2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Eğer problem görüyorsa sık çağırıyor benim diğer ark 36 ya kadar 1 ay 36dan sonra 15 gün dedi sonra hafta işte problem yoksa o kadara gerekte yok

Ay tebrik ederim çok sevindim allah analı babalı sağlıklı büyütsün siz anlatyıkça ben doğum olacağı zamanı düşünüp heyecanlanıyorum valla

beni 32 de rapor aldığım günden 2 hafta sonasına nst için çağırdı canım
onun sonucuna göre randevumu alıcam.
normalde hemen al randevunu derdi
bu sefer sonuca göre bakıcaz

Bana nst filanda demedi gerçi çok şükür bir sıkıntım yok burda yazılan standart agrılar oluyor.Heralde 1 ay sonra gitsem bir sıkıntı olmaz

maşallah darısı sıralı bı şekılde tum anne adaylarımıza sukur canım kokla op pekı neden anı dogum oldu canım

Beni 10 günde bir çağırıyor. Ama benim plesantam aşağıda belki ondan sık çağırıyordur

Canım tebrik ederimm, hayırlı bi evlat olsun inşallah. Allah sağlıklı sihhatli hayırlı uzun ömürler versin bütün evlatlara.. Çok sevindim ikinizinde iyi olmasına, maşallah sübhanallah :)

insanlar iste yaa gozleri kaliyo boyle.. bazilari ne masallah der ne de bise.. bnm de kac oldu valla elktrnk esyalarm bozuldu,enson bu da bozuldu ve
tamir edim derken hastanede tamir edilirken buldum kendim

Ins tatlim iyi habetlerini bekliyoruz ❤

Oh maşallah kuzuya allah nazardan saklasın ikinizi de

Aayyy nekadar guzel bir egitimmis kiskandim keske bizim hast olsa

Geçmiş olsun sakarlık neden çoğaldı bizde...aman dikkat et ne olur...

Maşallah kuzucuğaaa:) Seninle haftalarımız aynı. Benim de normalde 17 Ocak olarak gözüküyor. Ama sezeryan olacağım için doktorum Ocak ayının ilk haftası alırız demişti. Bakalım 7 Aralık'ta bir daha kontrolüm var. 3 gün önce kontrole gittiğimde benim böcük 2250 gr dı. Boyunu söylemediler. Ama ileride vs de demediler. Benim de işteki son haftam. Sonra doğum iznim başlıyorrrr Ve Türkiye'ye geliyorum.. Gün değil artık saatleri sayıyorum.

Evet canm aynıyız 5 gün küçüğüz sizden.. benim son iş günüm 4 ocak.. bakalım hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…