- 26 Haziran 2015
- 719
- 652
- 23
- 36
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #51.721
Eğer problem görüyorsa sık çağırıyor benim diğer ark 36 ya kadar 1 ay 36dan sonra 15 gün dedi sonra hafta işte problem yoksa o kadara gerekte yokKızlar merhaba bugün çalışabilir raporu almak için doktora gittim.Çok şükür oğlum gayet iyi 2 kilo 42 cm olmuş ama aklıma takıldı birdaha ki kontrole 1 ay sonraya çağırdı geç geldi bana birazcık burda daha sık çağırıyorlar diye okumuştum sizi hangi sıklıkta çağırıyor doktor?
Amin canım inşallah :))Sağol cnm bilgi için. İnşallah bebeğine bir an önce kavuşursun Allahın izni ile.
Ay tebrik ederim çok sevindim allah analı babalı sağlıklı büyütsün siz anlatyıkça ben doğum olacağı zamanı düşünüp heyecanlanıyorum vallaDoktorum dik8slerim vardı ta serkan istersem alır normal doğum denerim dedi ama ben zaten ani doğuma giricem diye heyecan yaparım diye epidural istedim çok çok çok rahat bir doğum oldu Güle oynaya muhabbetlerle muziklerle ameliyathanede sadece dokümanları hissettim sıfır ağrı sancı o gece kalktım yürüdüm ertesi gün dağa iyiydim 2.günü hastanede dusumu bile aldım. Ağrım hiç olmadı zaten ağrı eşiği çok yüksektir bütün hemşireler doktorlar anestezi doktoru 5.sezeryandan çıkmış gibisiniz diye dalga geçiyorlar. sütten önceki ilk sıvı geldi dunde artık sütüm gelmeye başladı. Ama minik oldugu icin kuzum emme reflexi anca gelişiyor sahip veriyoruz ilk başlarda mama takviyesi aldı şimdi sadece süt şükürler olsun darısı en hayırlı doğumlardan sizin olsun inşallah o cennet kokusunu duymaktan başka ötesi yokmuş
Allah razı olsun, inşaallahh :))İnşallah sorunsuz geçer kontrolünüz dualarımız bebişinle
beni 32 de rapor aldığım günden 2 hafta sonasına nst için çağırdı canım
onun sonucuna göre randevumu alıcam.
normalde hemen al randevunu derdi
bu sefer sonuca göre bakıcaz
maşallah darısı sıralı bı şekılde tum anne adaylarımıza sukur canım kokla op pekı neden anı dogum oldu canımDoktorum dik8slerim vardı ta serkan istersem alır normal doğum denerim dedi ama ben zaten ani doğuma giricem diye heyecan yaparım diye epidural istedim çok çok çok rahat bir doğum oldu Güle oynaya muhabbetlerle muziklerle ameliyathanede sadece dokümanları hissettim sıfır ağrı sancı o gece kalktım yürüdüm ertesi gün dağa iyiydim 2.günü hastanede dusumu bile aldım. Ağrım hiç olmadı zaten ağrı eşiği çok yüksektir bütün hemşireler doktorlar anestezi doktoru 5.sezeryandan çıkmış gibisiniz diye dalga geçiyorlar. sütten önceki ilk sıvı geldi dunde artık sütüm gelmeye başladı. Ama minik oldugu icin kuzum emme reflexi anca gelişiyor sahip veriyoruz ilk başlarda mama takviyesi aldı şimdi sadece süt şükürler olsun darısı en hayırlı doğumlardan sizin olsun inşallah o cennet kokusunu duymaktan başka ötesi yokmuş
Beni 10 günde bir çağırıyor. Ama benim plesantam aşağıda belki ondan sık çağırıyordurKızlar merhaba bugün çalışabilir raporu almak için doktora gittim.Çok şükür oğlum gayet iyi 2 kilo 42 cm olmuş ama aklıma takıldı birdaha ki kontrole 1 ay sonraya çağırdı geç geldi bana birazcık burda daha sık çağırıyorlar diye okumuştum sizi hangi sıklıkta çağırıyor doktor?
Canım tebrik ederimm, hayırlı bi evlat olsun inşallah. Allah sağlıklı sihhatli hayırlı uzun ömürler versin bütün evlatlara.. Çok sevindim ikinizinde iyi olmasına, maşallah sübhanallah :)Doktorum dik8slerim vardı ta serkan istersem alır normal doğum denerim dedi ama ben zaten ani doğuma giricem diye heyecan yaparım diye epidural istedim çok çok çok rahat bir doğum oldu Güle oynaya muhabbetlerle muziklerle ameliyathanede sadece dokümanları hissettim sıfır ağrı sancı o gece kalktım yürüdüm ertesi gün dağa iyiydim 2.günü hastanede dusumu bile aldım. Ağrım hiç olmadı zaten ağrı eşiği çok yüksektir bütün hemşireler doktorlar anestezi doktoru 5.sezeryandan çıkmış gibisiniz diye dalga geçiyorlar. sütten önceki ilk sıvı geldi dunde artık sütüm gelmeye başladı. Ama minik oldugu icin kuzum emme reflexi anca gelişiyor sahip veriyoruz ilk başlarda mama takviyesi aldı şimdi sadece süt şükürler olsun darısı en hayırlı doğumlardan sizin olsun inşallah o cennet kokusunu duymaktan başka ötesi yokmuş
Eğer problem görüyorsa sık çağırıyor benim diğer ark 36 ya kadar 1 ay 36dan sonra 15 gün dedi sonra hafta işte problem yoksa o kadara gerekte yok
Canım çok geçmiş olsun nazar valla hatirliyosniz benim düşük yere mikrodalga patlamıştı evdeki bütün elektronik esyalar hamileligmde bozuldu valla nazar biz farketmiyoz ama bana diyolar 5cm açıklıkla nasi dayaniyo biride maşallah demiyo ne cekiyorum geceleri ağlamaktan yastgm sirilsklam oluyo insanlar bencil valla çöl geçmiş olsun canım benimm
Beni 10 günde bir çağırıyor. Ama benim plesantam aşağıda belki ondan sık çağırıyordur
Ins tatlim iyi habetlerini bekliyoruz ❤İlk doğum yapan bendim galiba :)) iyi çok şükür, hala oksijen problemi yaşıyoruz ara ara, oksijen seviyesi düşüyor birden.. Onun dışında iyi çok şükür bi problem yok.. He bide bugün yada yarın 2.rop kontrolü olucak.. İnşallah bi problem çıkmaz
Oh maşallah kuzuyaslm kızlar kontrolden geldik bizzz
minnoşumuz gayet iyiymiş .. 2200 gr olmuş.. gelişimi 17 gün ilerde anlamadım bende sorun değil dedi..
Doğum 17 ocak gibi olur dedi.. çalışabilir raporumuzu da aldık.. bizden bu kadar..
Aayyy nekadar guzel bir egitimmis kiskandimKızlar benim gittiğim hastanenin eğitimine gideceğim demiştim ya iyiki gitmişim inanılmaz faydalı oldu emzirmeden doğuma kadar her şeyi anlattılar doğum sonrası ne yenir ne yenmez.
Bebeği loş ortamda tutmak gerekiyormuş ilk 4 5 gün her dakika emzirin diyorlar bebeği sonraki zaamanlarda asıl s geliyormuş gece 12 de beşiğe koyun alışsın dedi gece 12 3 6 gibi emzirin sonra 12 4 8 yapın dedi 2 3 ay sonra mümkün olduğunca babayla temas ettirin ve baba kalsın yanında bebeğin dediler çünkü bebek terkedilmiş hissediyormuş kendini hep babayı duyuyor bir anda yabancı bir kadın sesi duyduğu için ilk anne sonra baba teması şart diyorlar kordon düşmeden asla yıkamayın dedi kordon düşünce yıkama işlemi yapılabilir kordona bir şey sürmeyin direk emiliyor tuzlama olayı orada da konuşuldu sakın yapmayın dedi başebeydi kadın ve birde öğretim üyesi konuştu çok güzel bir konuşmaydı çok sevdim bebeğin ellerine eldiven takmayın dedi size hep temas etsin ayaklarınada sorun yaşadığınız zamanlar bebeği soyun çıplak karnınıza koyun ilk 3 ay anne karnında sanıyormuş zaten kendini gibi gibi bir sürü bilgi 10da başladı 4 te bitti eğitim...
teşekkür ederiz teyzesiOh maşallah kuzuyaallah nazardan saklasın ikinizi de
Geçmiş olsundun aksam bi sakarlik yaptim. corbayi blender dn gecirim derken blenderin bicagi takildi 2 kez yaptim 3.de basparmagimi cok derin dogradim. ama acayip kanadi agridi cok telas yaptk acil hastaneye gittik. dikilecekti korkudan altima yapcaktimbaska bi yontem denedi doktor,parmagimi 404 gbi yapistirici ile yapistirdi.. ilk defa burda gordm o ilaci. ben nasil normal dogurcam arkds yaa oldum yaa.. esim benden beter panik.. napcam kara kara dusunuyom su an elimi kullanamiyorum ve de
slm kızlar kontrolden geldik bizzz
minnoşumuz gayet iyiymiş .. 2200 gr olmuş.. gelişimi 17 gün ilerde anlamadım bende sorun değil dedi..
Doğum 17 ocak gibi olur dedi.. çalışabilir raporumuzu da aldık.. bizden bu kadar..
Evet canm aynıyız 5 gün küçüğüz sizden.. benim son iş günüm 4 ocak.. bakalım hayırlısı artıkMaşallah kuzucuğaaa:) Seninle haftalarımız aynı. Benim de normalde 17 Ocak olarak gözüküyor. Ama sezeryan olacağım için doktorum Ocak ayının ilk haftası alırız demişti. Bakalım 7 Aralık'ta bir daha kontrolüm var. 3 gün önce kontrole gittiğimde benim böcük 2250 gr dı.Boyunu söylemediler. Ama ileride vs de demediler. Benim de işteki son haftam. Sonra doğum iznim başlıyorrrr Ve Türkiye'ye geliyorum.. Gün değil artık saatleri sayıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?