet iyi 2 kilo 42 cm olmuş ama aklıma takıldı birdaha ki kontrole 1 ay sonraya çağırdı geç geldi bana birazcık burda daha sık çağırıyorlar diye okumuştum sizi hangi sıklıkta çağırıyor doktor?
Ayy maşallah minnoşa bizim de doğum 14 ocak görünüo bakalm ne Zaman geleceklerslm kızlar kontrolden geldik bizzz
minnoşumuz gayet iyiymiş .. 2200 gr olmuş.. gelişimi 17 gün ilerde anlamadım bende sorun değil dedi..
Doğum 17 ocak gibi olur dedi.. çalışabilir raporumuzu da aldık.. bizden bu kadar..
ayy ne heyecanlı bekleyiş dokuz doğurur insan böle söyleyince doktorBenim de sabah nstde çok güzel sancım çıktı her an gelebilir artik durdurmuyorum dedi dr eve gönderdi 5dkya inerse sancilar gel dedi.
benim de bi sıkıntım yok ama doktorum rutin olarak 32 den itibaren nst ye alıyo canımBana nst filanda demedi gerçi çok şükür bir sıkıntım yok burda yazılan standart agrılar oluyor.Heralde 1 ay sonra gitsem bir sıkıntı olmaz
aynen ben de hakim olamıyorm hep az yicem dikkat edicem dıorm ama sonuç yine aynıAynı sıkıntı bende de var canm 74 oldm daha 33. Haftadaız 80i göreceğiz kesin gibi de gecmekten korkuorm
Canm benm geçmiş olsun ya okurken bile cok kötü oldum insanın aklına gelmicek sey basona geliyo elini cok kullanma zaten de cabuk kaynasın etleri
ben de korkuyorum 80 i geçmekten
ah şu iştahım
bi hakim olabilsem
bende olamıyorum. yeterki canım istesinAynı sıkıntı bende de var canm 74 oldm daha 33. Haftadaız 80i göreceğiz kesin gibi de gecmekten korkuorm
Canm benm geçmiş olsun ya okurken bile cok kötü oldum insanın aklına gelmicek sey basona geliyo elini cok kullanma zaten de cabuk kaynasın etleri
ben de korkuyorum 80 i geçmekten
ah şu iştahım
bi hakim olabilsem
ay ben de anlamıyorum loğusa olanlar 150 tl civarıbi de kendime gecelik ve lohusa tacı aldım.. ama geceliği öyle lohusa geceliği değilde normal önden düğmeliydi.. lohusa olanlar çok çok pahalıydı.bende 1 günlük giyecem diye abartmadım..
terlik olarak ta banyo terliği gibi olanlardan mı alsam acaba diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?