- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #51.801
ay ciddi misin ? geliyor mu bebiş cidden ?bizi habersiz bırakmaBenim de sabah nstde çok güzel sancım çıktı her an gelebilir artik durdurmuyorum dedi dr eve gönderdi 5dkya inerse sancilar gel dedi.
Esyalarımı hazırladım bekliyom
hepsı aynı model yaa. anlamıyorum benay ben de anlamıyorum loğusa olanlar 150 tl civarı
çoğu da bişeye benxemiyo
terlik olarak ben de bambnin iki bantlı çiçekli terliği vardı.onu götürücem hastaneye
hem yıkarım gelince hijyenik olur
evde giymek için de pentiden ev ayakkabısı almıştım yumuşacık :)
bana da annem almıştı bi gecelik sbahlık takım ekru,sade önden düğmelihepsı aynı model yaa. anlamıyorum ben
bu kadar mı zevksız ınsanlar, hep aynı model üretılmıs.
tek aldım ben zaten, üstüne de leopar sabahlık aldım
pijama takımı da alıcambana da annem almıştı bi gecelik sbahlık takım ekru,sade önden düğmeli
ben de pazardan bi gecelik aldım kısa kollu önden düğmeli ,waikikiden de pelüş bi hırka almıştım
pijama takımı da götürücem ne olur ne olmaz kan filan olursa diye
bir de çeyizimden az giydiğim bi gecelik sabahlık takımı var pudra rengi .sade onu da götürücem
evet canım bulunsun vallapijama takımı da alıcam
almadım daha. gereklı zaten. sadece gecelıkle olmaz. bulunsun çantamızda.
benımde mide tarafı öyle. tenım yanı, midem degıl. ama üstü :=)kızlar bu arada göbüşümün sol tarafı dokununca acıyo neden olabilir ki?sağ tarafta yok acı
kızlar bu arada göbüşümün sol tarafı dokununca acıyo neden olabilir ki?sağ tarafta yok acı
olabilir belki anlamadım valla nedenbenımde mide tarafı öyle. tenım yanı, midem degıl. ama üstü :=)
gerıldıgı için mi acaba
kaburga bende de vardı canım 2-3 haftadır ama azaldı şimdibenim gobegim ve etrafinin her yeri agriyor cunku bebis oralari cok zorluyor..en cok bura canimi yakiyo,sonra da sagli sollu kaburgalarım
benım önceden vardıolabilir belki anlamadım valla neden
yoktu böyle bişey yeni çıktı 2 gündür
ben kendim yaptım terliğimi ve tacımı kızlar siz de yapabilirsiniz malzemeler krem mavi kurdele dantel krem mavi kağıt gül bir de şifon mavi krem çiçeklerden hepsini kafama göre silikonladımhepsı aynı model yaa. anlamıyorum ben
bu kadar mı zevksız ınsanlar, hep aynı model üretılmıs.
tek aldım ben zaten, üstüne de leopar sabahlık aldım
çok güzel olmus.Eki Görüntüle 1703523
Her doktorun
ben kendim yaptım terliğimi ve tacımı kızlar siz de yapabilirsiniz malzemeler krem mavi kurdele dantel krem mavi kağıt gül bir de şifon mavi krem çiçeklerden hepsini kafama göre silikonladım Eki Görüntüle 1703521
En fazla 1 saat sürüyor kuzum üşenme bak, insan kaç kere yapar bunuçok güzel olmus.
ayy ben üşeniyorum yapmaya
tac aldım, gül falan aldım. güya yapıcam. çok özensızım sanırım
Offfff o kalça ağrısı bende de var. Tam sürahi nine olduk yawSelam kizlar sitenin acilmasina sevindim baya bosluk oldu. Suan belim ve kalcam feci durumda igne sapliyolar sanki yururken ustune basamiyorum. Devirdim totoyu yattim bende napiym
Ben de çok kararsızım ve henüz almadım. Bakıyorum bende bir kaç model
Aklımdakiler;
# casusal cadillac travel sist.
# bebe confort streety plus travel sist.
# kanz'ın doll markasının cosmo lux travel sist.
Bakalım ne yapacağım.
Yaaaa ne güzel ben daha hazırlamadım hiç birşeyselam anneler, napıyonuz
kk sız ne sıkıcı hayat yahu
naptım ben? biberonları, emzıgı, süt pompasını falan kaynattım güzelce
hastane cantası hazırladım. benımkı kaldı bı tek
yapmalısın bence. 20 dk iş yaptım belım agrıdı.Yaaaa ne güzel ben daha hazırlamadım hiç birşey
benımkı de düşüktü. tuzlu ayran içtim. yükseklık kötüymus sanırım.Kızlarrr tansiyonum düştü gbi hissettm bi ölçeim dedim 99-80 geldi doktorumu aramalımıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?